VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 90 975
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 2 175
Никита прекалява, толкова досадно същество. Ама другите пък толкова време не прецениха ли как да се държат с нея или нямат волята да успеят да не й обръщат внимание, все едно я няма.

Това няма как да стане, защото хора като Никита все се бутат при другите само и само да има скандал, че и монолог си водят и ти трябва да го слушаш. Отвратително е.

Скрит текст:
На мен сериозно ми става жал за Златка, толкова е стресирана от връзката си с Благо. Нищо чудно че е излъгала, че "не помни" Борислав.

Не мисля, че е честно само Златка да се изкарва най-черната. Явно има причина да крие всичко. Не само, защото е изневерявала на човека Х с Боби, но и защото си знае стоката - Благой. Явно я тормози и ревнува, въпреки че точно той няма никакво право....

Направо се учудвам, че и на друг човек му е станало жал за нея, защото тук тя бива само обиждана. Аз изобщоооо не я харесвам, но Никита има самочувствие, че е кой знае какво само защото знаела нещо си от личния живот на Златка. Дори Боби каза, че не е трябвало да го намесва, ама и той си излезе и я остави сама да се излага.

# 2 176
  • София
Като гледам мърдащата вежда и непрекъснатите движения на устата на Злата, съжалявам, че не владея морзовата азбука. Сигурно бих я разбрала.
Честно да ти кажа тиковете се появяват от стрес. Според мен, може Златка да се прави на голямата работа, обаче само тя си знае колко бой е отнесла от всички, в които е била "любена". Мисля си, че през носа й е излязла тази измислена слава
Явно си има калъп жената и който се вмести в него, начаса го залюбва... Mr. Green

Никаква поука...  Sick

# 2 177
  • Sofia
Каква е целта на играта, че изпуснах?
Нямаше цел,логика и мисъл...

# 2 178

Честно да ти кажа тиковете се появяват от стрес.

Знам. Една от причините е.
Абе не я знам отпреди, ама си мисля, че иска да покаже колко еднакви са с Благой.

# 2 179
Определено снежните човеци начело с Гъмов и Никита са наясно с мисията, доста плоско играят, че уж не знаят..

А баш, Никита преди да удари текилата си каза че им подават и се амбицира да плава в басейна Joy

# 2 180
Никой не я е държал насила при побойниците. Просто си е намерила начин да живее богато и да е известна, с цената на всичко.

Може и парите да играят роля, да.
Но има и друго - когато си във връзка с насилие, някой път срамът е това, което те спира да напуснеш връзката. Срам  и страх.

Допълнително, ниското самочувствие те кара да мислиш, че заслужаваш това, което ти се случва. Не винаги има критичност и осъзнатост, което е най-голямата трагедия всъщност.

Златка няма самочувствие. Тя е надменна, но това е поза. Един човек със самочувствие не е арогантен. При нея това  е защитна реакция.

И на мен не ми е приятна, но като човек не мога да не й съчувствам. И взе да ми досадява вече креватната й драма.

Курва е, добре, но все пак е и човек.

# 2 181

Честно да ти кажа тиковете се появяват от стрес.

Знам. Една от причините е.
Абе не я знам отпреди, ама си мисля, че иска да покаже колко еднакви са с Благой.

Няма нужда. Всички виждаме, че са еднакви

# 2 182
  • София
Никита прекалява, толкова досадно същество. Ама другите пък толкова време не прецениха ли как да се държат с нея или нямат волята да успеят да не й обръщат внимание, все едно я няма.
Ами те всъщност я накараха да я има, щото всички я номинираха с аргумента, че я няма... и спи по цял ден.
И тя взе, че се коригира... хак им е! Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

# 2 183
  • София

Това няма как да стане, защото хора като Никита все се бутат при другите само и само да има скандал, че и монолог си водят и ти трябва да го слушаш. Отвратително е.
Как да не може, ставаш и се местиш. Нека си води монолога. Те просто не го искат наистина, по-важно им е да й кажат колко не е права и досадна и някак си да й натрият носа. Тоест им е важно да отвърнат на удара.

# 2 184
  • Испания

Мисля, че прекалено дълго се гледа в огледалото. Започнала е да мърда някои части на лицето, за да се убеди, че красавицата отсреща е самата тя.

# 2 185
  • София
Днес се загледах в Благой и Златка, тя го прегръща, той като дърво. Досущ като Боби и Никита.

# 2 186
Златка: " Оле любимата ми песен"
Благой: " Да бе верно ли?!" Joy

# 2 187
Крокодилските сълзи, на златистата в жълто, 90% бяха от самосъжаление.
Човек преживяващ(да не се бърка с преживящ) истинска загуба, не търси компания с която да си говори.
Нещо повече - не му се говори и/или не може да говори. Не се справи.
Предвид горното - такива персонажи, не са за съжаление.
Почти същото важи, и за шведската принцеса. Но тя е лоша актриса, както е видно - по обективни показатели.
Ясно е, че са употербени; жалкото е , че не се усещат. Всъщност - златистата се самосъжали. Ама късно.

Таман си изчистих ръцете, ама... пак ще ги изчистя.

# 2 188
  • София
Ако се повтарям извинете, но ми стана доста смешно. 

# 2 189
  • У Диспансера ...♥♥♥
Усетиха се снежковците 😄
Ами време беше .

Общи условия

Активация на акаунт