VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 90 981
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 2 160
  • София
А Злата защо търпи тоя ревнивец до себе си? Това е ненормална история... Това е по-големият проблем, а не с кого е спала преди 10г...
Ама тя и в следващите 9 бая е поспала... пък и преди Боби... JoyJoyJoy

# 2 161
  • София
Ма Благой каква прическа е извадил. На фризьор ходил, баси....

# 2 162
Златка-патка да благодари на съдбата, че Багата не я е ошамарил заради флиртовете й. Че като го видях в биг брадър и той какъв психопат е...
Но това, че Благой я ревнува от изрязания й сутиен... Абе, Златке-Патке, ти нас за малоумни ли ни имаш? Благой не знае ли, че всъщност, ти си девица, бе слънце химизирано?!

# 2 163
  • София
Аз не мисля, че Благо ще се притесни от тази история. Като излезе от ББ всичко ще му размине. Все пак не е редно един мъж к@вар да се сърди, че жена му е к@ва.
Joy

Оказва се, че точно тези мъже, познавайки себе си, са по-ревниви от другите.

# 2 164
Каква е целта на играта, че изпуснах?

# 2 165
Лелиииий, с тая мазна коса и наргилето е потрес.
Как мазна, човека от фризьор се връщал 😄
Кой е, та да не припарваме там.

# 2 166
На мен сериозно ми става жал за Златка, толкова е стресирана от връзката си с Благо. Нищо чудно че е излъгала, че "не помни" Борислав.

Не мисля, че е честно само Златка да се изкарва най-черната. Явно има причина да крие всичко. Не само, защото е изневерявала на човека Х с Боби, но и защото си знае стоката - Благой. Явно я тормози и ревнува, въпреки че точно той няма никакво право....

# 2 167
  • Испания
Като гледам мърдащата вежда и непрекъснатите движения на устата на Злата, съжалявам, че не владея морзовата азбука. Сигурно бих я разбрала.

И Вулева дава знаци с устата непрекъснато.

# 2 168
Определено снежните човеци начело с Гъмов и Никита са наясно с мисията, доста плоско играят, че уж не знаят..

# 2 169
Определено снежните човеци начело с Гъмов и Никита са наясно с мисията, доста плоско играят, че уж не знаят..
Мислиш, че не искат да я провалят мисията?

# 2 170
  • Испания
Благой викна и Злата се препарира. На това му казват "любов".

# 2 171
  • София
Защо ли не ми е смешно вече с тая игра....

# 2 172
Като гледам мърдащата вежда и непрекъснатите движения на устата на Злата, съжалявам, че не владея морзовата азбука. Сигурно бих я разбрала.

Честно да ти кажа тиковете се появяват от стрес. Според мен, може Златка да се прави на голямата работа, обаче само тя си знае колко бой е отнесла от всички, в които е била "влюбена". Мисля си, че през носа й е излязла тази измислена слава

# 2 173
  • Испания

Честно да ти кажа тиковете се появяват от стрес.

Знам. Една от причините е.

# 2 174
  • София
Никой не я е държал насила при побойниците. Просто си е намерила начин да живее богато и да е известна, с цената на всичко.

Общи условия

Активация на акаунт