VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 87 681
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 60
Не съм от най активните, но ще се намЪрдам и аз.
Не мога подмина така добре направената темичка Hug
Надявам се и аз да има подаден сигнал от ББ и да вземат се самосезират и "избухнат" някои от участниците в това къщЕ. Че нещо тегаво взе да става.

# 61
Кога Борислав се е подиграл с Благо? Изпуснала съм го този момент!  newsm78

# 62
  • Бургас
И аз не гледам много ББ, но напоследък не е баш така. Ще ги видим довечера какво ще измислят.
Изключително много ми хареса "Ако копаем гроб, ще го копаем заедно!". Като се абстрахираме от действието "копаем гроб", за това са партньорите, за да са ти гръб във всичко.
Явно цикра си беше нагласен, но пък ако го нямаше, щеше да умрем от скука.

# 63
Абе , искам АЗ пластмасовото чудо на хирургията вън довечера , но Радка Тушева ще махне другото чудо поддържащата подгласничка на  кит,цимент и замазка.

# 64
Благодаря за темата, Злата намекна на Емануела, че има начин да правят сека без да се вижда, явно за тоалетната говореше. Тоест нв им липсва секс,

Аз не държа да правят секс пред камерата, опазил ме Господ, пу-пу-пу. Но за хора, които са заедно от три месеца, правят секс по 3-4 пъти на ден, се държат като абсолютни сухари. Как пък веднъж не ги показаха да се целуват, да се прегръщат или просто някакъв мил жест да направят един към друг. А те само лежат отегчени, единият гледа в тавана, другият си бърка в гъза. Напраоо да им завидиш за любовта.

# 65
  • Варна
Вулевица,Гъмов и Цецко много тихички станаха след влизането на Боби.Чакам развоя на изтерията на Злата

# 66
Скрит текст:
Привет Май Лейди:)
Имам питане към коментара Ви, щото не разбрах - кой тип състезание не е за Я-я? Щото двата формата нямат нищо общо, но винаги в Капките влиза поне един участвал в играта на ББ.Thinking

ПиЕсФаБемол: Надявам се да е Я-я, а не ПапиХанс Hands Pray ; но кото доди - смях да има Simple Smile

Привет Уагабунга Simple Smile
Според мен не е за състезания от типа на "Като две капки вода", където се иска много хъс, отдаденост, стриктност и максимално изпипване на детайла, за да може представянето да е на ниво. ЯЯ ми се вижда, като човек със свободен дух, който не обича ограничения. Самият той е с прекалено силно изразена индивидуалност и ще му е трудно да се превъплъти  в чужд образ

С уважение и най-добри чувства Hands Pray

Благодаря за отговора Май Лейди! HugFlowers Hibiscus

Всичко е тъй верно,  огледално.
Що се отнася до ББ формата - "свободен дух, който не обича ограничения. Самият той е с прекалено силно изразена индивидуалност и ще му е трудно да се превъплъти в чужд образ" Е, не ще се форматира Стоян, и едва ли ще достигне нивото на своите "съотборници".

А що се отнася за артистчиния талант на Я-я - "Като две капки вода", където се иска много хъс, отдаденост, стриктност и максимално изпипване на детайла, за да може представянето да е на ниво. - не би било никакъв проблем! Simple Smile .. така мисля Я, и още няколко напреднали Уабадунги Wink  Hug
[/spoiler]

Аз бих се радвала изключително много, ако имам удоволствието да го гледам и в друг формат. Защо не и в Капките? Но, като се замисля, бих предпочела да го видя в "Смени жената" примерно. Мисля, че там има много какво да покаже  Simple Smile

СакЪн! За последното Ъпсурд да се види Grinning
Та..тази вечер кото дойди - добре дошло Simple Smile

# 67
Борислав не ми харесва изобщо визуално. И само от факта, че е с Никита ми става неприятен. Незнам кой мъж може да изтърпи това мрънкало, изглежда само Боби.
От корекциите си Никита изглежда като очукана от градушка.
И на двамата не им симпатизирам.

# 68
...единият гледа в тавана, другият си бърка в гъза...
Умирам от смях, ама си е самата истина 😂😂😂

# 69
Благодаря за темата! Flowers Hibiscus
На финал искам да са Уош и Сакалиев.

# 70
  • У Диспансера ...♥♥♥
От промото тази вечер .

# 71
  • София
Къде има промо, че не го намирам?

# 72
  • Варна
От промото тази вечер .

Казвайте ги тия работи по-рано.Laughing Къде го промото ?

# 73
И аз бих се радвала да видя Я-я в капките. Той няма да е добър в имитациите си, но ще предаде прекрасно своя си стил във всеки образ и ще е забавно.

И да, явно се познават с Гъмчо. Приятелчета са - то си личи. И си бранят дружбата като две свестни момчета. Наясно са, че с непипаж и липса на сочни пикантерии каквито само между гримьорчета, хазартаджии и блатките на батките може да има - Я-я и Гъмов няма да са интересни и ще ги изкарат за нула време. Знаят, че нямат този коз на голата цица, която днес е царица, и затова каквото могат правят, за да се задържат повечко седмици и вземат по-добър хонорар (аз съм убедена, че хонорарът се увеличава според седмиците, които си успял да седиш). Помагат си и си подават един на друг постоянно.

Като говорим за него и преди да са ни грабнали довечера с поредната доза Блатки и Бисквити (аман вече!), да напиша аз добра дума за петъчното му представяне.

Скрит текст:
Дядо ми, страхотният ми готин дядо, така полудяваше и плачеше за баба ми - която си беше жива и здрава седнала до него на масата. Като пийнеше една ракийка и като му нахлуеха в главата спомени, чувства, милости, ревност, отношения, трепети, решения, прошки, обич, грижа, лоялност, подкрепа и като се присетеше за нещо си там негово - тръгваха му сълзите за "Яна!", неговата жена. Яна седи до него, къде-къде по-прагматична и обрана, и му се смее на тоз луд човек - същия, в който се е влюбила, с който са се взели и са извървели най-хубавите си земни години, направили са дете, вдигнали са дом, изградили са приятели, наложили са се като хора, които да бъдат уважавани на работа, сред съседите и роднините. Седи, смее му се, как се е запазил същият такъв луд и пощурял какъвто си е бил на 20 години. А той плаче, пее за нея - за онова неземно чувство да обичаш една жена! Една единствена! Която ти е родила децата и която остарява до теб... Очите му ставаха като на звяр, преживяваше всичко, събрано в душата му, на бърз каданс, бузите му ставаха червени, дишаше тежко и бумкаше по масата.... от л-ю-б-о-в. Аз, едно дете тогава, се плашех. Баба се смееше и казваше: "Не му обръщай внимание на дядо си, той защото ме обича така прави"... Бяха мили, страхотни моменти, а аз се мъчех да разбера любовта като лудост... Л'амур е фоли...
Я-я ми ги върна това в главата като спомен. Да, не иска да се разголва и да пипа. Изневяра не съм сигурна, че е имало. Ако е имало, може да е била от съвсем друг тип, а не както масово тук биха си помислили хората. Беше хубаво и различно да се види мъж, който чувства липсата на половинката си - не като секс и две предни гърди (по Гани), а като емоция, като съветник, като съюзник, като подкрепа, като неговия човек, правилния човек... Готино беше. Благодарна съм.

# 74
Блатка на 100% ще седят до финала.  То докато си изработят тез хонорари...Иска ми се Никита да си отива.

Общи условия

Активация на акаунт