VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 208
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря,сетих се Wink

# 541
  • 221B Baker Street
Повярвай ми, не си правят толкова труд - да заснемат по няколко анонса.

Странно как, когато става дума за любим участник, например - Кулагин, сте склонни да вярвате във всяка една конспирация, но ако не е за любим участник изобщо изключвате вариант да има такава.

В темата има много confirmation bias и когнитивен дисонанс - наблюдавам го от много време.
Не съдя, просто отбелязвам. Grinning

Аз лично не бих повярвала, че вотът е реален, за който и да е сезон на ББ.
Само забележете как почти винаги се различава от нашата си анкета тук.
Е, на какво да вярвам - на твоите думи, или на нещо, което съм виждала с очите си? Това с анонсите и клиповете е разяснено от Господарите още преди години, защото те не са в ефир от вчера, както и Бай Брадър. А относно гласуването  - ние гласуваме тук, а феновете и зрителите - с есемеси. Естествено, че ще се различават анкетите - не знам дали в темата има чак такива фенове, които и есемеси да пускат.

# 542
Не могат "Господарите" да монтират предаване за 5 минути, веднага след края на Брадъра. Миналия сезон при спирането на тока в Нови Хан как веднага пуснаха готовото предаване на Господарите?
А как тогава в края на видеото за ЯЯ, имаше кадър от излизането му, имам в предвид окото и сцената? Само не помня кадъра дали беше от излизането от окото на сцената или след разговора му с Кънчев.

# 543
Поредните фалшиви елиминации...защо си мислят, че им вярваме... Този сезон имаше потенциал да заличи лошите впечатления от миналия, но пак некадърниците от нова го прецакаха. И какво въобще търси в къщата Никита, че сега и Боби довлякоха. То стана ясно, че Боби е накарал Никита да разиграе тоя фарс с ревността, ама тя се издъни и не можа да го изиграе. Смешници..

# 544
Много ми харесаха Емануела и Мартин като двойка. Любовта им личи от километри. Дали не предстои сватба?
Но мисля, че направи грешка, като излезе, защото можеше и да е победител.

# 545
Много ми харесаха Емануела и Мартин като двойка. Любовта им личи от километри. Дали не предстои сватба?
Но мисля, че направи грешка, като излезе, защото можеше и да е победител.
Грешка, грешка, колко да е грешка?! Да не би да дават някакъв медал, тиквен, може би?

# 546
Никой не го помни тоз човек

# 547
  • Испания
Да не би да дават някакъв медал, тиквен, може би?

От тикви от новата реколта. Много ми е смешно, когато някой каже: "Аз съм дошъл/а за победата".

Вулева като Злата: "Не те помня". Колко удобно!

# 548
  • София
Ох, и аз не бих искала да комуникирам с Борислав.
Какъв ужас! Продължава да държи сметка на всеки, който се доближи до него.

# 549
Борислав нарочно ли се прави на луд...за да вади и той кирливи ризи от преди сто години ли? Или наистина го прави без умисъл...
Вулева пък наистина може да не го помни. И що пък трябва да го помни?
Ай ся метнаха и Саката..
Не мога ги разбера тия ..семейство ли са,кво ..

# 550
На Борислав цяла една нощ при влизането му се даде шанс за комуникация, хората го приветстваха - с нещо ги е отблъснал явно. Какви са сега тези пиянски работи "седни да си говорим"... И двамата с Никита се държат като дрогирани хора, които се чудят на кого да се окачат.

# 551
Колкото и да са ужасни, не могат да стъпят на пръста на Вулева. Тя ми олицетворява представата за мръсен човек.
Не могат "Господарите" да монтират предаване за 5 минути, веднага след края на Брадъра
Могат. Приготвят и за тримата и пускат, за който излиза.

# 552
Ама какъв е тоя Бобо дето щял да задава тъпи въпроси, да дава тон, и да "почва от някого" нещо, че и разбирал бил. Боли го някой той какво разбрал и за какво се натъжил. Брееее, селска, нагла мутра.

# 553
  • София
Абе, този Боби какво ги подкара по домова книга?

# 554
  • 221B Baker Street
Колкото и да са ужасни, не могат да стъпят на пръста на Вулева. Тя ми олицетворява представата за мръсен човек.
Не могат "Господарите" да монтират предаване за 5 минути, веднага след края на Брадъра
Могат. Приготвят и за тримата и пускат, за който излиза.
Естествено, че могат, и го правят от години, за всеки ББ.

Общи условия

Активация на акаунт