VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 035
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 005
Това ако е любов, аз съм Валентина Терешкова.
hahaha  Смея се от 5 минути и не мога да спра...  Joy Joy Joy

И аз

# 1 006
  • София

Аз се кефя, когато хората се забавляват и изобщо не ме интересува кой какви движения прави. Важното е човек да се отпусне и на него да му е приятно, а не да се притеснява, че някой ще му се присмее.

# 1 007
  • София
Хваща си косата с фиба отзад и проверява дали нещо стърчи. Екстеншъни може да има, но не мисля, че е перука.
Пътят на косата ѝ започва неестествено напред и при дърпането се мести. Разбира се, всеки може сам да прецени.

# 1 008
  • Florida
Mari Mar, благодаря много за линковете! Безценна си ! Отношението на Ръгбиста към Никита ме остави безмълвна,ужасен грубиян и си личи че изобщо не я обича...жалка картинка

# 1 009
  • Калгари, Канада
Албена пее и танцува чалга. Забавлява се  като луда. Не е за вярване, явно и тя си е селянка като останалите, нищо че се има за по-по-най.

Зъбатко и Златка вярно се мислят за краля и кралицата, аман от високомерие. Но нали си имат шута Цецо покрай тях.
Колко удобно пуснаха песента на Преслава за да злепоставят Никита.

Боби пада надолу все повече, първата вечер влезе играч, разбута духовете. Сега вече е в играта и започва да посрамва Никита. Уж влезе да я подкрепи. Ми да беше казал открито пред Златка и Благо, че Златото е изневерявала много на предишните, включително и с него. Да я беше нарекал пачавра в ефир и да си беше излязал. Ама нито му стиска да го направи (явно за живота му отвън не е ок), нито му стиска да си излезе. Нахвърля се върху Никита адски грозно, което ги поставя и двамата в нелепи ситуации. Да си бяха излезли по-добре.

Ако уговорката е Блатковци да спечелят ще е адски тъпо. Само с техните драми ли ще са занимаваме.

Джулката и Уоши да бяха сложили в мисия по-добре щеше да е.
Другото футболистче пускаше смешки в началото, после къде го запокитиха в ефира, едва му се чува гласа.

# 1 010
  • в резерват
Mari_Mar, благодаря за линка
Тъкмо си гледам купончето за настроение и хоп , между 16-17 тата минута Цецко си мушна главата между краката на Благо. Разлях си кафето.
 Де го Смайлито с големите чаши и кафеварки да доналива

Добро утро,любовчета .

# 1 011
Добро утро, астронавти! Heart

Любовта е живот, както пее Иванова, пък на нея вторият ѝ мъж починал царство му небесно.
Аз на живото съм спала много добре, та  благодаря за коментарите, че съм изтървала чалга копонЯ.
 Относно любовта на Боби, слагам тук едно мнение от
ФБ, с което съм напълно съгласна:
"Мъже като Боби – визирам тези, пренаситените от женско внимание, които не са свикнали да полагат усилия, да обгрижват партньорите си, да бъдат нежни, любящи, романтични, внимателни, да бъдат Истинската опора и  прословутото мъжко рамо, на което  жената до тях да се облегне (при евентуална нужда)....  могат да бъдат същинско наказание за своите избраници. Те успешно могат да упрекват, натякват, да  изискват.... до без край... И да бъдат вечно недоволни. Имам чувството, че този човек влезе в къщата, не, за да подкрепи приятелката си Никита, а за да я порицае публично И то многократно.

За жалост има и много жени като Никита, загубили увереността си, потънали в тревожност и съмнения, които замъгляват трезвата им мисъл. Те неистово се съмняват в своите качества и достойнства, и съответно се обвързват с глезльовци (образно казано), които да обгрижват, и обслужват емоционално (и всякак) нон стоп.

Мили дами ( и мъже)... не забравяйте, че Никой не може да ви смачка, ако вие не му го позволите. Обичайте себе си и животът ще ви среща с приятни хора. Simple Smile"
И допълвам че такива ундивиди, даже нямат място да са по телевизора! Гневен емотикон!
Освн наистина, ако не добре измислена стратегия да видим каква жертва е никита и от съчувствието ни да спечели.
Но! Тия двамата дали имат толкоз акъл да си измислят стратегия.... Надали. Щом не знаят кво е е трътка...

# 1 012
  • Испания
Отиваме на кОпооооооооооооооооон!

А, това беше снощи.

