Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 211
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 825
От статията става ясно, че всеобщият ви любимец Симеон е бил съден за разпространение на наркотици. . Всички други са черни разбира се, а той сигурно е набеден и е страхотно момче. Извинявам се, ако съм повторил разговор.

https://kozloduy-bg.info/66621/uslovna-prisada-za-narkotitsi/

Извинявай, но в тази статия има само едно име и инициали - все пак едва ли е единствения Симеон в Козлодуй, плюс героя от статията е бил под наем, а нашия фермер е родом от Козлодуй и многократно давах къщата му в началото на формата. Айде по-внимателно с обвиненията!

# 826
Нелепо е да се смята, че Роман или Георги имат пръст в изнасянето на тази информация, без значение достоверна ли е, или не. Въпросният парашутист вероятно има лична неприязън към Симо в реалния живот. Негова работа. Дори до е вярно, хората допускат грешки. Информацията не променя мнението ми за Симо. Не е мой тип,  но е незлоблив, уравновесен /на фона на останалите/ и позитивен. Достатъчно ми е.

Само не разбирам за какъв парашутист говорите. Аз вчера съвсем случайно попаднах на статията след като изписах инстаграма в нета. Тя излезе най-отгоре и реших да я споделя с вас за да си кажете мнението.Симеон ми е напълно безразличен, както и останалите участници. Нямам никакви предпочитания за победител през сезона. А грозните коментари по повод други участници особено във фейса виждам, че не коментира никой от вас. То бива обиди по всичките участници, но на какво ли не се начетох. Ваня била допингиран травестит, Христина психично болна и куп други грозни коментари, за които не вярвам, че нормално мислещи хора могат да избълват.

# 827
Скрит текст:
Джоли, + 💯
Хър, аз което видях, беше друго. Роман понечи да се обади,но Милена го спря. Тя е за оплюване тук. Каква жена е,каква майка е, не знам?
И на мен ми се стори, че Роман се опита да се застъпи за нея. После нещо смотолеви пред Жоро.
Колкото до това, че И&А биха използвали това срещу Симо съм съгласна, че е така. Само, че вероятно не са го проучили достатъчно и не са вярвали, че ще стигне напред.  Сега, ако четат сигурно се хапят за г@за, че не са разбрали по-рано.
А колкото до статията, вече казах , това не променя отношението и мнението ми за Симо. Много е земен.
А колкото до Езотерика/Нумерология и прочие не е нужно човек да е "хапче" , за да се интересува от такива неща. Аз също имам интереси, но не съм опитвала никаква дрога. Ако не броим малко морфин след апендектомия.
Няма начин да не са го проучили Симо особено ако има присъда та макар и условна
И аз така си мисля. Предполагам, че изискват от кандидатите куп бумащина при влизане. За едно свидетелство за съдимост ли да не се сетят?Rolling Eyes

# 828
  • Другата България
dido1302, ти прочете ли заглавието на темата? Тук коментираме предаването и представянето на участниците в него. С какво твоите коментари - всичките, без изключение, са по темата? Thinking Чел си-ок, коментирай представянето на Симеон в предаването, не влизай тук само и единствено с цел провокация и спам. Като не ти харесват коментарите за участниците, базирани на представянето им в предаването, опровергай ни. Но това, което правиш е грозно, долно, подмолно и с него не си по-различен от нас - тези, които обвиняваш, че не сме нормално мислещи хора.
Относно епизода - няколко неща искам да изкоментирам. Първо - Нури. Ами снощи за първи път ми стана малко...хлъзгав, а аз не харесвам такива хора. Значи, от една страна не бил във формата заради парите, не смятал, че ще стигне финал. От друга, щял да ги даде за благотворителност, ама същевременно и за селски туризъм newsm78. От трета, преди няколко епизода твърдеше, че иска парите, за да изучи щерка си, която е приета да учи...стоматология? Ами те тия пари не са милиони, такава непоследователност и обичайното му нямане и незаемане на твърда позиция малко ми станаха ту мач.
Второ - Христина. Отношението и поведението ѝ към Росица няма да коментирам - казали сте всичко, видя се. Но сълзливото разказче, което трябваше да породи...какво всъщност? на сценката с баща ѝ и по-точно разговорът, проведен с него на сексуална тематика и това колко е трябвало да е@е, за да го докара до мъжко ме оставиха така  Shocked Crazy #Shocked hit. Хора, аз ли съм сбъркана, но ако това е нормален разговор между баща и дъщеря отивам да си посипвам главата  с пепел и да си призная явно, че съм се провалила като родител. Защото нито аз съм възпитавана така, нито моето дете е възпитано по този начин.
Трето - Гошо. Значи трябваше да дойде почти финала, за да го харесам малко този човек. Никой не смее да каже нищо на Христина, Милена се наслаждава мълчаливо, останалите се правят на разсеяни, единствен Гошо си позволи да я сложи поне веднъж на мястото ѝ. Дори и само заради това ми стана симпатичен.
Четвърто - Ваня и мацаницата, която беше сътворила на лицето си в знак на протест.  doh newsm34 newsm25. И после с коментара за срама от Турция и мюсюлманите - ок, нейно право е да има предпочитания, но иска финал. Та на същия този финал тя няма да получи нито един глас от мюсюлманите, които са не малко в България, това не знам дали го е помислила....
И накрая Симо - единствен, който си каза, че избира противник заради това, че го смята за по-слаб от него. Така се прави. Противно на всички спойлери и статии / все пак смятам, че този пазар може и да е утре, дано е утре Confused Praynig/сядам на неговата пейка и твърдо го подкрепям. Пък каквото - такова.

