Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 126
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 1 020
Извинете, че ви нахлувам така устремно в темата, но се сетих, че тук може да знаете. Имам следното питане - някой дали знае как се казва сестрата на Ваня Стамболова? Рових из нета, но не открих инфо.
След кратък рисърч от моя страна - Цветелина Стамболова-Василева

# 1 021
Я и аз да питам нещо, различно от спора за Роман, че той се изчерпа.
Как се избира крайния победител? Не съм гледала предишните сезони, за този разбрах- двама финалисти избират чрез гласуване отпадналите фермери, двама  се избират чрез елиминационни дуели. И после- ще имат дуели помежду си, или пак ще се гласува, както беше във Сървайвър/ който, между другото ми беше любимото реалити, ама.. /?

# 1 022
  • В светлината на слънцето
Извинете, че ви нахлувам така устремно в темата, но се сетих, че тук може да знаете. Имам следното питане - някой дали знае как се казва сестрата на Ваня Стамболова? Рових из нета, но не открих инфо.
След кратък рисърч от моя страна - Цветелина Стамболова-Василева

Благодаря! Усъмних се, че е човек, който познавам, защото не само като лица, но и тембрите им са еднакви. Явно съм в грешка.

# 1 023
  • Sofia
Phenix,миналата година,ако не бъркам,четвъртият отпадна още в самото начала,заради най-нисък зрителски вот.Останалите играха едновременно игри,от които печелеха токи,в зависимост от това кой е първи,втори или трети.Отделно имаха точки от вота на останалите участници,вота на публиката,а мисля,че и Бети и Ники им даваха някакви точки.Накрая който има най-много точки-печели.
Не съм 100% сигурна,но нещо такова ми се върти,че беше.
Няма никаква гаранция,обаче,какво точно ще измислят тази година продуцентчетата.При тях никога не се знае до края. Wink

п.п.ех,сървайвър,сървайвър...

# 1 024
Я и аз да питам нещо, различно от спора за Роман, че той се изчерпа.
Как се избира крайния победител? Не съм гледала предишните сезони, за този разбрах- двама финалисти избират чрез гласуване отпадналите фермери, двама  се избират чрез елиминационни дуели. И после- ще имат дуели помежду си, или пак ще се гласува, както беше във Сървайвър/ който, между другото ми беше любимото реалити, ама.. /?
Ами миналата година първо пуснаха зрителски вот и този с най малък отпадна веднага и останаха трима.
След това гласуват бившите фермери , има и игри от които се разпределят точки и зрителски вот.

Ох " Сървайвър" любимо, много любимо

# 1 025
Ооо, зрителските смс- и съвсем ги забравих! Ясно, е, щом ще има и игри е добре. Ако само на гласуване се разчита, някои хора нямат никакъв шанс. Така е по- честно.
Сървайвър ми беше най- любимото любимо реалити, единствено и само него гледах. Подозирам, че го спряха заради фермата😎

# 1 026
Надявам се тази година финалът да се проведе на по-голяма арена, имам чувството, че тази, на която се водят седмичните дуели е по-голяма.
Все ми се струват супер нагъчкани и не могат да направят раздвижени, интересни игри.

# 1 027
Сървайвър ми беше най- любимото любимо реалити, единствено и само него гледах.Подозирам, че го спряха заради фермата😎
Много, много скъпо им излиза и Милошев се пренасочи към сериали. Първо историческия по ТВ7, сега лекарския по Нова.

Сори за офтопика.

Колкото до гласуването на отпадналите преди финала, считам че Роси, Симо и Нури имат шанс да хванат гласове, защото има отпаднали от бившите емигранти и те ще ги подкрепят( ако стигнат до финалната седмица, разбира се)..

# 1 028
Финалните игри са песен в сравнение с игрите от елиминационните дуели. Добереш ли се до финала всичко е възможно. Все пак е добре да си харесван от публиката и останалите участници.
Сега ми хрумна, че след 1-2 години може да направят "Фермата- ол старс". Да кажем без победителите, а с тези които са достигнали до финала, но не са успели да спечелят. Също така може да се даде още един шанс на всички отпаднали още през първата и втората седмица. В някой от сезоните пък може да се изпробва ратайството да не е обвързано с дуел, тъй като една от основните причини участниците да не искат да стават ратаи, е вероятността да отидат на дуел. Така хем ратайството няма да е толкова непривлекателно, хем всички ще са под напрежение дали няма да са избрани за първи дуелист, а не само двамата ратаи.

# 1 029
Аз пък искам И&А да си починат от Фермата с една Къртица..и после може един Ол-старс Simple Smile

# 1 030
  • София
О, да, Къртицата беше уникално предаване. Идеята за ол старса ми хареса много също.  Peace

# 1 031
Иване, Андрейчо, записвайте си!  Grinning Назад в старите теми също имаше доста предложения.

# 1 032
Финалните игри са песен в сравнение с игрите от елиминационните дуели. Добереш ли се до финала всичко е възможно. Все пак е добре да си харесван от публиката и останалите участници.
Сега ми хрумна, че след 1-2 години може да направят "Фермата- ол старс". Да кажем без победителите, а с тези които са достигнали до финала, но не са успели да спечелят. Също така може да се даде още един шанс на всички отпаднали още през първата и втората седмица. В някой от сезоните пък може да се изпробва ратайството да не е обвързано с дуел, тъй като една от основните причини участниците да не искат да стават ратаи, е вероятността да отидат на дуел. Така хем ратайството няма да е толкова непривлекателно, хем всички ще са под напрежение дали няма да са избрани за първи дуелист, а не само двамата ратаи.

Все пак да не забравяме, че формата е купен и не могат да правят, каквото си искат с него.

# 1 033
А, не могат!  Whistling Нали виждаме как си измислят и променят правилата в движение и правят каквото си искат.  

# 1 034
  • Sunshine state
И аз се присъединявам към феновете на Сървайвър. Беше ми най-любимото риалити. ❤
 Жалко, че спряха да го правят, заради парите. Всичката ни работа е такава.

Общи условия

Активация на акаунт