VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 512
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 420
Ми много добре правят, ако са решили да не общуват с никой, особено пък с тях двамата. 

# 421
Всеки нагъл и безсърдечен изрод може да е като Албена - тя е оперирана от всякакъв вид човещина и затова и е лесно да е зла и проклета. Целенасочено тъпче и се гаври с хората щото си е зла. В тази вещица няма нищо хубаво и добро. Ама НИЩО. Никита може да не прилича външно на човек, но е човек в същността си. Не че Албена външно прилича на човек - тази е отврат от къде и да я погледнеш.Даже ЯЯ на нейния фон ми е симпатичен.

# 422
Охооо, сега ББ провокира Боби да си отвори устата!1!

# 423
  • Испания
БлагОЙ получи тикове.

Никита започна, ББ и Боби довършиха Злата.

# 424
И аз харесах начина, по който Албена проведе разговора с Борислав. Искрено, интелигентно, без обиди и нападки. И е съвсем права - като не го харесват, ако ще на челна стойка да застане все тая. Но все си мисля, че ако беше влязъл първо тай, най-вероятно щяха да го харесват.

Скрит текст:
А Златкови са, като мишоци. Особено русото Злате. Само се чуди къде да се свре, за да не се засича с Борислав. Ама да се чуди човек защо се крие - "флиртувала" с него преди сто години. Ми то, като разбрахме с колко мъже е "флиртувала", то по тази логика трябва да не излиза от тях, че както излезе от външната врата веднага ще налети на някой бивш Joy

Вулева е "силна" само, когато говори в множествено число. Крие се зад това. Не казва "АЗ" не те харесвам, казва "НИЕ" не те харесваме. Ама кои са тия ние, е друг въпрос. Страхлива  интригантка е. Затова и Яя я намрази - ходи и говори зад гърба на хората, включително зад неговия, измисля си разни работи и плюе, без оглед на това вярно ли е или не твърдението й. Същински К. - неприятнилка на куб, да не кажа нещо по-силно. И истинска змия.

# 425
  • София
Злата от позицията на КАКВА ще ми прави морални оценки.

# 426
Щото е много ВИП, за да си купува шампоан...
тя беше казала, че си е купила специално за там 🤭

# 427
"Мойта.." 😂😂😂

Браво, Златке!
Бобан, ако не беше плямпала жена му, хич нямаше той да бъде поканен да влезе, така че, да си трае и той.

# 428
Благой сякаш ще се разплаче..

# 429
  • Sofia
Никита  милата се извинява😬пълен кошмар!!! Нямам думи ужасТ!

# 430
Toва си беше напрегнато.. Уау.

# 431
ИНтересна връзка имат Боби и Никита. Тя го нарича "Моят мъж", а той нея "Моята приятелка"

# 432
Емануела не ме радва, супер подмолна и проста, без никаква реална самооценка, само че тук в Брадърчето много си трае за заблуда на врага. Всеки, който я е гледал в Къртицата знае, как накова 100 Кила, собствения си съпруг, родителите му. Няма никакви задръжки да говори разбрала-недоразбрала, чула-недочула. Да говори за хората, с които работи като обслужващ персонал.....пфффффф. И изобщо. как пък я защитава и ББ....нещо двойните стандарти стават доста чести. Запали му фитилите на Цецко и сега ехидно гледка сеир.

Споделям мнението ти напълно. Биг брадър я лансира обаче много, плюс това тя излиза има реална представа какво се случва отвън, то не е коректно спрямо другите, плюс това  самочувствието и унижението определено са я кръвта ѝ, жалка картинка, не ме кефи

# 433
Е само това ли са въпросите към Н?

З каза : ама той сигурно се е хвалил че е бил с мене.. с такова доволство на абсолютна К!

# 434
БлагОЙ получи тикове.

Никита започна, ББ и Боби довършиха Злата.
Че той си имаше отпреди, нови ли?

Общи условия

Активация на акаунт