VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 459
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 470
Свърши си Борислав задачката, затова излезе. За целта най-безскрупулно изпляска дори болестта на баща си. Едва ли човекът иска в такъв момент да е дъвка в устата на зрителите. Ако е имало нова информация за баща му, ББ нямаше да го уговаря да остане, напускането си беше стратегическо. Нахейти, както предположих при влизането му Никита, върна я в образа на многострадална Геновева след издънките й и напусна сцената.
Ето, сега в живото, Никита с подновена енергия провокира.

# 1 471
Офффф, досадно ми  е вече.

Кога ще спре тази дискусия, аман, и Никита ме дразни, и всички вече, няма превъзмогване, до безкрай се обсъжда едно и също!

# 1 472
Зорлем ще направят Никита победител.
Обсъждаха я, как щяла да изхвърчи 1ва на номинациите. Предизвикват публиката, без да знаят.

Никита го играе простолюдието в този сезон.
На мен ми е все тая, като толкова си я аресва народа, да си я избира за победител и да се приключва с тая мъка.

Оплакването и ролята на жертва е национален спорт в България. Ай чиститу и жална ни майка!

# 1 473
  • Испания

Там е. На голямата маса.

# 1 474
Какви са тия тикове на Златка, те все по-зле и по-зле стават, цялото и лице се сгърчва, това не е нормално за млада жена ...

# 1 475
Оф-ф-ф, Благой пък какво се прави на ощипан! Сякаш не знае каква булка си е взел! Или си мислят със Златка, че като са се събрали двама грешници, автоматично правят един читав организъм?
То много хора искат да започнат отначало и на чисто, ама миналото, и най - вече - липсата на визия за последствията от миналите действия или бездействия, ги преследва безмилостно.
Смущаващо е, че Златка мисли за достойнството си. По - би и й прилягало да се изфука с "флирта" си с Боби, какъвто и смисъл да влага тя в тази ефирна и безобидна думичка.
Да й имам проблемите!

# 1 476
Ще се орежат подобаващо.

# 1 477
Ммм, така ми се искаше да е станал борче , че въобще не се огледах.

# 1 478
Никита е пияна и не млъква. Все обяснява нещо, важно изглежда само за нея.
И като се смее  има някакви притеснения, винаги слага ръка пред устата си.

# 1 479
Абе Никита си пада по Гъмов и много й е кофти, че и той като мъжа й я презира.

# 1 480
Тя и трезва си е същата, само, че не се смее, а реве повече

# 1 481
Защо по нищо не личи, че е имало грандиозен скандал ?
ББ ного лъже Joy

# 1 482
Тя крещеше Никита на мъжа си май.

# 1 483
Никита е пияна и не млъква. Все обяснява нещо, важно изглежда само за нея.
И като се смее  има някакви притеснения, винаги слага ръка пред устата си.

И трезва не млъква и само дудне. Златка й вика да пият и да приключат с тази тема, а тя пак не спира да повтаря едно и също. Добре, че поне признава грешката си. И защо са й толкова важни процентите от резултатите не знам, че даже няколко пъти го повтори.

Тя не може да се усмихне (заради операциите) и може би има притеснение как изглежда, когато се смее, защото наистина не е красиво. Жалко, че така се е обезобразила.

# 1 484
Досадна е Никита, наистина много досадна е.

Просто е по-малко противна от останалите.

Общи условия

Активация на акаунт