VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 205
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 750
интимен кошмар, да го наречем
дано си сънувала по-младата му версия 🤭

# 751
Уагабунга, ама и ти като ЯЯ въртиш един репертоар - "Вярваш ли?" и "Мислиш ли?". Joy
Благой така е замязал на циганин, същински братовчед на Азис.

# 752
Цитат
А за какво да се ползва Ботев?
Ами със сигурност не за някакво долнопробно воайорско предаване за цици, задници, мутреси и пияндета, долнопробни скандали и досадни откачалки с претенции! Имай малко уважение към малкото свети имена в нашата история. Не са кой знае колко много, че и тях да овъргаляме с кал

Ботев пише за народа, за НАС! Мене, тебе, Яя-овците, всички нас. Жалко е, че само на думи го имате за свято име, а не го разбирате - не разбирате какво и защо е написал. И това, което го прави свято име е, че е писал преди два века, а написаното от него съвсем успешно може да бъде приложено към днешно време.

Смяташ, че свестните у нас считат за луди, а на глупака всички се кланят, щото е богат не е вярно и сега ли?
Делта, с тия обобщения леекинко ми напомняш Патрашкова. Grinning
Никой не оспорва Ботев, а само идеята, че Уагабунга е от свестните. Изневерявал, краде последната цигара на някого (гладните и пушачите ще схванат драмата), лъже наедро, не му е проблем да се отметне от думата си, има каруцарски речник, самовеличае се чрез принизяване на другите (в моите очи гнусен способ), неуравновесен и инфантилен на моменти...
Ми не ми изглежда свестен, колкото и поетично да го величаете.

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 20:44 от usmihni_mi_se

# 753
На кой даде ЯЯ щита?

# 754
  • Испания

На Гъмето

# 755
Ауу, забравих, че е и крадлив този. Да пипа чужди цигари може, дупета - не може. Joy

# 756
Оф, сега останаха само коврите, Уош, 1 пияница и двама футболисти...
Уош изобщо не ми е симпатичен с това викане.
Кога е викал Уош?
Трябваше да си подбера по-точно думите. Маниерът му на говорене е такъв - на много висок глас, а вживее ли се в нещо, звучи като викане. Сега или не се вживява, или не го излъчват толкова, но в предишния сезон децибелите бяха непоносими.

# 757
  • София
Това сигурно е умишлено търсен ефект - да му блестят още по-ярко зъбите на фона на мургавата кожа.  Laughing

# 758
Ауу, забравих, че е и крадлив този. Да пипа чужди цигари може, дупета - не може. Joy
Той цигарите не ги пипа, пуши ги, напълно си съответства на религията му. Simple Smile))

# 759
  • густо майна Филибето
Уагабунга, ама и ти като ЯЯ въртиш един репертоар - "Вярваш ли?" и "Мислиш ли?". Joy

В "Черешката" не каза ли, че си е такъв? Което всъщност ми е без значение, отдавна се е интегрирал.

# 760
  • Варна
Понеже стана на въпрос, че ядем Вулева само за стари неща ... хайде нещо от месец Май.

Има хора, които влизат в храм за да се молят. Има и такива, които го правят от благоприличие.
Но има и хора, които не само си менят религията за да са интересни, но и ходят в храм само да си снимат селфи клипчета:

https://youtu.be/dZ3gsLlW-c0

Вулева: " Копче не може да ми се каже."

Албена, .... ти си КОПЧЕ!!!!
Обади се имамът на Баня Башъ джамия ... иска си абаята обратно! Angry

# 761
Нали са едно цяло - завинаги! Роянови Joy

Не е чак толкова смешно. А и на фона на оставащата двойка във формата и не само там, да имаш стабилно семейство за повече от 10 години си е постижение, бих казала даже - геройство.
Колко пък да е стабилно семейство, в което пред цяла България мъжът признава, че е изневерил преди 6 години?

# 762
Защо мислите, че Никита искала да каже онова на Златка, за да й подчертае, че е бръмчалка? Ако беше така, нямаше ли да го каже сега в прав текст на Боби?

Той не ми харесва обаче как се държи с нея, нали уж щяха да копаят гроб заедно.
Никита ми прилича на някаква жертва, постоянно  в живота критикувана, недооценена, но тя самата не се защитава адекватно и още повече привлича подобно отношение.

# 763
  • София
Много му червени на Благо ушаците нещо...

# 764
Златка и Благо пак изглеждат ужасно стерилно - в начина по който се гушкат, по който се държат.. Ужас.

Общи условия

Активация на акаунт