Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 173
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 945
Росица объркала нещо при шиенето на пердетата и Минена за т' ва бучи.
Ако аз бях на мястото на Росица, такива шамари щях да й хвърля  на Хриса, че щеше да й се стори тясна фермата. После си събирам багажа и си заминавам, но първо щях да я смачкам  оная. То такова жУвотно не се търпи просто.

# 946
Браво, Роси! Продължавай да мълчиш на тази откачалка!

# 947
Фидел Кастро пак почнА с патриотичните си речи.

# 948
  • London
Гошкооо може само вода да носи на Фидел.😉

# 949
Така и не схващам каква толкова жертва е направил Гого.Че е останал да живее в България?
   Писва ми да му слушам речите.Всеки сам избира къде да живее.

# 950
Така и не схващам каква толкова жертва е направил Гого.Че е останал да живее в България?
   Писва ми да му слушам речите.Всеки сам избира къде да живее.
Жертвал е време с дъщеря за да може да заблести във фермата и ние да видим какво значи истински българин.

# 951
Ама Жорето как лапна по Сашка...На челото му го пише. То бива галантност, бива, ама все още е женен. И без това е съмнителен. Все за дъщеря си е говорил до сега, как тя му била най-най ценното.  Нищо за съпругата му. И у мен остави впечатление, че там нещата не съвсем наред.
Милена....би блеснала в няма кино.  Като зла вещица например.  Нямам сили да изтърпя крякането и.
Христина даже не искам да коментирам!

# 952
Жива да не бях!Тоз Гошко един същи Левски!

# 953
Според мен в началото Сашка му се увърташе и тоя глупак се захласна. И на мен ми направи впечатление, как веднъж не спомена жена си. Сякаш само детето го държи в семейство. Което ми е много странно, за мен е следствие детето, не причина да имам семейство. Първо ще си намеря точния човек, дето ще си обичам винаги, после дете.

# 954
Роман ми изглежда променен. Малко тъжен, може би порастващ, не така експулсивен...Не скача на Роси. Само не разбирам Хриса какво се вре да говори с него тъй задушевно?

Последна редакция: сб, 01 дек 2018, 12:00 от mrav4ica

# 955
Или Иван и Андрей нарочно не показват моментите, когато Гошо споменава жена си, за да се направи именно такова впечатление.

# 956
Гьорги на мен лично първоначално ми допадна,но с всеки изминал ден ми става все по-антипатичен.
Имам приятелка която е луда на тема фермата.Тази година реших да го следя и много ми допада дано да има още сезони Wink

Спойлер

Скрит текст:
Дидо има рожден ден на 12.10 един ден преди пазара в Благоевград на 13.10 Simple Smile

# 957
  • Варна
И от мен един спойлер за неделя и понеделник.
Скрит текст:
Дидо побеждава, то е ясно.
Симо най-вероятно е предложил Нури за фермер на седмицата. Другия вариант е да е предложение на продукцията. В крайна сметка дуела за фермер е между него и Дидо и Дидо побеждава.

Последна редакция: сб, 01 дек 2018, 00:05 от Flash*

# 958
  • Sofia
И от мен един спойлер за неделя и понеделник.
Скрит текст:
Дидо побеждава, то в ясно.
Симо най-вероятно е предложил Нури за фермер на седмицата. Другия вариант е да е предложение на продукцията. В крайна сметка дуела за фермер е между него и Дидо и Дидо побеждава.
Скрит текст:
Същият този Дидо,който досега все падаше? Shocked И бие Нури? Shocked Shocked
Бре...Ще излезнат прави момичетат...

# 959
  • София
Не разбрах каква и е драмата на Милена с пердетата.Кажете моля, че изпуснах.
Роси ги ушила, но ги разбъркала кое за къде е. Голяма, страшна и непоправима драма!  Mr. Green Доколкото видях, Алекс и Роман ги закачиха съвсем безпроблемно, просто Милена си е мрънкалник, а и така  си измисли извинение да не се занимава с поставянето.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт