VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 87 705
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 105
Smileys, аз съм добра и на броене. Да ти преброя 100 маслинки? Smirk

# 106
Скрит текст:
ЯЯ се притесни да не го е напуснала половинката му, а не, че усеща липсата ѝ.

Мислиш ли?? Flushed
Не мисля. Той си каза, че иска да е сигурен, че тя още е с него.

Джанъм, как аджеба Го каза и ти как Го чу?
Щото туй си е талант в днешно време да кажеш "не Мисля" и да си изМисляШ.
Thinking

Дължиш извинение на Дара. Аз също го чух, а сега си причиних да го пусна пак.

Цитат
Стоян: Аз желая да говоря с жена ми.

ББ: Няма как.

Стоян: Напускам.

ББ: Стоян!

Стоян /крещейки/: Аз желая да напусна тази къща.
...
Аз желая да чуя гласа на жена ми. След всичките лайна, които направих тук, искам да съм сигурен, че тя е с мен, искам да съм сигурен, че тя се чувства ОК и е с мен, че сме заедно.

smileys Благодаря за добавения цитат на диалога за който иде реч.
Дара и аз не бих желала спор, тъй като очевадно се разминаваме в разбирането на сигуацията, анджък - човека иска да чуе гласът на жена си, за да се увери че има подкрепата `И в играта Му'

Бих се извинила, ако се усещам в грешка, но съжалявам, ако някой се е почувствал засегнат.
Смайли, благодаря, че си си направила труда да го изгледаш пак. Бях убедена в думите си, но не ми се спори.  Flowers Hibiscus

За нищо.

Като започнат да ми обясняват, че това, което чувам, не е това, което е казано... И че това, което виждам, всъщност е нещо съвсем друго... Като прибавят любимия израз за ценностна система и мироглед и... величието на пишещия... ми иде да си... направя отвара. Друса ги някои яко мания за величие, ама кот - такоа.

А щото е такоа, отговарям с цитат (белким го разберете)
Днес в света има над 7000 говорими езика. Всеки със свои правила, граматика, синтаксиси, падежи... Има и 7000 начина да кажеш "Обичам те!" и 7000 начина да не го разбереш... Тъжно някак си. А само си представете, че Етаменанки* е построена. Че всички говорим един език с едно-единствено правило - истината. И една-единствена древна граматика: граматиката на чувствата. (*Етаменанки - буквално "дом между небето и земята" - така древните наричали Вавилонската кула. Б. р.)

Heart

Последна редакция: пн, 26 ное 2018, 16:55 от Анонимен

# 107
"След всичките лайна, които направих тук, искам да се уверя, че тя е с мен ...... , че сме заедно", си означава точно това - дали случайно не ме е зарязала, че се дъня за пореден път? Нали му е простила изневяра, явно бракът им не е стабилен. Както и да е, ти твърдеше, че от любов към нея искал да я чуе, домъчняло му на човека. Пък той се притеснява, че се е **рал.

# 108
Е, как по 7000 начина няма да разбереш "обичам те".
Има обаче един начин да кажеш- не ме занимавайте с глупости. И няма как да не се разбере Simple Smile
На хора, за които ще ми трябват нам си колко начина, за да ги разбера Ужжжж.. или пък преводач ..съм -не,мерсаж/да не се бърка с непипаж/ Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 26 ное 2018, 18:17 от Thirteen#

# 109

Мари, и как точно ББ ще те изкара "долен, нисък простак с много кусури", ако ти не му дадеш "хляб"?

Даре, то няма човек, дето да си няма "мая" - всеки от нас е изграден от добри и лоши черти. Перфектните ангели са в рая, не са на земята. Въпросът е, че с тая мая, която примерно - замразена във фризера на баналното ежедневие няма да се развие, че и да втаса тесто дори - та с тази същата мая брадърът така набумква парното, печката, жегата, че от едно пакетче мая излизат козунаците за цялото население на България, за последните 2 петилетки изобщо.... Ох, не знам дали ме разбра. Но не смея да се обяснявам повече, да не ми прати факс форумският тигър. Simple Smile)))

# 110
Всички си имаме своите добри и лоши черти. Но когато влизаш в ББ, трябва да си олигофрен, ако не си се подготвил какво е това предаване. Ясно ти е, че ще има уловки, ще се опитат да те подхлъзнат. Затова внимаваш с алкохола, ако си знаеш какъв си след употребата му и си отваряш устата внимателно, не бързаш да кажеш всяка мисъл, която ти е прелетяла в пространството между ушите. ББ се опита да окепази и Миглена Ангелова, но дали успя? А защо стрина Ирина се срина? Или подлогата ѝ кака Лара? Кой както си го направи. Дори и ЯЯ-то каза: каквото сам си направиш и ББ не може да ти направи".