Гутен утрен, Флюбени!

Тук съм с кафето, тук съм. В Русия съм, в Русия съм. А! И това не е. Макар и Терешкова, в Испания съм.

# 1 013
  • София
Добро утро, и за мен това е стратегия. Никита не успя сама да се превърне в жертва, сега Борко ще и помогне.
Изобщо не им вярвам на тези двамата.

# 1 014
Добро утро деца на Вселената! Hug

Нощеска живото предаване беше АДско! Scream ..Да се смееш или плачеш ... Thinking

# 1 015
  • Варна
Добро утро! Smileys, Cake

Както се оказа, мъжа на Никите е най-големия "потник".

За играта снощи: Най-хубавия момент в този тип игри е когато капака падне и всичката боя изтече. На Злагой обаче, този момент бе спестен! Това навежда към въпроса - имало ли е боя останала изобщо? Ясно е, че Боби измами, но май ББ също. Довод за това е, че само трима вдигнаха ръка да обвинят Боби. Далеч съм от мисълта, че другите симпатизират на Никитови. Aма ... коту доди...

Иска да метне жена си в басейна.
Сакън! Крокодилите ще избягат!

Mari_Mar,  Flowers Sunflower

# 1 016
Нали са едно цяло - завинаги! Роянови Joy

Не е чак толкова смешно. А и на фона на оставащата двойка във формата и не само там, да имаш стабилно семейство за повече от 10 години си е постижение, бих казала даже - геройство.
Дано го има още това семейство, защото нито жена му, нито дъщеря му, отидоха да го посрещнат и поздравят за достойното(според някои) представяне.

ДелтА Simple Smile Flowers Cherry Blossom- женени 18 години !!! Да вдигнат ръка тези споделящи същия житейски опит Simple Smile

Mari_Mar Flowers Hibiscus
Според мен (и не само), ако ще се търси мнение, то най-значимо би било това на любимите хора.

Прилагам цитат от статия (https://m.bgdnes.bg/Article/7169180 публикацията е от понеделник,
думите на г-жа Роянова:

"Какви мисии той е отказал и защо – това е извън моите интереси. За мен семейството е преди всичко, то е на първо място. Аз не гледам телевизия от 15 години и не следя участието му. От това, което чувам, мога да кажа, че държанието му е много хубаво за един женен мъж. Гордея се с него

Желая на всички да бъдете шарени и споделени!

# 1 017
Борислав не спира да повтаря колко е разочарован от Златка,че не му обърнала внимание и е дистанцирана(в неговите очи надменна).Ясно е,че реагира така  заради огромното си его,но може да има и нещо друго-вероятно не се е примирил, че всичко е било за нея просто флирт...
и според мен не се примирява заради егото си, но защото яко я е на*бал, тя е била доволна и кой знае как е възхвалявала мъжеството му, за да се мазни ... и той й е повярвал и сега е много засегнат, че казва че не го помни 🤭🤭🤭
то е ясно,че НЕ е било само флирт, даже се чудя при Златка има ли само флирт ... или неангажиращите връзки така ги нарича ...

# 1 018
Горкичката Никита!
Скрита зад фалшиво име,  ( не)изкуствено  направен фейс, сломила душата си, заради едно ръгби, търсеща себе си жена, а всъщност потъваща в собствената си загуба! Превърнала се във грозен изглед,  смачкана от мъжа в когото е влюбена, и най - вече употребена от него и след няколко дни ще бъде и изхвърлена от него!
Горкичката Никита!

# 1 019

Но! Тия двамата дали имат толкоз акъл да си измислят стратегия.... Надали. Щом не знаят кво е е трътка...
Няма нужда те да я измислят стратегията. Никита се готви за участие. Гледа поведение в подобни формати в разни страни. Не е трудно от анализ да направиш извода какво се котира, как трябва да имаш свой сценарии, фактът че след младостта жертвите се котират при гласуване. Дори разиграването с Боби според мен е взаимствано. Е, не можеш да измислиш Блатка, но сходна ситуация с детронация- защо не. И се следва тази нишка. Тя се предлага на продуцентите и се разиграва. Ще си заработят хонорарите. Нищо , че ще остане привкус на гнус. Както се разбра тя Златка не го помни Боби, та зритлите ли ще го запомним. При тийн гласуването с СМС ще спечелят Джулка и Уош и готово. Хубав снежен ден!

Общи условия

Активация на акаунт