VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 230
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Яя пожела и излезе. А му беше ред на чихуахуато.
За мен само Уош става от така оформилата се конфигурация.

Трябваше Цецо да излезе.
Аз от тези, които са вътре съм за Стойко

# 511
Много смях! Joy

Не е ли странно, че Господарите подготвиха репортаж за ЯЯ точно днес, когато го изгониха, по уж автентичния зрителски вот? Joy

# 512
  • Испания
Нова секта "Освидетелстваните от Нови хан" /Зуечето/.

# 513
За пореден път съвсем случайно господарите са направили резюме на изгонения участник.

# 514
Спирам да гледам. Силиконови безмозъчни плашила, батки и  псевдовещици  не ме интригуват хич.

# 515
  • Дюселдорф
Wagabunga, извинявам се, ако вече си го споменавал/а, но ти познаваш ли Стоян лично?

# 516
  • Испания
Не знам как е у нас. В Испания правят видеа за тримата номинирани. Излъчват видеото за този, който е изгонен. Не е сложно.

# 517
  • 221B Baker Street
Спирам да гледам. Силиконови безмозъчни плашила, батки и  псевдовещици  не ме интригуват хич.
Благодаря, че ни уведоми своевременно! На мен лично много ми беше важно да знам, че спираш да гледаш! Simple Smile Wink

# 518
Много смях! Joy

Не е ли странно, че Господарите подготвиха репортаж за ЯЯ точно днес, когато го изгониха, по уж автентичния зрителски вот? Joy

Ама наистина...
Не знам какво чисто виждате в този клоун, който за толкова години, не е мръднал развитието на концепцията си ни на йота ..Ис тъ джакпоут, ма мен...
Ай стига с изфирясали мозъци. Не стига това, ами и се опитват да вменят, че след като насрещните не са така чалнати, то те са фалшиви интелектуално, клоаки и Нам кво си още. Ама нека първо се диагностицира той, тогава да прави анализи...Малко са му хаповете, скунксовете и факсовете ..Фалшив герой!

# 519
Или Стойко или Лош са за победители. Само да не нагласят Златка. Нещо много я лансира брадъра.

# 520
  • 221B Baker Street
Не знам как е у нас. В Испания правят видеа за тримата номинирани. Излъчват видеото за този, който е изгонен. Не е сложно.
Естествено, че и у нас правят същото. Simple Smile Но по-важно е да се търси световната конспирация, отколкото да се помисли логично. Simple Smile Wink

# 521
Почти Wink

Wagabunga, извинявам се, ако вече си го споменавал/а, но ти познаваш ли Стоян лично?

# 522
Естествено, че и у нас правят същото. Simple Smile Но по-важно е да се търси световната конспирация, отколкото да се помисли логично. Simple Smile Wink
Ся, като не получавате факсове...къде се нареждате и вие....Ма все мноу разбирате Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

# 523
ЯЯ наистина изглеждаше много измъчен и в студиото при Ники.
Малко преигра, но в очите му видях, че е сериозно изтормозен, той просто не е за българския шоубизнес.

Има нещо добро у него, нещо чисто, въпреки че демонстрира(ше) и злоба, и простащина на моменти.
Но като извод поне за мен се откроява (така го усещам), че сърцето му е на правилното място.

Когато човек е нагазил дълбоко в злоба и простащина, няма как да излезе сух от "водата".
Имам чувството, че Яя въобще не си е давал сметка с какво се захваща...
Но, квот такова. Повесели ме, докато ББ не го поля с изпражнения и се видя, че гОркия Яя хич не мое да плува в помийни ями. А това си е умение, което, ако иска човек да е "на върха" в България, трябва да усвои до съвършенство... Simple Smile ))) Факт.

П.С. Едно трябва да е ясно на ВСИЧКИ - няма лесно изкарани пари на този свят, освен ако човек не е роден със сребърна лъжичка в устата.

Последна редакция: пн, 26 ное 2018, 23:26 от DeltaAzimut

# 524
  • Дюселдорф
Почти Wink

В такъв случай му предай искрени поздрави и да си остане все такъв, какъвто е.

Общи условия

Активация на акаунт