Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 38 618
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 1 140
  • София
Наистина Роман щеше да е по-равностоен, защото и той се сдухва, бърза и не мисли.
А и чисто физически са по-равностойни. И съм почти сигурна, че Симеон щеше да го бие. Жалко за грешния избор. Радвам се за Дидо, който все още е мой фаворит.

# 1 141
  • София
Напротив, усетил бил Симо, искал да си ходи, глупости...  Не издържа психически, Дидо го изненада. Просто очакваше сякаш Дидо сам да се бие, е, няма как. Наистина Роман щеше да е по-равностоен, защото и той се сдухва, бърза и не мисли. Явно най-важното е психиката, тя прави 90% от играта. Не се е усетил според мен да си вземе такива дрехи и екипировка, чак пък да е нямал пари за едни обувки, не вярвам.

+ 1

# 1 142
  • София
Дидо си спечели дуела съвсем честно. Поздравления!
На Симеон не му достигна малко, но.... никакви деветки не му се виждаха. Явно си е знаел, че звездите и числата не са на негова страна. Жалко. Много ми се искаше да продължи.

# 1 143
Другата седмица само един дуел ли ще има? Много народ е все още вътре при положение, че финала е на 16-ти.

# 1 144
Роман - изключително дразнещо човече направо ми идеше да му завра в устата един пън и да млъкне. Сигурно не помни какво беше той срещу Цецо като игра... 100% Симо щеше да бие това леке

# 1 145
И аз не мисля, че е въпрос на средства, едни работни обувки са от порядъка 25-40 лв. Просто не се е усетил и си е взел леки дрехи.
Дидо е планинар, ако не беше ,едва ли и той щеше да се усети да си вземе.
Истината е, че се срина психически Симето. Първо след 2 битка, после тотално след 1 стотна..Но въпреки това се бори до последно, което един Роман не би направил например..Евала, Симо. Голям си!

# 1 146
  • Sofia
А такааа,спомена се и all stars. Shocked
Четат ни,четат... Mr. Green Wink Laughing

Последна редакция: пн, 03 дек 2018, 01:29 от avi10

# 1 147
Андрей май намекна, че догодина сезона ще е all stars.

# 1 148
И Гошо може да се страхува , че не му мина номера да премахне Дидо , а и Хриса хич не остана доволна.
Сега ако Дидо стане фермер искам Нури да е с имунитете.И..Гошо или Роман ратаи.Ще умрат от страх да не би Дидо да реши да прави мъжки дуел.

# 1 149
Как Дидо фермер? Това не е предизвикателство за него. А и трябва да се пращат ратаи,дуелист. Ще си развали с някои отношенията. Мдааа, а ние мислехме Нури за хлъзгав.

# 1 150
  • около Варна
Жалко за Симо, хем си знаех и пак ме е яд. И поредна черна точка за Роман, как викаше на Симеон на последната игра да не се напъва, че вече си отива вкъщи. Е, поне малко уважение да покаже, като си затвори устата.

# 1 151
Как ще е доволна Христина , като на 90% е ратай.

# 1 152
Независимо от изхода на дуела, Симо ми харесваше през цялото време, а както виждам и доста от пишещите тук споделят същите настроения. От напълно неизвестен и непознат, да станеш симпатичен и уважаван, дори и от една малка група хора /не знам как е във ФБ/, също е вид победа. По принцип той нямаше шанс за финал и съм съгласна, че не трябва известни личности да играят "на пълен престой", особено ако има вот от зрителите. Харесвам Дидо, и между Георги и Роман, разбира се предпочитам той да спечели, ако отиде на финал, но по принцип, известните трябва да са "гости".

# 1 153
Жалко за Симо, хем си знаех и пак ме е яд. И поредна черна точка за Роман, как викаше на Симеон на последната игра да не се напъва, че вече си отива вкъщи. Е, поне малко уважение да покаже, като си затвори устата.
Което ми напомня , че Георги ми направи добро впечатление с това, което каза накрая за Симо. Ами мъжка постъпка си беше. Вече ми е една идея по-неантипатичен. За разлика от.. онова...не знам даже как да го нарека..Роман.

Последна редакция: нд, 02 дек 2018, 23:40 от Не се сърди, човече

# 1 154
  • Варна
Аз все си мисля, че чак такова предимство не дава известността. Какво мислите за Ваня Стамболова примерно? Ако стигне до финал дали ще отнесе категорично целия зрителски вот? Хм? Wink Така че, до представяне е. Зрителите не са толкова прости, а са справедливи и основно достойни и добре представящи се хора през сезоните са обирали зрителския вот, а не някакви звИздИ.

Общи условия

Активация на акаунт