VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 87 759
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 165
Добър вечер бандичка Simple Smile по диванчетата ли сме Simple Smile та този ЯЯ ли е ЮЮ ли е от кой МАТЕРИАЛ е ,че и аз се обърках,а си мислих че в къщата има поне един свестен ,който можеше да му затвори миризливата уста и го постави на място,нооооооо изглежда наистина всички са Мишки и мислят само от кръста надолу без изключение Simple Smile....и вече 2 ден не ми стана ясно мухльото Боби,защо влезе ?

# 166
  • Ню Йорк
Ех Стоенчо, Стоенчо, не е лесно да си тъп. Confounded

А що се е върнал ли, щото и "американската му кариера" е толкова реална колкото "религията". Изгонили са го като куче, най-позорно.

# 167
Много вулгарен станал Стоянчо.

# 168
Пънчев що е като насран отпред?!
Тютюнджиева кефи!

# 169
Мисля, че е време ББ да ги напие всички, но радостно да ги напие. Купон да им организира 3 дни и 3 нощи да ядат, пият ....и каквото решат да е третото. Вижда ми се  вече са чудесна ловна дружинка.

# 170
  • София
Бориса чихуахуато ли защитава, че изпуснах началото на предаването?

# 171
  • София
А къде е Емануела?

# 172
  • Испания
Бориса чихуахуато ли защитава, че изпуснах началото на предаването?

Да.

# 173
вероятно на Участие в друг град.

# 174
Стоян иска да се разбунтува срещу ББ, но не може, не му стиска, явно е заплашен по някакъв начин.
Епитетите, които изброи, наистина звучат като описващи ББ и шоубизнеса.

И все повече се съгласявам с един от потребителите тук, който твърдеше, че явно ЯЯ има сериозни финансови трудности, щом е опрял до този формат, който не само не харесва, но и не му импонира на личността.

Все още харесвам ЯЯ.

ББ го е взел на подбив.

# 175
Момичета успях да прочета тук -там някой коментар и не мога да разбера Защо пишете "мъжа" на Емануела или "мъжа" на Никите та те нямат законни бракове нито пред обществото,нито пред Бог та от къде накъде да са им мъже не е ли по точно да ги пишете като тяхни приятели,половинки или временни любовници....за мен Боби е жиголо...аде да си хваща миленка и чао..

# 176
  • Ню Йорк
Лелеееееее, колко е тъъъъъп  doh

# 177
Ох, тъкмо да го похваля, и той се излага с агресия и простотия. Не знам Sad

Хем ми е жал, хем не ми е жал за него, странен ми е много.

# 178
  • Испания
Хайде, следващият! Аман!

# 179
Хахаха, много добър Стоян Grinning
Как й го каза на Джугани

Общи условия

Активация на акаунт