Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 376
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 450
  • London
Гледайки снимката от пазара в Благоевград значи Симо е паднал на дуела.Ако пазара е следващата седмица и на снимката са Дидо и Роман значи те са победили.Разбира се има възможност Симо да е избрал Нури,но това ми се струва много малко вероятно

Тази седмица е пазара доколкото разбрах. Друг е въпроса Ваня като е ратай дали може да ходи на пазара?

# 451
  • София
Пък и на пазара не ходят всички. В миналите сезони даже играеха игри, за да се реши кои да отидат, защото всички искат.

# 452
  • Sunshine state
Пазара вероятно е от тази седмица, нали им е една от задачите. И сигурно Симо го няма, защото е ратай. А който от другите го няма, може да е защото му е поставена друга задача.
Ами тя и Ваня е ратай, ама я има на снимката от пазара.
Много очеваден избор на Владо. Не ми харесаха обясненията.

# 453
Ваня е на пазара, защото е известна и лесно разпознаваема, разчитат на популярността и , за да реализират повече продажби. Иска ми се това да е обяснението, а не че Симо е извикал Дидо или Роман и е паднал от тях.

# 454
  • London
Ваня е на пазара, защото е извсетна и лесно разпознаваема, разчитат на популярността и , за да реализират повече продажби. Иска ми се това да е обяснението, а не че Симо е извикал Дидо или Роман и е паднал от тях.
+1...

И аз така си го обяснявам, другото ми е леко невероятно.

# 455
  • Вестерос
Пазарът  е след избора на дуелист, затова Ваня е там, а Симо го няма. Едва ли Симо ще избере Нури за втори дуелист, което означава, че пазарът е бил преди да са се оттеглили в къщичките дуелистите, щом Роман и Дидо са на пазара.

# 456
Мисля, че Симо ще играе на сигурно и ще избере Дидо. Все пак не може да реди игрите. И ще заложи на човека, който падна 5 пъти от битката за фермерство.
Въобще не вярвам Георги да избере Ваня за дуелист. В момента му е най-изгодно да махне още един мъж. Ако можеше Нури най-добре щеше да е, но той му провали плановете.
Симо няма да дръпне Нури. Не само, защото са приятели, а и защото знае, че като 1 дуелист срещу него няма шансове.

# 457
Може пък пазара да е награда от историческата игра .
Гошо никога няма да направи женски дуел.
Та той ако има как ще ги праща по двама на дуел само и само да се докопа до парата.
Не чухте ли снощи какви ги ръсеше на Вл.Николов- как бил наредил играта до финала.

# 458
Не знам Ваня колко е известна, но аз преди Фермата дори не знаех коя е. Вярно, че не се интересувам от спорт и може би е срамота, но наистина не ми беше позната дори като физиономия.

Благодаря за разясненията за финала.

# 459
Може пък пазара да е награда от историческата игра .
на 99% съм сигурна, че е така и мисля че и миналите години беше като награда и заслужилите отиваха.

# 460
  • London
Мисля, че Симо ще играе на сигурно и ще избере Дидо. Все пак не може да реди игрите. И ще заложи на човека, който падна 5 пъти от битката за фермерство.
Въобще не вярвам Георги да избере Ваня за дуелист. В момента му е най-изгодно да махне още един мъж. Ако можеше Нури най-добре щеше да е, но той му провали плановете.
Симо няма да дръпне Нури. Не само, защото са приятели, а и защото знае, че като 1 дуелист срещу него няма шансове.
Той и като втори няма срещу Нури. И изобщо едва ли има някой да има.... да видя няма да повярвам.

# 461
Георги няма да направи женски дуел. Симо и Дидо ще са дуелисти, така го виждам аз. Ако следваше логиката си да махне Ваня, просто защото е известна, то щеше да прати Дидо за ратай по същата причина.

# 462
.... Щото винаги ще имаш повече вот от него..... С кой да искам - с Георги ли, с Роман?с кой да искам да съм на финал. С по-живи, по-еспресивни и по- интересни ли? "

И аз го изгледах барабар с рекламите и да,точно си предала разговора, но все пак имаш сестра Mask
Защо "винаги ще имаш повече вот от него"? защото е помак и защото ....писала съм, не ми се повтаря. Не е необходимо да го казва с думи ясни, това е подтекста. Ти как го разбираш?
И второто изречение е обидно за Нури, значи не е експресивен и интересен, сивичък един такъв и Дидо може да блесне. Чисто счетоводство, няма лошо ,играта е такава. Не го очаквах от Дидо, даде заявка,че стои над тънките сметки.
Но аз живея в Бг и знам какво значи :" Щото винаги ще имаш повече вот от него.." и не ми харесва.

# 463
Дано да сте прави🙏Аз също съм за Симо в неделя

# 464
  • Вестерос
 "Щото винаги ще имаш повече вот от него". това Дидо ли го казва или Владо на Дидо? Не съм гледала от петък .

Общи условия

Активация на акаунт