VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 327
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 495
На Гъмов му е криво.

# 496
Някой знае ли коя беше песента, която звучеше?

# 497
Жалкарии магнаха Яя, да останат тия тъпите, тъпанари точно, писнаха ми, няма да гледам!

# 498
Не,цитата на Емануела, че има ангажименти навън по скоро беше относно постоянните и участия и, че ако очаква Мартин домакиня вкъщи, няма да е така. Поне аз така го разбрах.

# 499
Готвят Уош за победител. Гъмов чисти и той имидж - не пие - може реверанс към актьорското братство и да го направят победител. Аз нямам фаворит между оставащите в къщата, който и да победи, все тая.

П.С. Яя превъртя играта и сам си поиска да излезе, така че, успех му желая.

# 500
ЯЯ наистина изглеждаше много измъчен и в студиото при Ники.
Малко преигра, но в очите му видях, че е сериозно изтормозен, той просто не е за българския шоубизнес.

Има нещо добро у него, нещо чисто, въпреки че демонстрира(ше) и злоба, и простащина на моменти.
Но като извод поне за мен се откроява (така го усещам), че сърцето му е на правилното място.

# 501
Не,цитата на Емануела, че има ангажименти навън по скоро беше относно постоянните и участия и, че ако очаква Мартин домакиня вкъщи, няма да е така. Поне аз така го разбрах.

И аз го разбрах така, но и детето също. Т.е., че нещата при нея са сложни и обременени - мисля, че точно тази дума използва даже

# 502
  • София

И аз го разбрах така, но и детето също. Т.е., че нещата при нея са сложни и обременени - мисля, че точно тази дума използва даже

И аз така го разбрах. Според мен наистина го харесва, дано да им потръгне и да са щастливи заедно.

# 503
Жалко, исках Цецо да си тръгне - смотан и безинтересен. Яя поне се правеше на маймуна, а Цецо си е такава натурална с глава на изрусено какаду и също толкова мозък. Май наистина изгониха Яя щото сам си го пожела - няма как публиката да го е махнала

# 504
Лелеее, ЯЯ, като млад е бил много хубав Heart Eyes

# 505
Не е ли странно, че Господарите подготвиха репортаж за ЯЯ точно днес, когато го изгониха, по уж автентичния зрителски вот? Joy

# 506
  • София
Изключително доволна съм от развоя на елиминациите. От ден Първи чакам ЯЯ да си ходи, а вулгарните думи от днес бяха просто Лебедовата му песен.

Колкото до Борислав - и за минута не вярвам, че не е искал да влезе и това вменяване на вина у Никита и как трябвало да му е благодарна, че дори се е съгласил да дойде въпреки това, което е казала. След като това са всъщност негови думи за Златка... Освен това, в петък той каза на Гъмов, че всичко си е уредил за влизането тук и едва ли не е щял по-рано да влезе, но е нямало кой да гледа детето. Стига с това какви грехове трябвало да изкупува Никита и колко била "посрамена" от постъпката си.

# 507
Яя пожела и излезе. А му беше ред на чихуахуато.
За мен само Уош става от така оформилата се конфигурация.

# 508
  • София
Не е ли странно, че Господарите подготвиха репортаж за ЯЯ точно днес, когато го изгониха, по уж автентичния зрителски вот? Joy
Не им е за пръв път.

# 509
Хахаха, котето май му е излочило млякото.

Общи условия

Активация на акаунт