VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 87 648
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 45
Мисля, че се повтаря сценария с Кулагин - излиза, уговарят се нещо с ББ, връща се и на следващите елиминации мистериозно зрителите ги изгонват... Та очаквам ЯЯ да си тръгне днес Simple Smile

# 46
Вариант 2) - Я-я напуска, и след около 2 седмшци дни го гледаме като участник в "Като Две капки Вода" (дано, дано, дано!!! Joy )

Това е най-малко възможния вариант според мен. ЯЯ ми е любимец, но е прекалено несериозен, неконтролируем, лигави се в повечко и не виждам в него никакъв хъс за игра в подобен тип състезание

Привет Май Лейди:)
Имам питане към коментара Ви, щото не разбрах - кой тип състезание не е за Я-я? Щото двата формата нямат нищо общо, но винаги в Капките влиза поне един участвал в играта на ББ.Thinking

ПиЕсФаБемол: Надявам се да е Я-я, а не ПапиХанс Hands Pray ; но кото доди - смях да има Simple Smile

# 47
е как кой? Благой ...
явно не гледаш ... пък даже и се коментира това тук ... явно и не четеш
Не ми се карай моля ти се, понякога не успявам да изчета всичко, късните не гледам...както и да е, съжалявам, че попитах и те изнервих.

# 48
Имам питане към коментара Ви, щото не разбрах - кой тип състезание не е за Я-я? Щото двата формата нямат нищо общо, но винаги в Капките влиза поне един участвал в играта на ББ.Thinking

ПиЕсФаБемол: Надявам се да е Я-я, а не ПапиХанс Hands Pray ; но кото доди - смях да има Simple Smile

Привет Уагабунга Simple Smile
Според мен не е за състезания от типа на "Като две капки вода", където се иска много хъс, отдаденост, стриктност и максимално изпипване на детайла, за да може представянето да е на ниво. ЯЯ ми се вижда, като човек със свободен дух, който не обича ограничения. Самият той е с прекалено силно изразена индивидуалност и ще му е трудно да се превъплъти  в чужд образ

С уважение и най-добри чувства Hands Pray

# 49
Гледам живото от петък-  Никита не общуваше ли само с Емануела , какво се лепна за Цецо и се бята да се сприятелят? Супер фалшиви са и с Боби , голям зор да си известен и победител в ББ.

# 50
Заинтригува ме истерията на Златка в леглото

Тя много чувствителна го раздава в тоя сезон, за всичко реве. Не и вярвам на нейнте сълзи. Всичко ми е изкуствено, само за да и угажда Благо. В други ситуации ми е прекалено груба и цинична, че да са искренни сълзите и (а те са за щяло и нещяло).

# 51
"Благо,може ли да ти пробвам очилата?"
/жена ти съм я пробвАл вече/ :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

# 52
"Благо,може ли да ти пробвам очилата?"
/жена ти съм я пробвАл вече/ :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

То  Благо като влезе в някое заведение сигурно всички мъже в заведението ще са я пробвали. То не е много за парадиране връзка с Блатка, за срам си е по- скоро.

А Боби е безопасна игла за Благо в момента. Благо не е като Никита, нея не я слуша главата.

# 53
е как кой? Благой ...
явно не гледаш ... пък даже и се коментира това тук ... явно и не четеш
Не ми се карай моля ти се, понякога не успявам да изчета всичко, късните не гледам...както и да е, съжалявам, че попитах и те изнервих.
хаха споко не си ме изнервила ... странно че е прозвучало така Wink

# 54

Според мен не е за състезания от типа на "Като две капки вода", където се иска много хъс, отдаденост, стриктност и максимално изпипване на детайла, за да може представянето да е на ниво. ЯЯ ми се вижда, като човек със свободен дух, който не обича ограничения. Самият той е с прекалено силно изразена индивидуалност и ще му е трудно да се превъплъти  в чужд образ

Благодаря за отговора Май Лейди! HugFlowers Hibiscus

Всичко е тъй верно,  огледално.
Що се отнася до ББ формата - "свободен дух, който не обича ограничения. Самият той е с прекалено силно изразена индивидуалност и ще му е трудно да се превъплъти в чужд образ" Е, не ще се форматира Стоян, и едва ли ще достигне нивото на своите "съотборници".

