Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 113
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 1 035
Аз да се върна на старата Ферма. Сега изгледах няколко видеа, че да придобият бегла представа за Ивоната. Ами..направи ми впечатление на дървен философ не е лошо момичето, ама май се беше взела много на сериозно.
Помня дуелът ѝ с Вили и тогава стискай палци на Ивона. Защото Вили ми се видя много злобна..а и не особено интелигетна..

# 1 036
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Къртица едва ли ще има някога,след инцидента с Ивайла Бакалова.Никой няма да се заеме да инвестира солидни пари в игра,която се е доказала,че може да е мн опасна,пък и телевизиите едва ли ще инвестират ефирно време.Иначе и на мен ми допадаше като концепт.

Мин година въобще не бях доволна от точкуването на финала.Зрителският вот не беше от такова значение както миналите сезони за разлика от вота на съфермерите(че откъде накъде,след като всичко е на лична основа,а не на това кой наистина заслужава да спечели).Игрите също носиха някакви точки,които се удояхваха,какво беше...много объркано се оказа на края.

Нищо й нямаше на Ивона,явно е била по-досадна заради нон стоп дърдоренето,но не е било с цел да се заяжда с този и онзи,както Хриса и Роман.

# 1 037
И аз се присъединявам към феновете на Сървайвър. Беше ми най-любимото риалити. ❤
 Жалко, че спряха да го правят, заради парите. Всичката ни работа е такава.

Да, скъпичко излиза Сървайвъра. Не е като да изпратиш 20 души в изоставена къща на село.

# 1 038
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Като идея,като реализация,като интерес - Сървайвър е номер 1 състезателно шоу,което някога съм гледала и вероятноста друго да го измести,клони към нула.Огромна инвестиция е,затова спряха българския вариант.

Гледам американските версии,обаче там е 90% лицемерие и кой ще е най-добър да прецака другия.Не е толкова базирано на физически качества,а на шушукане и договорки.Затова силните играчи ги махат рано,а  мишките остават до финал.

# 1 039
  • София
Мисля, че Къртицата би могла да се направи и без толкова тежки и опасни игри.

# 1 040
На мен пък ми хареса това, че зрителският вот нямаше същата тежест като в първите сезони. Всеки трябва да има шанс да спечели, дори да не е най-харесваният участник, иначе за какво са стояли там толкова време?
Нашето удовлетворение не е на първо място за тези хора. Да не казвам, че няма никакво значение.

# 1 041
  • London
Аз явно съм единствената, която така и не можа да загледа Сървайвър, не ми допадаше.....

И тази Къртица не съм гледала, но тя и не знам дори за какво се разправя.

Предпочитам си Ферма с нови участници, стари муцуни пак наново нямам ама грам желание да гледам. То всеки се изчерпва и не е интересен за повече от един сезон.

# 1 042
  • Варна
Ами не съм съгласна. Не искам и не мога да си представя, че деградирали същества като Милена, Христина, Александра, Георги и Роман биха могли да имат по-голям шанс....те даже, въобще не трябва да са там, ама пусти рейтинг.

# 1 043
Опитай се тогава да си представиш, че си на мястото на някой от тях, може би ще ти е по-лесно, щом това ти се вижда толкова сложно. Нормално е всеки да има шанс да спечели. За какво са там иначе?

# 1 044
И аз мисля, че Къртицата може да бъде направена с по-леки игри. В 1 сезон не бяха чак толкова опасни, по-скоро бяха в 80% заимствани от "Страх" (друго много любимо мое риалити).
Във 2 сезон с идеята да са най-най-мащабното предаване прекалиха.
Сървайвър харесвах американските версии, от нашите само 1 и 2 сезон ми допаднаха. Последният, в който спечели Ваня Джеферович така и не ме грабна. Там имаше една топ простакела, сигурно рода на Христина, която адски ме дразнеше.Май Йорданка се казваше.

# 1 045
Ау, Йори!  Close Най-противният участник в реалититата, които съм гледала евър!

# 1 046
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И откъде накъде една Милена ще има равни шансове с Нури например?
Едната 2 месеца свива цигари и гледа сеири(но хитро се набута в групичката,която евентуално никога няма да я прати на дуел),а пък другият с две голи ръце направи какво ли не.
Ами не,и аз не съм съгласна.

La Catrala,това е Къртицата.ИиА мисля,че продуцираха 2 сезона,след това минаха на Фермата.
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Mole_(U.S._TV_series)

# 1 047
Тогава да я извикат тая Милена на дуел. Много ми е смешно, като започнат да обясняват как някой не бил ходил на дуел... ами да го извикат. Този сезон имам чувството, че все едни и същи гледахме. Особено Симо, той ходи 20 пъти. Да започнат да дават имунитет на завърналият се дуелист, че да има малко раздвижване.

Все пак гледаме Фермата, а не "Кой е най-приятният човек".  И аз си имам хора, които не искам да спечелят, но вярвам, че всички трябва да имат шанс.

Последна редакция: нд, 02 дек 2018, 00:33 от Elunaria

# 1 048
  • около Варна
Те имат шанс и то равен за всички в играта. Вече кой как ще се представи и какви личностни качества ще покаже, за да спечели, зависи от тях.

# 1 049
Резултати от анкетата:

Предпочитам си Ферма с нови участници, стари муцуни пак наново нямам ама грам желание да гледам. То всеки се изчерпва и не е интересен за повече от един сезон.

И аз така предпочитам, съвсем нови лица, ако може и известни да няма - още по-добре. Втори сезон не го гледах, когато го даваха - заради известните. Най-смешно е, че в един от последните си коментари в темата за първата Ферма подхвърлих на майтап да вземат една вип-ферма да направят, да гледаме родни звИзди как ринат лАйна... И набутаха известни във втори сезон.. Гледах го като свърши трети, де, но не бях във възторг от участието на звИздите, честно казано.

Ето защо не искам известни - Харесвам Дидо, харесва ми участието му, държанието му - Дотук, но вече няколко пъти го чувам да говори за вота, който би получил на финал, ами - не ми харесва да подчертава очевидното... Close

Последна редакция: нд, 02 дек 2018, 09:44 от Ензим

Общи условия

Активация на акаунт