Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 342
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 510
Значи Дидо го е казал.
Той тогава, все още във фермата е бил убеден че Георги се радва на всенародна любов, а Нури не е харесван.Та си е мислил че на финала хората ще си счупят пръстите да цъкат СМС - и за Гошо
.А за Нури няма.Той явно и Гошо си е мислил така.
Дидооо зблудена душа.И споделя с Владо, пък ако знае че оня ги агитира да го изхвърлят че ще обере зрителския вот
Ама нищо, пак си го харесвам Дидо.

# 511
Мислиш ли? Макар и косвено, тя прати Лили на дуел, точно както Сашка прати Лили на първия ѝ дуел. Роси искаше да прати Милена ратай и дуелист - е, ако беше успяла, Милена нямаше да викне Лили ли? Всяка от жените би викнала Лили. Единственият начин да я спаси за още седмица, беше да направи мъжки дуел.
Та това величаене на Роси ми идва малко в повече.

Ензим, не мога да разбера защо ти и още няколко тук в темата скачате толкова много, ако някой не е на вашето мнение. Аз лично неколкократно съм се съгласявала с твоето и друго мнения по различни аспекти от формата, но кажа ли нещо за един от моите фаворити и шааат през пръстите.  Да си направим една отделна тема за култа към Роси ли, или да продължим да се търпим с различията си? Казвам го с най-добри намерения, не търся провокация или скандал Simple Smile

# 512
  • София
Е то в един момент искаш, не искаш... Grinning Няма избор вече вътре, дали ще прати някой по-близък за ратай и ще иде на дуел, или ще прати някой антипатичен, който пък ще извика негов приближен, няма много разлика. Все един от "неговите" ще е на тепиха. Освен ако не направи женски дуел. Но това е в разрез с всякаква логика.

За протокола - не искам Росица да печели, нито пък я издигам в култ. Но някак си усещам, че не е прикрита в емоциите си. Особено тези към Лили.

# 513
Голди гърл, Не си права, не скачам, просто споделям мнение, точно както прави всеки тук.
Явно трябва да си мълча, за да бъдат щастливи всички. Hug Ок.

Последна редакция: ср, 28 ное 2018, 17:19 от Ензим

# 514
  • Другата България
Е то в един момент искаш, не искаш... Grinning Няма избор вече вътре, дали ще прати някой по-близък за ратай и ще иде на дуел, или ще прати някой антипатичен, който пък ще извика негов приближен, няма много разлика. Все един от "неговите" ще е на тепиха. Освен ако не направи женски дуел. Но това е в разрез с всякаква логика.
Така е, ама защо тогава се пеняви на Роман за Митко? Роман игра стратегически, Гошо сега прави същото. Някак двоен аршин, сламката в чуждото око сочим, ама гредата в собственото си не виждаме....
Няма да направи женски, уви.... Confused, не е тъп.

# 515
  • София
Ами то трябва да избере някой, но някак различно се приема ако ти го посочиш с пръст директно на пангара без да може да реди битки и по друг начин, ако избереш някой друг, който я може, я не да го дръпне.

# 516
  • Другата България
 Grinning Така де, различно се приема.
Ама си е едно и също. Peace

# 517
Е, как бе, миналата година за "мъжагите" във фермата имаше логика, жеуезна! Grinning
Когато Милена спечели имунитет, и попитаха Роси дали това ѝ променя плановете, тя каза Не". Според мен е искала да направи женски дуел, но с някой, който НЯМА да предизвика, и съответно отстрани, Лили. И това го казвам, не защото я харесвам или боготворят, а защото наистина, и най обективно, така мисля Simple Smile

# 518
Георги ще е луд ако направи женски дуел.
И какво като един от “приятелите” му е на дуел, това е игра. Много се съмнявам, че някой ще му се разсърди.
А защо Роман сега точно бил сподели, както в промото споменава излизал е три пъти, нормално е да е почувствал, че има нужда да сподели.
Съдя по себе си, и аз не споделих веднага с колегите си какво ми се случи, но на по-късен етап им казах.

# 519
Видях под общата снимка на Яни и Георги в личния профил на първия, че хората са писали, че това не трябва да е следващия победител и отдолу Жоро е писал в типичния за Яни стил ( който е краден от Криско, впрочем) - " Важното е да сме живи и здрави". Явно вече е наясно как няма шанс (ако е стигнал до филналната 4, а аз подозирам, че е ) да спечели вота на публика.

# 520
  • London
Видях под общата снимка на Яни и Георги в личния профил на първия, че хората са писали, че това не трябва да е следващия победител и отдолу Жоро е писал в типичния за Яни стил ( който е краден от Криско, впрочем) - " Важното е да сме живи и здрави". Явно вече е наясно как няма шанс (ако е стигнал до филналната 4, а аз подозирам, че е ) да спечели вота на публика.

Викаш чак сега се е сетил кое е важно.... като е прочел хубаво народната любов.Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 521
Голди гърл, Не си права, не скачам, просто споделям мнение, точно както прави всеки тук.
Явно трябва да си мълча, за да бъдат щастливи всички. Hug Ок.
Аааа не, без тия.
Всеки ще пише и ще споделя мнение.
И като искаш всички да сме щастливи ще пишеш иначе..ще плесна един спойлер..видим и  айдее..

# 522
  • Другата България
... иначе..ще плесна един спойлер..видим и  айдее..
smile3532 smile3515 341uu
Ензим, всички имаме мнение, споделяме го. Нормално е на друг да не му изнася, аз вече не се тормозя от това, общо взето повечето пишещи са добронамерени, но емоционални - съвсем в реда на нещата, финал иде. А тези, които са булшит - просто игнор, няма друго спасение, така процедирам. Така че не си го слагай на сърце и не се вталявай. Hug
Голди-то е готина мацка, не е искала да те обиди, сигурна съм.

# 523
Кои предполагате, че са във финалната четворка? Не кои ви се иска, а кои според вас са достигнали?
Моите предположения са за Роси, Нури, Георги и за жената избрана от старите фермери имам колебания между Сашка и Ваня, но все пак предполагам, че ще гласуват за хитрата лисана. Колкото и да не ми се иска. Не, че съм голяма фЬенка на Иванчето.
Мисля си, че старите фермери ще гласуват именно за Саша и Гошко.

# 524
  • София
При всички положения предпочитам Алекс пред Ваня. Втората изобщо не заслужаваше да стигне дори дотук.

Общи условия

Активация на акаунт