VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 87 704
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 90
Чудя се довечера коя истина ще излезе наяве или ББ преекспонира ?!!

# 91
  • Враца
Никита е жалка женичка .

Я-я ми е досаден и неприятен.

Цецо - истински плъх, мръсен, долен, подмолен, смешен дори с долнопробните си интрижки.

Към останалите за сега нямам никакви забележки.

Емануела сякаш ми е фаворит, заради добрината и.

# 92
Запис да следя темата. Ако я нямаше темата изобщо нямаше да гледам BB. Напоследък сценаристите/режисьорите/продуцента на BB са изпаднали в такава творческа немощ, че направо те да си тръгват тази вечер/заедно с коментаторите и водещите задължително/ . При толкова "благодатен" материял за пореден път скапват всичко. Добре, че е темата да се развеселявам.

# 93
ЯЯ се притесни да не го е напуснала половинката му, а не, че усеща липсата ѝ. Направи ми неприятно впечатление, че няколко пъти употреби вулгарни думи, а иначе се прави на хрисим и възпитан.
а когато псуваше и плюеше вътре в къщата и навън ... много грозна картинка
аз искам той да си тръгне днес

# 94
Скрит текст:
добро утро!
в духа на корицата на темата продължавам с едно архивче на Гъмов

На една от снимките, ако не се лъжа, е и Стоян.

и на мен ми заприлича на него
Стоян ЯЯ ли ....? Не казаха,че се познават отпреди, дано цялото напрежение и пререкания между тях да не са само цирк. Това би обяснило агресивните думи на Гъмов  към ЯЯ ,ако по договор трябва да се  дърлят .

Последна редакция: пн, 26 ное 2018, 18:02 от dany_nik

# 95
  • Испания
Скрит текст:
ЯЯ се притесни да не го е напуснала половинката му, а не, че усеща липсата ѝ.

Мислиш ли?? Flushed
Не мисля. Той си каза, че иска да е сигурен, че тя още е с него.

Джанъм, как аджеба Го каза и ти как Го чу?
Щото туй си е талант в днешно време да кажеш "не Мисля" и да си изМисляШ.
Thinking

Дължиш извинение на Дара. Аз също го чух, а сега си причиних да го пусна пак.

Цитат
Стоян: Аз желая да говоря с жена ми.

ББ: Няма как.

Стоян: Напускам.

ББ: Стоян!

Стоян /крещейки/: Аз желая да напусна тази къща.
...
Аз желая да чуя гласа на жена ми. След всичките лайна, които направих тук, искам да съм сигурен, че тя е с мен, искам да съм сигурен, че тя се чувства ОК и е с мен, че сме заедно.

# 96
  • Бургас
Бившият на Златка дали няма да претупа Благой?
Като го гледам какъв е и с какви момчета е приятел...Ох,сетих се за слабостта ми към ММА-ейци,мутри,тъпи гардероби! Heart
Grinning
Е, защо пък момчето да е тъп гардероб или мутра. Това, че е ММА боец не го прави автоматично тъп гардероб или мутра. Познавам няколко такива момчета и нито един от тях не тупа хора за добър ден. Дори са много по - дисциплинирани. Едно от тези момчета със сигурност знам, че в дискотека легна на земята и се предпази, а не се би. При тях е правило да не бият хора извън ринга. Говоря за истински състезатели, не за хапчета, дето си мислят, че са състезатели. А не е като да не можеше да опута биячите в дискотеката.
Гледах му интервюто на момчето. Изглежда много наранен. Тъжно, но факт. То и аз да предложа брак в ефир и да ми бият шута и да ми слагат рога, сигурно и аз ще да съм наранена.

# 97
  • Испания
Big Brother: Most Wanted - коментар на последните събития в шоуто - На кафе (26.11.2018)

# 98
От една друга тема- Гъмов- че в събота бил на участие в Лондон чак.

# 99
Цитат
Аз желая да чуя гласа на жена ми. След всичките лайна, които направих тук, искам да съм сигурен, че тя е с мен, искам да съм сигурен, че тя се чувства ОК и е с мен, че сме заедно.
Но то стана кристално ясно, че Я-я има свой стил на изразяване и има по-засукана нишка на логиката си. Ето, аз например го разбирам като "Дали одобрява поведението ми в къщата, дали ме подкрепя или се е разочаровала, че съм омаскарен, както обикновено става в този формат. Дали не й се подиграват колеги, приятели за моето поведение?".

Като "Ще го изкараме брадъра заедно".
Като "Колкото за мен вътре ще е подигравки и гавра, толкова и за теб - отвън".
Едни мръсни пари от едно мръсно шоу - ще го издържим, ще го изтърпим заедно.
Together, все пак са живели доста време в Щатите, може би са закачили от онзи мотивиращ език.
Има интервюта, в които Я-я прави страхотни акценти - на индиец, на афро-американец. Мисля, че английският му е доста добър. А на английски Are you with me? се превежда и като "ти с мен ли си (като връзка, взаимоотношения)", но и "подкрепяш ли ме, заставаш ли до мен".

Плюенето към къщата го мернах само, не гледах всичко. Аз го изтълкувах като той да плюе на брадъра, на гаврата, която си прави с всички, на извиването на ръце само и само да се подхлъзнеш и да те изкарат долен, нисък, простак, с много, много кусури... Дори мислех, че ще го изгонят за тази му постъпка - един вид не уважава продуцентите и формата, демонстрира неуважение.

Разбира се, всеки разбира и възприема всяка една ситуация според собствения си мироглед и ценности.
Може и той да излезе тази вечер, но така или иначе - беше различен от масата випове вътре и се представи достойно като човек с някакви принципи.

Последна редакция: пн, 26 ное 2018, 16:42 от Маpи

# 100
Смайли, благодаря, че си си направила труда да го изгледаш пак. Бях убедена в думите си, но не ми се спори.  Flowers Hibiscus

Мари, и как точно ББ ще те изкара "долен, нисък простак с много кусури", ако ти не му дадеш "хляб"?

# 101
Big Brother: Most Wanted - коментар на последните събития в шоуто - На кафе (26.11.2018)

Между пета и шеста минута Гала и Патрашка говорят за гаджето на Албена , знаем ли нещо за него/нея?

# 102
  • Viena
О, ще е интересно!

# 103
  • София
Не разбирам защо Боби тръгна на нож с Благо. Щял да му мери очилата, жалки неща прави, очаквано. Не виждам с какво някой изобщо му е виновен, че да се гъбарка с него.

# 104
  • Испания
Смайли, благодаря, че си си направила труда да го изгледаш пак. Бях убедена в думите си, но не ми се спори.  Flowers Hibiscus

За нищо.

Като започнат да ми обясняват, че това, което чувам, не е това, което е казано... И че това, което виждам, всъщност е нещо съвсем друго... Като прибавят любимия израз за ценностна система и мироглед и... величието на пишещия... ми иде да си... направя отвара. Друса ги някои яко мания за величие, ама кот - такоа.

Общи условия

Активация на акаунт