Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 215
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 780
Виждам, че доста сте го дъвкали, но да опитам и аз за последно.

Да не забравяме, че нашия човек на дуел го прати точно човек от неговия отбор. Длъжен ли е да подкрепя отбора си в такъв случай? Нури прати Роман на дуел вместо онова нещо- Хриса. Ми при така стеклите се обстоятелства и аз не бих се чувствала длъжна да съм лоялна към този отбор.

Да не забравяме, че Нури изпрати Роман на дуел в последната седмица преди "съединението", когато вече на всички им беше ясно, че той се е присъединил към другата група. Освен това с този си ход Нури защити косвено Симо и Калоян.  Wink А отбори си имаше в началото на играта, няма смисъл да се правите, че не разбирате за какво става въпрос. Ако пък наистина не схващате, мога да го обясня още по-просто като за петгодишни.  Wink
Днешният епизод не мога да коментирам, тъй като гледах мач, но от коментарите разбирам, че Христина нещо пак се изявила.

# 781
.

Последна редакция: пт, 30 ное 2018, 11:05 от dido1302

# 782
  • Калгари, Канада
Нали Симеон от 6 години живее във Франция. Освен това никак не изглежда на нарко дилър, някак не ми се връзва с това, което показва.

Имаше някой в темата, който го познаваше, че и бившата му приятелка, може би ще потвърди той ли е.

# 783
.

Последна редакция: пт, 30 ное 2018, 11:12 от dido1302

# 784
  • Sofia
"начии..,човек да го няма два дена и сте изписали света... ooooh!

В анкетата гласувах за Милена,Хриса,Роман и Сашка.А много ми се искаше да сложа и Гошо и Ваня вътре. Mr. Green

Скрит текст:
Даже има спойлър, че Гошо пада от Нури. Колкото до Хриса от спойлъри тая седмица ще я гледаме последно, другата към вкъщи.
Скрит текст:
Катрала,направо ми оправи настроението  Laughing

Очакван избор от Симо тази вечер.
Аз вчера до последно се надявах Жоро да направи женски дуел.Имаше логика в това,според мен,защото победителката /която и да беше тя/ щеше да е единия кандидат фермер,отпадналата можеше да посочи друга жена за втория кандидат фермер и така имаше голям шанс следващата седмица фермер да е жена.Което щеше да доведе най-вероятно и до следващ женски дуел.Жоро щеше да се спаси още една седмица /и без това е умрял от страх/.А при така стеклите се обстоятелства,другата седмица го виждам ратай и дуелист.Ама да се оправя,сам ще си го е направил.

Всичко друго сте обсъдили.Да не се повтарям за простотията на Хриса.Щом и Жоро и Роман защитиха Роси,смятайте за какво става въпрос.
Александра ми направи пак впечатление със злобната си забележчица на ритуала,че много бързо подействал и едната змия вече тръгнала да си ходи.
А пък тези останалите четири на другия бряг,най-добре да се хванат под ръчичка и вкупом бързо през централния портал да напуснат.Ама...иска ми се. Mr. Green

Сега се връщам да ви дочитам и да проверя за още някой и друг спойлер. Wink  

Последна редакция: пт, 30 ное 2018, 03:06 от avi10

# 785
  • Sunshine state
От статията става ясно, че всеобщият ви любимец Симеон е бил съден за разпространение на наркотици. . Всички други са черни разбира се, а той сигурно е набеден и е страхотно момче. Извинявам се, ако съм повторил разговор.

https://kozloduy-bg.info/66621/uslovna-prisada-za-narkotitsi/

Е, то само един Симеон живее в Козлодуй, пък и хич няма да се спомене в статията, че човекът живее във Франция. Наемал чак помещение да разпространява наркотиците. Дрън-дрън, че пляс. Определено Симо не се връзва нито със статията, нито с образа на наркодилър.
Колкото до въпросът как изглеждал един такъв - ами не като Симеон. 😃 Не знам каква ти е целта с тия постове, ама няма да ти се получи.

# 786
От статията става ясно, че всеобщият ви любимец Симеон е бил съден за разпространение на наркотици. . Всички други са черни разбира се, а той сигурно е набеден и е страхотно момче. Извинявам се, ако съм повторил разговор.

https://kozloduy-bg.info/66621/uslovna-prisada-za-narkotitsi/

"От статията става ясно"... как става ясно от статията? Виждам съвпаднението на име и първа буква на фамилията, но не виждам как става ясно.

