VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 208
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 525
Не отричаме правенето на видеата предварително, но Зуека и Рачков изиграват преди това три предварителни анонса ли? Не мисля. И след видеото се майтапеха с ЯЯ. Не сме толкова тъпи и промити все още.

# 526
Благодарности Heart

Почти Wink

Wagabunga, извинявам се, ако вече си го споменавал/а, но ти познаваш ли Стоян лично?

В такъв случай му предай искрени поздрави и да си остане все такъв, какъвто е.

# 527
  • Испания

Благодаря, че ни уведоми своевременно! На мен лично много ми беше важно да знам, че спираш да гледаш! Simple Smile Wink

Сефте. Колко народ декларира, пък продължава да гледа и да коментира. Намират се хората на работа.

# 528
Сега ще слушаме тъпизмите на Джулката, със сърбящия скалп и нелепите одежди,как върти интрижки с онова гласче...Най-симпатични са ми Уош и изненадващо за мен Благо. Може би защото не говори много и не ме е разочаровал още. Жалко за това, че е със Златка, която просто не може да ми стане симпатична. Как един иначе талантлив мъж може да скапе обещаваща кариера, само защото има слабост към определен тип жени... Божинов номер 2.

# 529
Спирам да гледам. Силиконови безмозъчни плашила, батки и  псевдовещици  не ме интригуват хич.
Благодаря, че ни уведоми своевременно! На мен лично много ми беше важно да знам, че спираш да гледаш! Simple Smile Wink
Moля!)) Писанията ми са предназначени единствено и само за теби!

# 530
Оф, сега останаха само коврите, Уош, 1 пияница и двама футболисти...

# 531
Уош изобщо не ми е симпатичен с това викане.

# 532
  • 221B Baker Street
Не отричаме правенето на видеата предварително, но Зуека и Рачков изиграват преди това три предварителни анонса ли? Не мисля. И след видеото се майтапеха с ЯЯ. Не сме толкова тъпи и промити все още.
Естествено, че го правят! Могат да запишат и десет анонса, това изобщо не е проблем. Наистина ли го смятате за нещо сложно? Всичко, което се прави на запис, подлежи на монтаж по всяко едно време!  Дори и в най-обикновените кабеларки, пък какво остава за Нова...

# 533
Уош изобщо не ми е симпатичен с това викане.
Кога е викал Уош?

# 534
Повярвай ми, не си правят толкова труд - да заснемат по няколко анонса.

Странно как, когато става дума за любим участник, например - Кулагин, сте склонни да вярвате във всяка една конспирация, но ако не е за любим участник изобщо изключвате вариант да има такава.

В темата има много confirmation bias и когнитивен дисонанс - наблюдавам го от много време.
Не съдя, просто отбелязвам. Grinning

Аз лично не бих повярвала, че вотът е реален, за който и да е сезон на ББ.
Само забележете как почти винаги се различава от нашата си анкета тук.

# 535
Какво стана сега? Изгониха Емата и ЯЯ, за да осигурят комфорта на светата двойка. Да не го имат това по договор?! Нищо, ръгбистчето съм го признала, доста е нагъл, няма да му попречи, че е малцинство.
Благо се държи добре за момента, Златата е трагедия. Чак се прави, че плаче насън. Ай стига бе, циркови номера!

# 536
Че кой вярва на вота на зрителите? Отдавна няма такива наивници.

# 537
# 538
Не могат "Господарите" да монтират предаване за 5 минути, веднага след края на Брадъра. Миналия сезон при спирането на тока в Нови Хан как веднага пуснаха готовото предаване на Господарите?

# 539
Щитован
Гъмов защо не е в анкетата ? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт