Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 187
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 885
Ето ги  ,скривам ги ,че дори и победителят казал
Скрит текст:
Роман ,Дидо,Ваня и Роси,а
 не Нури .Победителят е Роси
 Joy
Скрит текст:
това за мен ще е най-неудачният победител, и не защото нещо конкретно ме дразни, а защото много я обожествяват[\spoiler]

# 886
  • Другата България
Значи ако Нури е имал  предвид всички неща накуп, въпреки, че за мен е невъзможно - все пак парите не са чак кой знае колко предвид каузите му, то си връщам думите назад. Но не смятам, че е точно така. И въпреки това неизказването на ясна, конкретна и точна позиция за мен не е ок.

# 887
Ама Мери, то човек едно мисли, пък после друго стане и смени началната идея. Аз и аз с планове да се пенсионирам до 10-12 г, ама ко се обърка нещо ще джиткам с памперс на работа и тава е. Дето викат-човек предполага, Господ разполага. Плюс туй не е все едно да си на плюс 100 хилки и да си я караш на една заплата, че от нея да делиш и да спестяваш. Изобщо дойдат ли ти дюшеш тия пари с тях ще ти дойдат и идеите къде да ги оползотвориш. Да не вземат случайно да пуснат корени нъли. Joy
Кажи честно, няма ли да си угодиш нещо на душичката с толкова парички? Аз щото ще си угодя. 

Последна редакция: пт, 30 ное 2018, 14:20 от Омикрон

# 888
Нури направи изказване в един епизод,че  всички  са там за  парите,  "Но не и аз". Каза неколкократно,че би дал парите на бедните, а снощи изведнъж и селски туризъм се появи. На мен обаче ми е неприятно,че точно е хлъзгав. Толкова се пази какво да каже,че позиция твърда не съм чула от него за нищо.

Последна редакция: пт, 30 ное 2018, 14:52 от mrav4ica

# 889
  • постоянно

Кажи честно, няма ли да си угодиш нещо на душичката с толкова парички? Аз щото ще си угодя. 
[
/quote]

Мчи как няма , веднага си купувам една определена чантичка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 890
Хаха, твърда позиция ако ги имаш парите. Като ги нямаш само си мислиш къде ще ги дадеш. Малко е гладна кокошка-просо сънува. После, получиш ли ги и току вземеш и се раздумаш от първата идея. Освен това, смятам, че трябва да си или много богат, или тотално добър човек, че да дадеш ей така 100 хиляди на някой. Аз не съм и двете, признавам.
Хър,ако е само за чантичка, обещавам,паднат ли ми 100х от небето, ща издиря и ще ти купя. За здраве тъй!

# 891
  • тук и там
 Мен пък въобще не ме интересува кой как би изхарчил парите.И на мен  ми се струва супер тъпо да ги питат това. Нури,мен лично ме дразни малко със самохвалството си и че е твърде предпазлив и твърде много се пази.
И да-не се кара със никой,ама и си трае-дори и да види нещо,което не му харесва примерно.

# 892

[
/quote]

Мчи как няма , веднага си купувам една определена чантичка Stuck Out Tongue Winking Eye

Само чантичка? Божеее сега като се замисля май 3-4, ферми ще са ми нужни

# 893
  • постоянно
Хър,ако е само за чантичка, обещавам,паднат ли ми 100х от небето, ща издиря и ще ти купя. За здраве тъй!

Ще си я търся като наследство , да знаиШ Stuck Out Tongue Winking Eye
Хайде пожелавам ти да ги спечелиш 100к от някъде. ... и по-бързо , че да не стане чантата демоде Sunglasses

Какво стана с мишката , хванаха ли я ?

# 894
  • София
Днес ли ще ходят на пазара?

# 895
  • тук и там
То от чанта до чанта има голяма разлика.Щото чантето може да струва едно 10 процента от тези сто хилки..Sunglasses
За дуела си мисля че пак ще наблегнат на силовите.Като при Митака.Горящата каруца,сливите,тежестите..ей такива игри.

# 896
  • София
Нури не е самохвалко. Не е се е бил в гърдите, че може нещо, пък да не го може. Когато и каквото да е казал - било е с покритие. Драгият зрител няма угодия. Ако Нури си трае - е подмолен и прикрит. Ако каже нещо - самохвалко е. Последно? Simple Smile
Пък като може да прави всичко (поне що се отнася до умения в играта) - може. Ето, снощи се видя, че и челна стойка може да прави. Simple Smile

Кой бил влязъл за парите, кой не бил.... Всеки се надява, че може и да има шанс да ги спечели, но надали всички вярват, че ще успеят. Победителят е само един. Та не ми се вярва че всички, явявайкисе на кастинг, се виждат с чека в ръка.
В този смисъл - и Нури надали вярва, че ще спечели играта, но пък нищо не пречи да си помечтае, нали? Освен това - дъщеря му ще учи дентална медицина в Пловдив. Това не е кой знае колко скъпо образование - не си го мислете. Та 100 000 лева не само че ще му стигнат, ами и ще останат. Ако спечели наградата, ще има и за дъщеря му, и за селски туризъм (особено като го виждаме колко е сръчен - повечето неща ще минат през ръцете му, та и за майстори няма да се охарчи), и за благотворителност.

Последна редакция: пт, 30 ное 2018, 16:15 от Vivi

# 897
Аз продължавам да харесвам Нури. Според мен не умее да се изразява съвсем точно и от там излиза неразбран.
От това, което каза аз разбрах г/д следното, така си го тълкувам. "Не съм тук за парите, защото така или иначе ми е ясно, че няма как човек, като мен (мюсюлманин, помак) да спечели тази награда. Да, кадърен съм и много неща ми идват отръки, не виждам защо трябва да съм скромен за нещо, което е така. Дали искам да спечеля? Кой не иска, разбира се всеки мечтае да спечели Фермата. А с една част от парите ще помогна на хора в нужда, а с другата на себе си, да стартирам мечтан бизнес и да се върна тук. На село.".
От онова, което снощи кажа той,ето това усетих, че искаше да каже.

# 898
  • постоянно
То от чанта до чанта има голяма разлика.Щото чантето може да струва едно 10 процента от тези сто хилки..Sunglasses
За дуела си мисля че пак ще наблегнат на силовите.Като при Митака.Горящата каруца,сливите,тежестите..ей такива игри.

Kaisia,
1,5% само Stuck Out Tongue Winking Eye

# 899
  • София
Нури не е самохвалко. Не е се е бил в гърдите, че може нещо, пък да не го може. Когато и каквото да е казал - било е с покритие.
Добра идея е да погледнеш в тълковния речник какво е самохвалство, въпреки че думата говори сама по себе си. Peace Да си самохвалко не означава да се хвалиш с неща, които не умееш. Означава да се хвалиш сам, да се изтъкваш. За мен е грозна и смешна такава суета. Всички видяхме, че умее и му се удават страшно много неща, не е нужно всеки миг да ни напомня колко е велик.

Общи условия

Активация на акаунт