VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 386
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 845
Чудя се коя от трите кокошки е най-зле - Албена, Джулияна или Никита? Thinking

# 1 846
"Мамо, да знаеш пропях вече " Grinning Grinning

# 1 847
Гана колко е зле, а Борислав какво спокойствие има, завидях му. Кокошките пискат и врякат, той все едно е в друга реалност.

# 1 848
Ама Джулияна на колко години е че се държи така? На 13?
Никита е на черешата май.

# 1 849
Чудя се коя от трите кокошки е най-зле - Албена, Джулияна или Никита? Thinking

Джулияна.

# 1 850
Каква е тая лудница? Тез двете нали бяха първи приятелки?

# 1 851
  • София
Джулиана е много долна с нейните гърди.
То пък големите ценности тези две футболни топки, които изобщо не кореспондират с пропорциите на тялото й. Но като се замисля, вярно, че няма с какво друго да се похвали...  Confused

# 1 852
Боже, да бях умряла по-добре, отколкото да слушам този малоумен разговор. Джулиана може ли да бъде по-проста, отколкото е?! Това не може да е реално.

Точно това си мислех и аз. Защо си причинявам да гледам това ?

Много поучително. За това какъв не бива да бъде човек.

Аз затова нямам фаворит от тия, готините хора избЕгаха с 200 от това гнездо на змии.

# 1 853
  • София
Не харесвам Никита, но Джулиана ако беше номинирана изхвърчаше в понеделник след всичко, което надрънка. На какво отгоре го вади това самочувствие?

# 1 854
По противно нещо не бях гледала скоро ooooh!  
Тези двете малоумни същества - защо не и дават простотиите на Джулка - как дудне за дрехите си и на АЛбена как говори, че правил амулети и заравя глави по гробища..? ами все Никита ни навират.

Че и Блатка + какаду го поздравяват за грандиозния скандал Thinking
Вмемам си думите назад. Блатка не са 1 мозък, те, заедно Гани, Албена и какду правят 1 общ мозък петимата...

# 1 855
Джулиана е много долна с нейните гърди.
То пък големите ценности тези две футболни топки, които изобщо не кореспондират с пропорциите на тялото й. Но като се замисля, вярно, че няма с какво друго да се похвали...  Confused
Да не говорим, че са и качени на сливиците. Да се чуди човек гърди ли има, гнойна ангина ли има...?

# 1 856
Джулияна се изложи максимално. Албена и тя, защо й беше да се включва и да пее, и да дава акъли кой кога искал да става известен - все едно цялото телевизионно пространство е нейно.

Много зле.

Никита им каза доста верни неща.
Не знам защо Боби остана толкова спокоен и изобщо не защити жена си. Може би е стратегия. Знае, че ако я покровителства, тя ще изглежда жалка и за това я оставя сама да се справя...

# 1 857
Правилно постъпват и Джулиана и Албена, в случая. Крокодила има нужда, някой да му посочи блатото, където се намира. И го правят по начин, по който да ги разбере фрустрирания и мозък - просто и ясно, недвусмислено.

# 1 858
  • София
Направо тикат победата в ръцете на Никита.
Далеч по-срамно би било, ако Предната гърда спечели... или ония двамата с "достойнството"... Sunglasses

# 1 859
  • София
Днес при Гала Боби каза, че Вулева разправяла, че като излезе от формата ще отиде на гробищата и ще зарови свинска глава.

Вулева започна дежурния репертоар.
Да! И точно Боби който се чудеше, как може да не му разбират странното чувство за хумор, се е вързал на това на Вулева. Може, ама не ми се вярва! Просто реши да използва това, срещу нея и да разчисти пътя на жена му към победата.
Ама не каза нищо, за нечестната му игра в мисията с боята. Казва това, което му изнася.

Общи условия

Активация на акаунт