# 829
😂😂😂ох, много се смях на промото за довечера Роман и Гошо май патка и подаряват на Александра, двойното значение ме разсмива много.
Не може да им се отрече, че са много весели двамата.
Сигурно се постотвам, ама защо не дават повече от забавленията на всички.

# 830
  • постоянно
😂😂😂ох, много се смях на промото за довечера Роман и Гошо май патка и подаряват на Александра, двойното значение ме разсмива много.
Не може да им се отрече, че са много весели двамата.
Сигурно се постотвам, ама защо не дават повече от забавленията на всички.

Весели са и обичат да се забавляват на чужд гръб. Обачеееее , ако някой се пошегува с тях ........
Rage

# 831
dido123456, успокой се бе човек! Изяж един Сникерс!  Wink

# 832
Миналия сезон във Фермата имаше бивш затворник , забравихте ли Станко? И така го развяваха и разпъваха, че се стигна до скандала с Вили, която му каза :"Затворничееее..."
Джоли е права, ако имаше нещо такова И+А щяха да ни осведомят, да натъртват да повтарят... Странно е и отлагането на присъдата с 4.5 г., то цялата ни съдебна система е странна, но това отлагане пък какво е ?
Айде Дидо1302 да даде повече инфо, тук се водим от принципа "като хвърляш кал, метни я качествено" Mask
Мнението си за Симо няма да променя , Мери Ан, пази ми място на пейката "за Симо" . А обидите, които лепят във фейса нас какво ни засягат? Ние тук имаме друг стил на разговор и както една потребителка каза, на "високо интелектуално ниво"Satisfied ,тоест можем да обидим някой без да прибягваме до годзила,травестит и т.н. Satisfied
И на мен ми направи впечатление жеста на Милена към Роман, да не се намесва. Разчетох го като "остави ги да се излагат" и ако нямаше камери, не знам как биха постъпили двамцата. Роман камерите не го спряха да вулгарничи, но виж Жоро ми хареса като спря Хриса за чашата с вино.Намеси се, уцели въпроса и я накара да подвие опашка. За да не създава напрежение, не за да защити Роси.  Mask Но щеше ли да го направи ако не беше фермер????

Последна редакция: пт, 30 ное 2018, 11:39 от Tary

# 833
  • DE
Няма логика да победи Дидо при положение, че до сега няма спечелен дуел newsm78

# 834
Няма логика да победи Дидо при положение, че до сега няма спечелен дуел newsm78
Е, ако му се помогне би могъл.  Whistling

# 835
Аз постъпката на Жоро я разбирам, като родителска подкрепа. Той във визитката си казва, че намира всички, които нямат все още деца за егоисти. Край огъня изкоментира, че точно днес не е бил момента Христина да яде Роси , не ѝ на този ден. От тук и ми е непонятно отношението на Милена и ехидността, с която седеше и злорадстваше. Майка си, за Бога! Като майка знаеш как РД на децата ти са най-свещените дни. Най-специалните. Ако бях на нейно място скачам и слагам тази, тази...(беден ми е речникът как да нарека Христина, така че да не използвам цинизми) на мястото ѝ.
Ако съм на мястото на майка ѝ, като се прибере ще ѝ отвинтя един шамар. Ей, така унизителен, цигански..

# 836
  • тук и там
Aз също забравих да спомена,че Жоро снощи ми хареса.Беше единствения,който се опълчи на Христина и я сложи на мястото и.Колкото до Роман-аз останах със впечатление,че щеше да захапе Росица пак,но Милена го спря.Защото имаше реплики към Роси,че много хора във фермата не понасят други хора,ама се налага да ги търпят ,точно когато тя каза че твърде дълго е търпяла поведението на Христина.После -при Жоро,ми се стори че също искаше да плюе по Росица,но Жоро се оказа че е на друго мнение и не му се получи.Това са моите лични впечатления,не е задължително да са верни.Та от снощният епизод-Симо ми хареса,защото каза защо избира Дидо без да лицемерничи и да си измисля причини.Жоро,защото сложи Христина на място и не позволи да се развихри скандал.За сметка на това Нури ми направи неприятно впечатление..И-да,и аз останах изумена от разказа на Христина..

# 837
Дидо победи Александър на дуел, не е като да няма победи.

# 838
  • Другата България
Но щеше ли да го направи ако не беше фермер????
И аз това се запитах, не знам, но е факт, че в правилния момент се намеси и потуши напрежението. И навън, при разговорите с Роман отново изрази несъгласие /меко казано/ с поведението на Христина. Не си променя позицията спрямо нея, което за мен е ок. Факт е и че Христина се увърта около Роман - не за да го сваля или нещо от сорта, а за да трупа дивиденти. И да се обедини с него срещу общия враг.
И от промото за довечера се видя пак някакъв задушевен разговор между двамата.

# 839
Нали се чудехте кой коя зодия бил. Вчера Хриса си каза, че била ВезнА. Чак не повярвах на ушите си. По-шантава и неуравновесена везна не бях виждала в живота си.

Ванчето нещо голяма бунтарка го раздава...бреййй!
Чак сега се сети, че ратаите не били участвали в историческите игри. Де гиди, пуста несправедливост. Но гримът, който си беше направила, доста добре й импонираше. И на мен ми прилича на травестит. Всичко в нея ми е крайно изкуствено.

Жоро онзи ден не знам защо трябваше да коментира така тъща си. Толкова ли не помисли, че няма да се почувства добре да я коментират така на всеослушание. Не знам жена му на Жоро какво мисли за представянето му там, но допускам, че от доста неща би й станало неприятно.

Общи условия

Активация на акаунт