VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 87 695
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 75
И аз бих се радвала да видя Я-я в капките. Той няма да е добър в имитациите си, но ще предаде прекрасно своя си стил във всеки образ и ще е забавно.

И да, явно се познават с Гъмчо. Приятелчета са - то си личи. И си бранят дружбата като две свестни момчета. Наясно са, че с непипаж и липса на сочни пикантерии каквито само между гримьорчета, хазартаджии и блатките на батките може да има - Я-я и Гъмов няма да са интересни и ще ги изкарат за нула време. Знаят, че нямат този коз на голата цица, която днес е царица, и затова каквото могат правят, за да се задържат повечко седмици и вземат по-добър хонорар (аз съм убедена, че хонорарът се увеличава според седмиците, които си успял да седиш). Помагат си и си подават един на друг постоянно.

Като говорим за него и преди да са ни грабнали довечера с поредната доза Блатки и Бисквити (аман вече!), да напиша аз добра дума за петъчното му представяне.

Скрит текст:
Дядо ми, страхотният ми готин дядо, така полудяваше и плачеше за баба ми - която си беше жива и здрава седнала до него на масата. Като пийнеше една ракийка и като му нахлуеха в главата спомени, чувства, милости, ревност, отношения, трепети, решения, прошки, обич, грижа, лоялност, подкрепа и като се присетеше за нещо си там негово - тръгваха му сълзите за "Яна!", неговата жена. Яна седи до него, къде-къде по-прагматична и обрана, и му се смее на тоз луд човек - същия, в който се е влюбила, с който са се взели и са извървели най-хубавите си земни години, направили са дете, вдигнали са дом, изградили са приятели, наложили са се като хора, които да бъдат уважавани на работа, сред съседите и роднините. Седи, смее му се, как се е запазил същият такъв луд и пощурял какъвто си е бил на 20 години. А той плаче, пее за нея - за онова неземно чувство да обичаш една жена! Една единствена! Която ти е родила децата и която остарява до теб... Очите му ставаха като на звяр, преживяваше всичко, събрано в душата му, на бърз каданс, бузите му ставаха червени, дишаше тежко и бумкаше по масата.... от л-ю-б-о-в. Аз, едно дете тогава, се плашех. Баба се смееше и казваше: "Не му обръщай внимание на дядо си, той защото ме обича така прави"... Бяха мили, страхотни моменти, а аз се мъчех да разбера любовта като лудост... Л'амур е фоли...
Я-я ми ги върна това в главата като спомен. Да, не иска да се разголва и да пипа. Изневяра не съм сигурна, че е имало. Ако е имало, може да е била от съвсем друг тип, а не както масово тук биха си помислили хората. Беше хубаво и различно да се види мъж, който чувства липсата на половинката си - не като секс и две предни гърди (по Гани), а като емоция, като съветник, като съюзник, като подкрепа, като неговия човек, правилния човек... Готино беше. Благодарна съм.

Написаното в скрития текст беше просто страхотно Heart

# 76
  • София
Няма да си ходи Никита,Хау!

# 77
ЯЯ се притесни да не го е напуснала половинката му, а не, че усеща липсата ѝ. Направи ми неприятно впечатление, че няколко пъти употреби вулгарни думи, а иначе се прави на хрисим и възпитан. Единият път беше при последната номинация и я заглушиха, но се разбра какво казва. Можеше да си спести тези грозни думи, да си ги говори насаме в мъжка компания. Неприятен ми е ЯЯ. И съм убедена, че ако нямаше камери бая пипАш щеше да има.

# 78
Блатка на 100% ще седят до финала.  То докато си изработят тез хонорари...Иска ми се Никита да си отива.

Аз мисля, че ще се изплашат сега - в условията на тая убийствена конкуренция, още 2 двойки блатки с батки им дишат във врата, ще се пречупят и ще направят секса - само и само да са вървежни и да надцакат конкуренцията... Злагой да не си помисли като Ричи, че чесането на задника се брои за секс? Хахаха…. ох, тъпаци свещени...

# 79
Искам Никита да си ходи, но е ясно, че ще е Цецо.

# 80
Много истинно и красиво написано, Мари. Сигурна съм, че на сто процента се отнася за дядо ти.
Но не и за ЯЯ, не.

# 81
ЯЯ се притесни да не го е напуснала половинката му, а не, че усеща липсата ѝ.

Мислиш ли?? Flushed

# 82
Не мисля. Той си каза, че иска да е сигурен, че тя още е с него.

# 83
  • в резерват
Имам си една мечта.... довечера вместо коментатори да пуснат повече от къщата. Дори да е  манипулиран монтаж , го предпочитам пред Патрашкова , Славена и компания.

# 84
Скрит текст:
И аз бих се радвала да видя Я-я в капките. Той няма да е добър в имитациите си, но ще предаде прекрасно своя си стил във всеки образ и ще е забавно.

