VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 182
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 885
"Ако го няма човекът, жената какво използва?". Благой - титан на мисълта.
Обаче тя е по-голям титан! Не се залута, не попита: "къде, ако го няма", а направо - бам, вибратор!

Борислав е страшен комплексар. Избива си комплексите, като мачка Никита. Вижда се, че тя много го дразни, вероятно само забележки ѝ прави. Този ми стана много неприятен.

# 886
Тя му уронва "престижа", а той е всъщност голям гъзар, много го е страх, че ще му се смее публиката, и с право.

# 887
  • густо майна Филибето
Златка и Благой са ми най-влюбени, както и да изглеждат.

Значи, викаш, съм Валентина Терешкова?
По-важно е да не си Нийл Армстронг, дето е видял Луна само в Холивуд.

# 888
  • София
Че той даже не я поглежда Никита... за 5 години "заедно" много са си омръзнали. Както каза, че в началото не е имало страст и пр., май за него никога не е съществувало нищо, а тя сигурно си е мислела, че с времето ще я заобича. На такава ситуация ми прилича.

# 889
  • Испания
"Ако го няма човекът, жената какво използва?". Благой - титан на мисълта.
Обаче тя е по-голям титан! Не се залута, не попита: "къде, ако го няма", а направо - бам, вибратор!

Опитът им говори.

# 890
  • София
Интересно как Боби не се засрами, че не знае какво е офталмолог, но три сол на главата на Никита, че не знаела думата "трътка".  Confused

# 891
Тоя Боби аз не бих го изтърпяла. Горката Никита.

# 892
  • София
Дожаля ми за Никита. Тя затова е толкова неуравновесена, подложена е на психомачкане.

Емануела е много по-интелигентна, отколкото показва.
И на мен ми стана жал за Никита. Тоя Джулката да мине да го изтресе с тигана тоя тупан Боби. Отвратителен гнусняк.
А Емката е номер едно! 🙃

# 893
  • София
И колко гордо се усмихна, че отговори така бързо.  Joy

# 894
  • София
Малина-усмивка, какво ти хареса, любопитна съм...как обича заради самото обичане? Аз по тъп отговор не бях чувала на тоя въпрос.
Хареса ми, че не се определя като чехльо и че няма комплексите от това жена му да се изяви, както ги има ръбът Борислав. И ако трябва да избирам между двамата предпочитам Благой, защото може да имат всякакво минало със Златка, но веднъж не я видях разплакана от неговото отношение. Мрънканията са плод на егото й. Докато Никита е емоционално нестабилта защото не усеща опора от мъжа до нея. Чувства се несигурна и това определя цялостното й поведение, предполагам не само в предаването.

# 895
Интересно как Боби не се засрами, че не знае какво е офталмолог, но три сол на главата на Никита, че не знаела думата "трътка".  Confused
Е, това си е за срам!!! Сега аз ще се смея 5 минути. Simple Smile))

# 896
Емката и Марти са страхотни. Напълниха ми душата и на двете игри. Не разбрах, обаче защо Златка така лошо реагира, когато награждаваха Еми и Марто. Голям зор все те да са най-най-най влюбените и обичащи се на света

п.п. Боби и Никита - стрелец и Козирог с 5 годишна връзка
Благо и Златка - стрелец и Козирог с 3 месечна връзка.
Заключение - Златкови да погледнат Никитови и да видят каква ще е връзката им след 5 години  Simple Smile

# 897
И ако трябва да избирам между двамата предпочитам Благой, защото може да имат всякакво минало със Златка, но веднъж не я видях разплакана от неговото отношение.

Разплакана не е била, но е била разстроена. И той има тъпи и ръбати поведения..

Иначе да, по-голям джентълмен е, и има нещо мъжкарско в него, което гали жената до него, не е изцяло черен и той Simple Smile

# 898
Той просто си пада по трътки, затова не проумява, как една истинска трътка не знае какво е трътка.

# 899
На Борко отсега му е досадно да си прегръща квазимодото Grinning

Общи условия

Активация на акаунт