Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 218
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 705
Привет.
Като гледам най-обичан от зрителите е Симеон, жалко, че не можа да се впише в колектива щеше да е перфектният победител.

Как се вписва човек сред глутница вълци?  Thinking Още от самото начало емигрантите бяха обречени на гонене и чистка заради численото превъзходство на тукашните. Само твоят човек плю на отбора си и се присламчи към глутницата.

# 706
Плюл на отбора си 😂 това е игра.
Трудно е да се впише знам. Симо просто е малко по-друго момче, и наистина мисля, че остана неразбран съвсем вътре.

# 707
  Моите 4ма анти са Гошо,Роман,Хриса и Милена.Добавям и Сашка и Ваня.
  Миленооооо,даваш ли си сметка колко се излагаш?!Млади ,готини,можещи готвачи им готвят,презентират,разказват,показват,тя зачадила насреща им.Сашка не я видях ,но някой каза че и тя пушила.Малко уважение,възпитание няма да е излишно.Че нямат обща култура-това стана ясно от играта.Може ли,елементарни неща не знаят,иначе ще разкъсат Роси,че детето й пишело на английски.

# 708
Симо не го допуснаха да се впише.
Де факто никой от емигрантите не бе приет на 100%. Разделението си остана .

# 709
  • Другата България
Ако Дидо отстрани Симо, причините за мен ще са:
1. Прекалена натрупана умора и физическо натоварване на Симеон - трето ратайство, трети дуел, и през останалото време не се щади и пести усилия за задачи и всичко останало, то се трупа и в един момент просто се предаваш, образно казано.
2. Дидо изобщо не е такъв слабак, какъвто се показва, това вече го казах - че умишлено не си дава зор на игрите за фермер, не желаейки да поеме отговорност и да си създава напрежение с останалите - все пак накрая те си дават гласа. А и едно е да играеш за фермер, друго - за сто хилки. Залогът е съвсем различен.
3. Правилно подредени игри - видяхме, че това е от голямо значение.
4. "Правилно" подбрани игри от продукцията  Mr. Green.
Не в тази последователност, но това за мен са причините ако се случи това, за което говорим.

# 710

И кое е толкова смешно? Това е игра, в началото на която имаше два отбора. Игрите бяха отборни, наградите бяха отборни, задачите също бяха отборни. Всички се държаха като отборни играчи с изключение на Роман, който още на първия дуел загърби отбора си и седна на пейката на дуелиста от другия отбор.

# 711
  • Другата България
Симо не го допуснаха да се впише.
Де факто никой от емигрантите не бе приет на 100%. Разделението си остана .
Naughty Не никой. Роман прекрасно се вписа в другия отбор още от самото начало. И си го приеха, тъй като усети накъде духа вятърът и се "лепна" за лидера на другите - Гошето. Така, по този начин виж до къде стигна.
Всички се държаха като отборни играчи с изключение на Роман, който още на първия дуел загърби отбора си и седна на пейката на дуелиста от другия отбор.
newsm10 smile3521

# 712
Да не забравяме, че нашия човек на дуел го прати точно човек от неговия отбор. Длъжен ли е да подкрепя отбора си в такъв случай? Нури прати Роман на дуел вместо онова нещо- Хриса. Ми при така стеклите се обстоятелства и аз не бих се чувствала длъжна да съм лоялна към този отбор.
Моите анти са: Гошко, Христина, Милена и Ваня.

# 713
  • Другата България
Нури не е единствен представител на отбора си, нал тъй? Роман показваше явно симпатиите си към другия отбор още когато и Нина, и близначките бяха в играта. Негово право е, така се е чувствал, така е направил.
Но в тази връзка малко преигра, когато се правеше, че не разбира Митко и мотивите му за лична обида.

# 714
Мери, права си.
Роман още от първия ден предаде отбора си.
Да, това е игра.Но по начина по който играеш се показва що за човек си.Роман видя че тукашните българи тъй като са повече няма да допуснат емигрантите да са на" власт" и се прилепи.
Ако обаче по някакъв начин се бе получило така , че емигрантите да вземат превес, той за секунда щеше да бие шута на аверите си и отново да се опита да се върне.Той е нагаждач.

# 715
Това не е отборна игра, наградата е една и ще отиде при един. Всеки играе според своите интереси и за себе си, не за другите.

# 716

И кое е толкова смешно?
Сори, самият израз ми е малко пресилен затова ми стана смешно.
Нагаждач точно не е, може да го обвинявате в много неща, но в това точно не.
На него му беше ясно какъв характер е Георги и реши да се доближи до него, защото е влезнал да играе и ако може да спечели парите. Ако беше си стоял в отбора с кой щеше да си пасне, Нури дискусия как едно нещо трябва да стане не търпи, а Симо е просто друг характер-идеалист до някъде, няма как да си допаднат двамата. И отиде при простаците 😂😂😂

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 17:24 от Няма смисъл

# 717
  • Другата България
Да не забравяме, че нашия човек на дуел го прати точно човек от неговия отбор. Длъжен ли е да подкрепя отбора си в такъв случай? Нури прати Роман на дуел вместо онова нещо- Хриса. Ми при така стеклите се обстоятелства и аз не бих се чувствала длъжна да съм лоялна към този отбор.
Това не е отборна игра, наградата е една и ще отиде при един. Всеки играе според своите интереси и за себе си, не за другите.
newsm78 Thinking Значи хем пишеш, че Роман горканчо го пратил човек от неговия отбор на дуел, хем после това било игра на интереси и всеки гледал себе си? Последно?
В такъв случай защо Нури да е длъжен да праща "нещото" на дуел, а не Роман? Ами и той си гледа личните интереси. Или за Роман може, но за Нури не може?
Никога не съм разбирала двойния стандарт в мисленето на хората. Ок, имай предпочитания, но бъди и реалист, справедлив реалист, а не заслепен почитател само.

# 718
Ами последно- твърдите, че Роман си бил плюл на отбора и не бил лоялен към него, пък аз казвам, че самия отбор не е демонстрирал някаква лоялност към Роман, за да се очаква такава от негова страна. Сега по- ясно ли го казах? Нури също си играе неговата игра, както и всички останали. Това е тяхно право, защото всички са там за победа, а не за тиквен медал. Накрая ще стане така, че тези, които се кълнат във вечна дружба ще се изправят едни срещу други. Това е игра, която се играе така. Победителят е един на финала. Само дето Роман има т..ки да го признае, пък някои хора нямат. Къде пък ме видя като заслепен почитател незнам. 

# 719
  • София
Ами последно- твърдите, че Роман си бил плюл на отбора и не бил лоялен към него, пък аз казвам, че самия отбор не е демонстрирал някаква лоялност към Роман, за да се очаква такава от негова страна. Сега по- ясно ли го казах?
Не, няма как да стане по-ясно, защото редът беше точно обратният на това, което твърдиш - първо Роман се отказа от отбора си, а чак после Нури го прати на дуел. И в тази връзка защо Нури да е лоялен към някого, който не е лоялен към отбора си от ден първи?!

Общи условия

Активация на акаунт