VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 208
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 690
Делта, малко в повече ми идва твоя патос.

# 691
Делта, а с тебе борбата е безмилостно жестока!

# 692
# 693

Без патос живота е скучен. Simple Smile

Simple Smile ))) Да.

# 694
Делта, Ботев си е съвсем актуален и днес. Проблемът е, че ЯЯ не е от свестните, които считаме за луди, а най-обикновен луд.

# 695
Dara888,

Кои сте вие? Колко сте?

Делта, Ботев си е съвсем актуален и днес. Проблемът е, че ЯЯ не е от свестните, които считаме за луди, а най-обикновен луд.

# 696

Умен луд. Simple Smile Интересна личност е Яя, няма съмнение. Не се срещат често такива хора, необработени диаманти.
Понякога си мисля, че умните луди движат света напред, а понякога - че е точно обратното.
Във всеки случай, след неговото излизане, за съжаление нямам фаворит в оставащите в играта ББ.

# 697
Делта Simple Smile пишеш бележки, а няма никои на горния етаж Joy

Simple Smile ))) Да.

# 698
Ама моля ви се, пак ще помоля да се върнете на планетата Земя и да използвате адекватни цитати, отнасящи се за настоящото време, местонахождение и времена. Толкова е смешно ползването на цитати на Ботев...почти колкото и самия ЯЯ Joy
И да, чудя се наистина как е завъдил семейство този палячо. Не намесвайте детето, то не е виновно. Сигурна съм, а и се надявам силно, че не е успял да предаде тази въздухарщина и на него,  вменявайки си, че това е възпитание.
Делте, никого не извинявам аз. Разсъждавам си. Ти ли не помниш какви времена бяха тогава? Много бързо забравяте. Вулева е била пикла, вероятно решила, че по този начин ще си проправи път.. Както си мислят всички млади на нейната възраст. Да не кажа, че в каквито среди ,професионални, попаднеш ..като те грабне слава и те залупи калъфа..трудно се излАзя. Всички сме правили тъпотии. Нейните са видни просто. Не преувеличайвате и злоупотребявайте, заради което

# 699
този грим ми идва малко тип жрица на любовта през 90те ...

# 700
Гласувах, че ще бъдат номинирани Златка, Никита и Албена. Цецо може и да отърве кожата, имайки впредвид, че за предните номинации беше избран от Емануела, Стоян и Никита. Първите двама ги няма, а останалите му симпатизират /мисля/.

# 701

Скрит текст:

Simple Smile ))) Да.

Яя, тебе те знаем.

# 702
Изчерпахме ли прозата, описваща ЯЯ? Жалко, мислех че тепърва загряваме с революционната литература TrollfaceTrollfaceTrollface

# 703

Скрит текст:

Simple Smile ))) Да.

Яя, тебе те знаем.

Това по-скоро е г-жа Роянова.

# 704
Дайте да видим какво остана в терариума:
Двама футболисти с традиционния им интелект.

Веско,
Саката снощи стиснали ръката на Хигиена 0лева и каза "Поздравявам те!" JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт