VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 556
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 455
Всъщност тази от възпитаното семейство, дето не можела сама да си измие косата, най-лицемерно номинира точно двамата, които я защитиха още първия ден пред Гъмов. Храни куче да те лае е нейният случай. Само чака сгоден момент и ще ти забие нож в гърба, ами даже и ще го завърти.

Защото се сваля на силните на деня - Благой, Златка, Албена, Гъмов. Хитра лисица е тя, гледа къде може да пробие. Обаче след този ББ вече е изпята песен. Ако ще и гърда на челото да си сложи, най-много в цирк Балкански да я поканят, да й се радват децата...

# 1 456
  • София
Всъщност тази от възпитаното семейство, дето не можела сама да си измие косата, най-лицемерно номинира точно двамата, които я защитиха още първия ден пред Гъмов. Храни куче да те лае е нейният случай. Само чака сгоден момент и ще ти забие нож в гърба, ами даже и ще го завърти.
Точно!  И начинът, по който развява отношенията с бившия й мъж и причините за раздялата им говорят за същото. Голяма любов беше, пък сега го плюе навсякъде. Трябва да има някаква хигиена в отношенията, не може толкова лични неща да се разнасят все едно казва къде си е пила сутрешното кафе. Същото важи и за Златка.

# 1 457
Чакам с нетърпение живото. Какви ли скандали са станали.
Дано има отзвук.
И дотогава да си представя нещо, което не мина на Златка през ума- да отрече, че се ееее... така де , с Боби.
Да каже - мне, няма такова нещо Joy
Иди доказвай флирт, секс, помнене , че  и пипаж.
Златка нали си е честолюбива, да си каже де- че и този е отъркаляла.То па големият търкал.

# 1 458
Скрит текст:
Обаче не разбирам, защо толкова не ви харесаха думите й към Никита, при положение, че мнението й се припокрива с 80% от пишещите тук. Много пъти се писа колко грозна била Никита и как завиждала на другите жени.

Не знам, ама аз лично не съм писала, че Никита завижда на другите жени. Изобщо не мисля, че е така.
Факт е, че заради операциите, е развалила лицето си.

На мен винаги ми се е струвало много пошло (и просташко!), да се пише за външността на някого по осъдителен начин. Жалко е, че имаше потребителки, които акцентираха на лошия външен вид непрекснато. Сякаш това е нещо съществено....

Красотата НЕ Е съществен белег за един човек, а душата му, вътрешната му хубост, постъпките. Поне така мисля аз, а вярвам, че и много други.

Явно за Никита е. И аз смятам, че завижда на Златка конкретно. Защото Златка си е постигнала известността сама - къде ли не се вря, какво ли не прави, само и само да е в устите на хората. А Никита какво? Спечели един ББ и оттам - забвение. И като сравнява Благой с Боби...еми много по-напред е Златка с материала от самата нея. Нищо чудно, че й завижда. Но определено не завижда на самата Джула, както тя си мисли.

# 1 459
  • Ilkeston
Няколко дни вече ви гоня да ви дочета 😁 Джулката ми е злобничка още от преди - проста и злобна. Уош ми е фаворит, въпреки предполагаемата му тъмна страна. То всеки има тъмна страна, никой не е чист като херувимче. Има нещо човешко в него. Малко идеалист си пада и търси справедливост. Допада ми това. Другите са ми без коментар. Фемилито не знам от къде си купуват самочувствието. Кученцето им днес даже си беше сложило тениска с руса принцеса и чернокос принц.

# 1 460
Уош на всички си се кефи.

# 1 461
  • Испания
Вулева пак обсъжда Никита. А Джулиана да не остане по-назад: "Не мога да я понасям". А ѝ ревеше на рамото.

# 1 462
Никита като я съветваше, още тогава спомена, че парите са си нейни, може да ги харчи както си иска, но е добре да може и сама да се справя, че  може някой ден да й потрябва, тъпото не възприема и - не, та не, аз от малка съм по фризьори и гримьори, зер не я е мила майка й в легена.

# 1 463
Тез напиха жената, защо се събира с тях, пиянките.

# 1 464
Никита пияна ли е, много неприятно и леко поведение демонстрира в момента Sad

# 1 465
  • Испания
Ако не готвят мъжете, ще умрат от глад всички.

# 1 466
Зорлем ще направят Никита победител.
Обсъждаха я, как щяла да изхвърчи 1ва на номинациите. Предизвикват публиката, без да знаят.

# 1 467
А Злата защо се дотътри и тя срещу Никита да седне, заедно с чихуато си.

# 1 468
  • Испания
Злата мина няколко пъти със скръбна физиономия и сега извика да седнат срещу Никита и Злата да ѝ издухва дима в лицето.

# 1 469
Благо го няма. Flushed
Как са се разединили ?
Нов момент. Харесва ми

Общи условия

Активация на акаунт