А що се отнася за артистчиния талант на Я-я - "Като две капки вода", където се иска много хъс, отдаденост, стриктност и максимално изпипване на детайла, за да може представянето да е на ниво. - не би било никакъв проблем! Simple Smile .. така мисля Я, и още няколко напреднали Уабадунги Wink  Hug

# 55
Скрит текст:

Според мен не е за състезания от типа на "Като две капки вода", където се иска много хъс, отдаденост, стриктност и максимално изпипване на детайла, за да може представянето да е на ниво. ЯЯ ми се вижда, като човек със свободен дух, който не обича ограничения. Самият той е с прекалено силно изразена индивидуалност и ще му е трудно да се превъплъти  в чужд образ

Благодаря за отговора Май Лейди! HugFlowers Hibiscus

Всичко е тъй верно,  огледално.
Що се отнася до ББ формата - "свободен дух, който не обича ограничения. Самият той е с прекалено силно изразена индивидуалност и ще му е трудно да се превъплъти в чужд образ" Е, не ще се форматира Стоян, и едва ли ще достигне нивото на своите "съотборници".

А що се отнася за артистчиния талант на Я-я - "Като две капки вода", където се иска много хъс, отдаденост, стриктност и максимално изпипване на детайла, за да може представянето да е на ниво. - не би било никакъв проблем! Simple Smile .. така мисля Я, и още няколко напреднали Уабадунги Wink  Hug

Аз бих се радвала изключително много, ако имам удоволствието да го гледам и в друг формат. Защо не и в Капките? Но, като се замисля, бих предпочела да го видя в "Смени жената" примерно. Мисля, че там има много какво да покаже  Simple Smile

# 56
  • ВАРНА
 Благо да не е играл в германски отбор?Или е фен на Йоахим Льов?

https://www.blitz.bg/sport/euro2016/trenort-na-germaniya-provery … video_325243.html

# 57
Благодаря за темата, Злата намекна на Емануела, че има начин да правят сека без да се вижда, явно за тоалетната говореше. Тоест нв им липсва секс, е, няма да е като да си на спокойствие, обаче кой ги кара в началото уж на връзката им да се изтипосват в Бб, много тъпо решение. Може пък Златка за първи път да е истински влюбена, да го заобича тоз пуяк. Иначе не си обяснвяам какво тъче с него, с тия му ремаркета, три цял живот ще изплаща издръжка. Гледах ги в Папараци бяха с двете му деца в някой мол и Златка с тях, е не й ли идва на ума какво я чака занапред, че и бебе иска, нз, не ми е логично.
Яя си е перко още отпреди като съм му гледала изпълнения, но все пак ми е секси, готин е, само че е много нестабилен за мъж.

# 58
  • У Диспансера ...♥♥♥
Искам аз Никита да излезе,  ама ще е Джуджан .
Борислав много нагло се подиграва с Блажко, това с очилата си беше баш ирония, че е бил с Злата, една ехидна усмивчица имаше . Абе не ми е приятен и туй то, още от неговия сезон ми беше противен .
И Джуджан какво му мънка, като го пита какво правел там 🤦🏻♀ Ми да се обърне към брадъра като толкова го вълнува, ще кажеш че той му плаща хонорара😡
Тръгнал въпроси да задава най-известния разбираш ли ...

# 59
  • София
Смайлис, благодарности за прекрасната нова тема и за положения труд!  Hug
Имам надежда за довечера - Златка пак ще беснее и реве, а току-виж и Мартин подхванал Цецо заради поведението му към Емануела.

Общи условия

Активация на акаунт