VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 87 771
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 180
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тоя всичките тъпанари ги изкара. Много приказки и нищо не казва в крайна сметка🤦🏻♀

# 181
Е, Брадъра сам си го вкара, сега се чуди какво да го прави.

# 182
  • София
Много благодаря, маци!  Hug

ББ ги подкара наред, не цепи басма и на Благо. А на Яя май му е свършил бурканът с хапчетата.  Laughing

# 183
Гъмов и ЯЯ не са скарани.

# 184
ББ към Благо:
- Ами значи си тъпанар Joy

Върти, сучи и накрая Благо излезе тъпанар Joy

# 185
Благо се облизва много неприятно, като гущер.

# 186
  • Ню Йорк
Да бе да, нямало друг като Стоенчо  ooooh!  Такива като него под път и над път - мързеливи, ограничени, злобни, че и прости  Sick

# 187
  • Испания
Патрашкова пак умнее: "Той ги извади от дискомфорта".

# 188
  • София
Много ми е гаден ЯЯ, обаче не може да му се отрече, че е много по-умен от останалите ...

# 189
Ох Косъмаааа Heart Eyes

Много го обичам този човек. И много искам да го видя в някой от следващите сезони на ББ Heart

# 190
  • София
Той, ЯЯ  още като беше Евгения вътре по едно време с нея се прегръщаше - може би беше след някаква игра, като поздрав, но беше факт.
Е няма мъже вътре да му кажат още след първата провалена от него мисия - ей, аланкоолу.. може да се правиш на интересен навън, но тука няма да седим без храна зарадфи тебе - щом можеш да поздравиш Жениту то можеш и игра да играеш!
Ама няма..мишки са там, не мъже.
Особено Гъмича- как се сви само на въпроса на Боби - искал си да ме видиш hahaha
И му се поклони като японец пред висшестоящ... Joy 
А тази вечер чувам, че поучава ЯЯ и го учи как трябвало да постъпват мъжете... демек той /Гъмов/, не само е мъж, ами и постъпва по мъжки... JoyJoyJoy  изобщо... мъж до мъжа... Rolling Eyes

# 191
Оффф сега всеки трябва като Джийзъс да го раздава - всичко да прави за другите, да им печели дрешки, да им печели храна, да се жертва за тях. Да бе да! И какво като е казал тъпанар на някой, който реално е тъпанар - Благо и Джугани...?

# 192
Защо пънчев е с червило ? вкл. около устата?

# 193
Много ми е гаден ЯЯ, обаче не може да му се отрече, че е много по-умен от останалите ...
Аз не забелязах да е много умен, ама може да не съм права.

# 194
Патрашкова е наистина мнооооого тъпа женичка...абе тая и на 100г ще си е същата идиотка и плиткоумна егаси и лошия екземпяр на име Патрашкова ..гади ми се вече от нея.....ЯЯ си е един психо неуравносен мъж за което говори лошо за него,тъй като не му прават услуга,като го виждат като някаква НАХОДКА и УНИКАТ..

Общи условия

Активация на акаунт