# 111
Мари, и как точно ББ ще те изкара "долен, нисък простак с много кусури", ако ти не му дадеш "хляб"?

Много лесно! Пример за това беше грозната мисия с голите жени, които мъжете трябваше да опипват, за да познаят коя е. Нарочно им затвориха горните отвори на мъжете - за да пипат долу. И съм убедена, че го направиха на пук на Стоян, защото чуха, че мъжете му обясняваха преди това да пипа само в горното квадратче и да казва произволни имена. Затова и мисля, че той реагира толкова агресивно след мисията. Понеже опипа задниците на две от жените. А тази мисия за мен си беше чиста гавра, както с него, така и с жените в къщата. Аз примерно също бих я отказала. Видя се, че и Благо едвам издържа да гледа как няколко мъже опипват Златка

# 112
Ами ето, има вариант, отказваш мисията. В тази мисия унизени бяха жените, защото трябваше да се събличат по бански. Но да изглеждаш нелепо в мисия и да се държиш като простак, не е едно и също, нали?

# 113
Скрит текст:
"След всичките лайна, които направих тук, искам да се уверя, че тя е с мен ...... , че сме заедно", си означава точно това - дали случайно не ме е зарязала, че се дъня за пореден път? Нали му е простила изневяра, явно бракът им не е стабилен. Както и да е, ти твърдеше, че от любов към нея искал да я чуе, домъчняло му на човека. Пък той се притеснява, че се е **рал.
именно!
притесни се, защото опипа няколко жени, а не че рязко му домъчня за жената и детето ...
все пак не е дете и с ясна (доколкото може) представа знае в какво се е забъркал

# 114
Не разбирам защо Боби тръгна на нож с Благо. Щял да му мери очилата, жалки неща прави, очаквано. Не виждам с какво някой изобщо му е виновен, че да се гъбарка с него.
промото, че и видеото явно ще са извадени от контекста. Да видим какво ще излъчат довечера.

# 115
Нарочно им затвориха горните отвори на мъжете - за да пипат долу. И съм убедена, че го направиха на пук на Стоян, защото чуха, че мъжете му обясняваха преди това да пипа само в горното квадратче и да казва произволни имена.
а той като е толкова непипаж можеше да пипа през най-долното квадратче ... логично е долу да са краката, а в средата дупетата, ама тц ... явно там си го влече

# 116
Ами ето, има вариант, отказваш мисията. В тази мисия унизени бяха жените, защото трябваше да се събличат по бански. Но да изглеждаш нелепо в мисия и да се държиш като простак, не е едно и също, нали?

Ами Стоян така или иначе отказа няколко мисии заради неща, които му се сториха неуместни. А тази я прие, защото мъжете му обясниха много подробно, че ще пипа само в горните отвори. Ако предварително знаеше, че ще за затворени съм сигурна, че и тази мисия щеше да откаже

# 117
Скрит текст:
именно!
притесни се, защото опипа няколко жени, а не че рязко му домъчня за жената и детето ...
все пак не е дете и с ясна (доколкото може) представа знае в какво се е забъркал

Едва ли е само от мисията. Кой знае какво е правил на пияна глава, та чак иска да говори веднага с жена си. Все пак това е мисия, трябва да я изпълни. Не би трябвало да е проблем за жена му, че изпълнява мисия, както и всички останали.

# 118
Даре,
пак в отговор към теб -
Скрит текст:
ами не мисля, че можеш да влезеш напълно подготвен. Гадничкият голям брат, чиято мисия е единствено да те изкара извън кожата ти, ще измисли нови, и нови, и още по-нови и по-големи гаври, докато си го постигне. В сезона на Ирина И Лара не помня нито целувки по цялото тяло, нито пък опипване, за да познаеш мъжа/жената. Представяш ли си Миглена да беше изтипосана да опипа по долните отвори Ути, Торнев или Роро. Май щеше да откаже, м? Не мислиш ли?
Тук обаче двете сме в голямо разминаване в мненията, защото аз симпатизирах на Ирина, Лара, Торнев и Ути. Така че явно всеки си има неговото си мнение.
Сега се сетих нещо, моля, смайлис да провери чинно : Я-я не каза ли, че иска да говори с жена си или сестра си, или още едно име май каза? Някой, просто с някой от родните си да чуе само по интонацията, по която щяха да му кажат "здравей", щеше да разбере дали му се кефят и го подкрепят или са си заврели главите от срам в земята...

# 119
  • Испания
Ами да си е стоял вкъщи. В ББ има мисии. Да е стоял до полата на жена си.

Като гледах как псува и плюе като каруцар, не ми се мисли какво още може да се е случвало.

Общи условия

Активация на акаунт