VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 92 660
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 840
Хич не е влязъл заради Никита , а заради себе си. Все по-гнусно ми става това ръгби Rage
Никита чак симпатична ми стана .

# 841
Горката Никита😢Обича го, но той очевидно нея-не
Ако не била тя, друга щяла да е. Не е честно!!! Какъв тъпанар е! Тц, пред цял Бг.Влязал заради нея, мухльо лъжлив😡

# 842
  • София
Ех тая Джулка! Първото нещо за което спомена на шоколадовата фигура са гърдите...

# 843
Неееее, очитееее мии кървят.

# 844
  • Испания
Джулиана да не пропусне да провлачи глас.

# 845
  • В царството на игрите:)
Хич не е влязъл заради Никита , а заради себе си. Все по-гнусно ми става това ръгби Rage
Никита чак симпатична ми стана .
Аз чух, че е влязъл заради нея, но честно не знам подобно мрънкало като Никита как се издържа. Няма нищо по - неприятно от комплексирана жена /мъж/, а тя се държи толкова несигурно и неадекватно, че го разбирам ръгбиста.
Неприятна ми е и това е!

# 846
що, да не мислеше да си го купуваш?

# 847
Тъжна работа тези двамата. Взел си сельо с бицепсите,  смачкана женичка, несигурна и комплексирана, че да избива собствените си комплекси. Така е, Златките като не го помнят...

# 848
Боби го раздава големия мъжкар и в стремежа си да се полаже колко е 'мъж' нарани жена си.

Не могат да вдянат какво е връзка от 3 месеца или таква от 7-8 месеца, но без съжителство и да живееш с някого в продължение на години.

Еле пък специалистката във връзките  .. голям критерий Вулева.. тя мъж не  виждала от години

# 849
  • София
Рубинщайн?!

# 850
Никита май най-накрая успя да събуди съжалението на зрителите с Боби. Стана ми жал за нея.

# 851
Боби, че е използвач, такъв е, обаче на всеки мъж поведението на Никита би му писнало и е отблъскващо. Представяте ли си до себе си да имате вечно мрънкащ и склонен само за задълбаване и анализи даунър...

# 852
Рубенщайн е това, подобен на франкенщайн, без очи и уши...

# 853
  • София
Егати думите !!!

# 854
Ръгбестото доста я мачка Никита. И сега се изнерви, добре че не са насаме. Офталмолог не знае какво е, ама за лубрикант обясни.

Общи условия

Активация на акаунт