И да, явно се познават с Гъмчо. Приятелчета са - то си личи. И си бранят дружбата като две свестни момчета. Наясно са, че с непипаж и липса на сочни пикантерии каквито само между гримьорчета, хазартаджии и блатките на батките може да има - Я-я и Гъмов няма да са интересни и ще ги изкарат за нула време. Знаят, че нямат този коз на голата цица, която днес е царица, и затова каквото могат правят, за да се задържат повечко седмици и вземат по-добър хонорар (аз съм убедена, че хонорарът се увеличава според седмиците, които си успял да седиш). Помагат си и си подават един на друг постоянно.

Като говорим за него и преди да са ни грабнали довечера с поредната доза Блатки и Бисквити (аман вече!), да напиша аз добра дума за петъчното му представяне.

Скрит текст:
Дядо ми, страхотният ми готин дядо, така полудяваше и плачеше за баба ми - която си беше жива и здрава седнала до него на масата. Като пийнеше една ракийка и като му нахлуеха в главата спомени, чувства, милости, ревност, отношения, трепети, решения, прошки, обич, грижа, лоялност, подкрепа и като се присетеше за нещо си там негово - тръгваха му сълзите за "Яна!", неговата жена. Яна седи до него, къде-къде по-прагматична и обрана, и му се смее на тоз луд човек - същия, в който се е влюбила, с който са се взели и са извървели най-хубавите си земни години, направили са дете, вдигнали са дом, изградили са приятели, наложили са се като хора, които да бъдат уважавани на работа, сред съседите и роднините. Седи, смее му се, как се е запазил същият такъв луд и пощурял какъвто си е бил на 20 години. А той плаче, пее за нея - за онова неземно чувство да обичаш една жена! Една единствена! Която ти е родила децата и която остарява до теб... Очите му ставаха като на звяр, преживяваше всичко, събрано в душата му, на бърз каданс, бузите му ставаха червени, дишаше тежко и бумкаше по масата.... от л-ю-б-о-в. Аз, едно дете тогава, се плашех. Баба се смееше и казваше: "Не му обръщай внимание на дядо си, той защото ме обича така прави"... Бяха мили, страхотни моменти, а аз се мъчех да разбера любовта като лудост... Л'амур е фоли...
Я-я ми ги върна това в главата като спомен. Да, не иска да се разголва и да пипа. Изневяра не съм сигурна, че е имало. Ако е имало, може да е била от съвсем друг тип, а не както масово тук биха си помислили хората. Беше хубаво и различно да се види мъж, който чувства липсата на половинката си - не като секс и две предни гърди (по Гани), а като емоция, като съветник, като съюзник, като подкрепа, като неговия човек, правилния човек... Готино беше. Благодарна съм.

Написаното в скрития текст беше просто страхотно Heart
Благодаря ти, Съншайн!
Бяха страхотни, страхотни баба и дядо!
А ние като човеци все търсим и търсим тая любов - в клиники, филъри, филми, а тя си е ей там в сърцето.
Хайде, за мамите тук - Стоян Я-Я играе с детенце.
https://www.youtube.com/watch?v=2oamZ-EvlmI
А ето тук - как няма срамен труд за човек с дете: свири в хотелите лятото.
https://www.youtube.com/watch?v=oSaCWjPQdwU

# 85
ЯЯ се притесни да не го е напуснала половинката му, а не, че усеща липсата ѝ.

Мислиш ли?? Flushed
Не мисля. Той си каза, че иска да е сигурен, че тя още е с него.

Джанъм, как аджеба Го каза и ти как Го чу?
Щото туй си е талант в днешно време да кажеш "не Мисля" и да си изМисляШ.
Thinking

# 86
  • sofia
Привет Май Лейди:)
Имам питане към коментара Ви, щото не разбрах - кой тип състезание не е за Я-я? Щото двата формата нямат нищо общо, но винаги в Капките влиза поне един участвал в играта на ББ.Thinking

ПиЕсФаБемол: Надявам се да е Я-я, а не ПапиХанс Hands Pray ; но кото доди - смях да има Simple Smile

Привет Уагабунга Simple Smile
Според мен не е за състезания от типа на "Като две капки вода", където се иска много хъс, отдаденост, стриктност и максимално изпипване на детайла, за да може представянето да е на ниво. ЯЯ ми се вижда, като човек със свободен дух, който не обича ограничения. Самият той е с прекалено силно изразена индивидуалност и ще му е трудно да се превъплъти  в чужд образ

С уважение и най-добри чувства Hands Pray
Не знам за атдаденоста, но явно се иска и много добър технически съпорт, щом са изкарали, че Златка не вие като койот...

# 87
# 88
  • Варна

Скрит текст:

Страхотен пост! Flowers Hibiscus
Почувствах го сякаш съм присъствал. Подкрепям всичко казано!

# 89
Бившият на Златка дали няма да претупа Благой?
Като го гледам какъв е и с какви момчета е приятел...Ох,сетих се за слабостта ми към ММА-ейци,мутри,тъпи гардероби! Heart
Grinning

Общи условия

Активация на акаунт