# 787
И аз не разбрах как точно става ясно от статията че е наш Симо.
То верно че си живее във Франция и е ясно че си идва, но чак пък толкова да си стои тук че да развие тази дейност.
Айде нЕма нужда.Ще има присъда и ще го пусната да излезе зад граница , че и да си живее там. .Пълни глупости са това.

# 788
Под статията има коментари, единият е "Симеон Томов -Барса" - от 2016г е коментара...

# 789
Тази статия е смехотворна, не мога да повярвам, че ще има нещо такова и до този момент никой от продукцията няма да  е разбрал и извлякъл дивиденти от това. Сигурно само един Симеон Т има в целия Северозапад. В същите тези кометари е посочен и някакъв друг предполагаем извършител, така че лично аз не се вързвам много много.

# 790
  • тук и там
Нури снощи не ми хареса.Голямо самочувствие извади-всичко можел и всичко умеел.Много умен бил.Няма лошо в самочувствието по принцип,но не е космически инженер все пак..Явно скромността  не е чак такава  добродетел в неговата религия.
Христина...нямам думи!Щях да умра от смЕх ,когато каза че хората навън я харесвали по принцип,само във Фермата не и се получава..И постоянното заяждане със Роси.Само дето Христина е от тези,които лаят-но не хапят.А пък Роска,ще изкара Христинка със кеф-не мисля че ще забрави снощната сценка по повод РД на детето и.
На дуела-не знам за кой ще бъда.Дидо започна да изкарва  наяве също малко неприятни черти в последните епизоди -гледам физиономии и реакции предимно,те са  по-показателни от думите.Който и да се върне във фермата,ще бъде добре.Но ,от мъжете -за финалисти,ще останат хората които на мен лично не са ми фаворити.Бих предпочела и Дидо и Симо да видя на финал,ама  няма как-единият ще си ходи..

# 791
  • Вестерос
И аз не разбрах как точно става ясно от статията че е наш Симо.
То верно че си живее във Франция и е ясно че си идва, но чак пък толкова да си стои тук че да развие тази дейност.
Айде нЕма нужда.Ще има присъда и ще го пусната да излезе зад граница , че и да си живее там. .Пълни глупости са това.
Присъдата не е пречка да се излиза извън страната, ако присъдата не е ефективна, т.е. в затвор и прокуратурата не са искали и не е определена от съда мярка за проц. принуда- напускане на пределите на страната, която мярка трябва да се отмени с влизане на присъдата в сила. Колко условно осъдени си работят в Германия и Испания, ще паднеш, ако разбереш.

# 792
Ето още една подобна статия, с коментари под нея.
http://radio-elto.com/%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B0%D0%B8 … B8-%D0%B2-%D0%BA/

По принцип един от най-разспространените начини за пласиране в заведенията е чрез диджеите.

# 793
Не разбирам, как живееш и работиш някъде и успяваш регулярно да пласираш дрога на 2500 км от там? И защо когато харесаме някого, баш тогава се появява един dido1302 да ни осветли за тъмното минало на харесвания човек. Ако не го забелязвахме, на въпросния дописник нямаше да му идат напъни да ни осведомява. А и до сега във фермата е имало осъждани и бивши затворници,като това е заявявано още с влизането им. И сега нямаше да бъде спестено, убеденан съм. Даже И&А щяха да го включат като пояснение като - съденият Симеон, както беше бесарабска българка, помакът  от Сърница.

# 794
  • София-в сърцата на моите деца
Не разбирам, как живееш и работиш някъде и успяваш регулярно да пласираш дрога на 2500 км от там? И защо когато харесаме някого, баш тогава се появява един dido1302 да ни осветли за тъмното минало на харесвания човек. Ако не го забелязвахме, на въпросния дописник нямаше да му идат напъни да ни осведомява. А и до сега във фермата е имало осъждани и бивши затворници,като това е заявявано още с влизането им. И сега нямаше да бъде спестено, убеденан съм. Даже И&А щяха да го включат като пояснение като - съденият Симеон, както беше бесарабска българка, помакът  от Сърница.
Някой роднина на Роман или Гогата ги сътворява тези нелепости. Ей, не могат да се примирят тези гниди,че повече харесваме Симо.

Общи условия

Активация на акаунт