VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 114
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 720
Главни букви, че по-едрички, недоскив жената. Но тя и без това освен да вика и прекъсва хората, нищо друго не умее от общуването, така че си е ОК с CapsLock.

# 721
Роянови семейство май доста си подхождат, напаснали са се, заприличали са си Wink
Нали бяхте пуснали някакво интервю с нея. Аз отначало се зарадвах - симпатична, сериозна жена, със сериозни интереси, професия, изяви... Ами не, малко налудничав вид имаше и тя.
Така че не бих се изненадала ако наистина тя пише тук. Приличат си Simple Smile

# 722

Нали са едно цяло - завинаги! Роянови Joy

Не е чак толкова смешно. А и на фона на оставащата двойка във формата и не само там, да имаш стабилно семейство за повече от 10 години си е постижение, бих казала даже - геройство.

Сигурно си информирана колко е стабилно. Не е смешно, че са семейство, а че така пламенно Wagabunga защитава Яя, това все пак прави впечатление.

Ти къде го чукаш, то къде се пука.. Sweat SmileJoy

# 723
  • Варна

Веско,
Саката снощи стиснали ръката на Хигиена 0лева и каза "Поздравявам те!" JoyJoyJoy

Е нищо де, ще си измие ръцете с белина и готово!;)

Момичета, (как беше?) Роянов излезе от къщата, но още ви е в акъла. То не бяха еротични фантазии, то не беше завист към семейството! Вижте някаква отварка ... Wink

# 724
Къде мога да гледам лайфа от вчера, който беше в 00часа, освен в Нова Плей ?

# 725
  • Варна

...пишейки само с главни букви. Хич не я слуша главата.

Smileys, тя и на живо говори на CapsLock! Joy

# 726

Не е чак толкова смешно. А и на фона на оставащата двойка във формата и не само там, да имаш стабилно семейство за повече от 10 години си е постижение, бих казала даже - геройство.

Сигурно си информирана колко е стабилно. Не е смешно, че са семейство, а че така пламенно Wagabunga защитава Яя, това все пак прави впечатление.

Wagabunga, във всеки формат има някой, който пише и защитава даден участник в съответната тема. Вие коректно влезнахте с ник на този, когото подкрепяте. Дали сте негов роднина или пишещ  във форум потребител, който го харесва, за мен лично няма значение. Вашите мнения в дадения случай съвпадат с моите.
Никога не съм коментирала семействата на останалите. Просто за мен не е редно след като не участват във формата.
Ако познавате лично Раянов, моля да го поздравите за представянето му. Не харесвам масовките и когато видя човек индивидуалист, който с нищо, подчертавам с нищо не попречи на останалите в шоуто/с тиганите беше глупава задявка на останалите/ аз ще го подкрепям.
Интересно за мен е как останалите ще продължат формата сега.

Не налагам мнение, а имах желание да изкажа своето. Право на избор, който има всеки един от нас.

# 727
  • Испания
Къде мога да гледам лайфа от вчера, който беше в 00часа, освен в Нова Плей ?

http://www.bg-mamma.com/?topic=1077390.msg37771648#msg37771648

# 728
като заговорихте за коментари от фейсбук
Скрит текст:

# 729
# 730
  • Варна
Имам чувство, че снощи ББ си направи ритуално сепуко, лиши се едновременно от двама от най-цветните си играчи. Ако не е било по договор и няма нищо друго наум по сценарий, май ще закриват и тоя сезон преждевременно. Блаткини и Никиткини ли ще ни дават две седмици?

# 731
В живото от вчера не можах да сваля очи от Хигиена 0лева - ама как обичкам някой като ми говори така да ми размахва пръст, поучително.... мале, как обичам. И след като демострира колко велика интелектуалка е, че счита да говори лъжи в предаването си и дори да не се извини за тях се дяхна на плота и запя гюбеци.

Боби що не я захапа - първо за това, че  нарушава религията си - нали уж беше много вярваща при влизането си, после да й напомни, че доста народ я поосъдиха заради врели-некипелите които бълваше?
Ама те решили с жена му, че ще решават проблемите си в комуникацията с разговори - ми то хора ти трябват насреща за да говориш - хора , а там няма такива!

Яд ме е на Никита - че не можа да си изиграе както трябва картите, абе отрежи я с две думи Злата като ти се прави на интересна, кажи й че като е бръмчала няма как това да се изтрие като с гума и млъкни..да ходи да ти се обяснява после...ама кажи..ама ти какво намекваш.. ама ти неща започна да казваш.... ooooh! Ако беше останала само с намеците Блажко щеше да я е побъркал от въпроси, защото от казаното е по-лошо само недоизказаното.

# 732
ама как обичкам някой като ми говори така да ми размахва пръст, поучително.... мале, как обичам.
тя и Златка обича да размахва пръст

# 733
Боби спомена, че жените им са ги поставили с Благо в неудобно положение, да не могат да ди лафят и да са си компания или нещо от този сорт... Мисля, че той харесва Благо и ако не беше такава ситиацията, отношенията щяха да са им други. Това пък ме подсети за разговор на двора, в този или миналия ББ, когато няколко мъже си горореха, докато вътре жени се караха и някой от тях каза: Ние мъжете винаги се разбираме и наистина е така. С малки изключения в почти всички сезони, все жени въртят скандали.

# 734

Скрит текст:

Wagabunga, във всеки формат има някой, който пише и защитава даден участник в съответната тема. Вие коректно влезнахте с ник на този, когото подкрепяте. Дали сте негов роднина или пишещ  във форум потребител, който го харесва, за мен лично няма значение. Вашите мнения в дадения случай съвпадат с моите.
Никога не съм коментирала семействата на останалите. Просто за мен не е редно след като не участват във формата.
Ако познавате лично Раянов, моля да го поздравите за представянето му. Не харесвам масовките и когато видя човек индивидуалист, който с нищо, подчертавам с нищо не попречи на останалите в шоуто/с тиганите беше глупава задявка на останалите/ аз ще го подкрепям.
Интересно за мен е как останалите ще продължат формата сега.

Не налагам мнение, а имах желание да изкажа своето. Право на избор, който има всеки един от нас.

Благодаря Ви! Flowers Hibiscus
Да сте шарени и споделени ..светли празници! Sparkling Heart

Общи условия

Активация на акаунт