VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 114
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 990
  • София
Борислав дори като танцува се обяснява.

# 991
Да,бе, досадник. То да ти се отще...

# 992
Иска да метне жена си в басейна.

# 993
Невербално Боби я френзонва от одеве няколко пъти, изобщо не е привлечен от аникита, дано греша. А Гани я разбирам, тя къде ще се изяви другаде повече от Бб, най много в Димитровград или Пловдив, пък и за всичките тия операции на предните гърди, и пари за тях, накрая да ги пазиш ли Simple Smile

# 994
Да,бе, досадник. То да ти се отще...

Не бих го изтърпяла и една минута bash

# 995
Цецкоооо Sparkling Heart  "Аз съм! Кой съм?"

# 996
  • Испания
Боби ако имаше и акъл, цена нямаше да има.

Не понасям мъже-джинки.

# 997
  • Варна
Защо си причиних това, се питам!!! Цецо върти кючека, Златка не може да се нарадва на себе си, Албена е в друго измерение, Гани се измъчва с тази роклА, не може да я разкопчае до долу, Уош и Боби искат да папкат ц..и, Благо смуче и Сакалиев търси безалкохолно!

# 998
  • София

Айде нещо и за chemtrails... Stuck Out Tongue Winking Eye

Я Я определено се е повлиял от тях JoyJoyJoy
Е, явно не само той... Stuck Out Tongue Winking Eye
Бях уверена, че вече няма хора, които да вярват в конспиративни теории с давност 50 години, ама имало... Sunglasses

# 999
След като Никита се изложи мноого с поктоянното си дуднене и мрънкане, а и с нелепото си изпълнение в сцената на ревност, възможно е и поведението на Боби към нея да е опит отново да я превърнат в жертва, която хората да съжаляват и това да я изстреля към финала.Веднъж е сработило, защо да не го повторят след фиаското с вързката му със Златка. Ясно е че връзката им не струва, но тези двамата са селски хитреци, особено Боби, а и Никита не блести с някакъв умствен потенциал. Не знае думата трътка, не знае Ван Гог, ама бръмчалка знае..циркаджии.

# 1 000
  • София
След като днес Борислав неколкократно прикова вниманието върху това, Никита се "чеше", защото носи перука, днес в един от кадрите забелязах, че я намества и дърпа нагоре.

Хваща си косата с фиба отзад и проверява дали нещо стърчи. Екстеншъни може да има, но не мисля, че е перука.

# 1 001
Най-после видяхме естествената среда на индивидите в къщата - среднощния кОпон. Те само това си могат, горкинките.

П.С. Разкараха интелектуалците, да не им пречат и сега са пей сърце. Ох, пардон, интелектуалеца Гъмов е още вътре. Simple Smile )))

Последна редакция: ср, 28 ное 2018, 00:51 от DeltaAzimut

# 1 002
Защо си причиних това, се питам!!! Цецо върти кючека, Златка не може да се нарадва на себе си, Албена е в друго измерение, Гани се измъчва с тази роклА, не може да я разкопчае до долу, Уош и Боби искат да папкат ц..и, Благо смуче и Сакалиев търси безалкохолно!

точно Joy

# 1 003
Не, Делте, купонирането е само за заблуда,а иначе-тъжаха за ЯЯ...но различните хора, различно си изразяват тъгата, нали знаеш. Както доди...

# 1 004
Като гледам Вулева, май е забравила да си изключи вибратора.
Joy

Ми не е пластична , какво да се прави.
И едни такива естрогенни мазнинки е оформила около кръста.Tired Face

През пролетта я виждах наживо, е трепач беше -. чепик, прическа, походка, слаба и впечатляваща.
Явно после е станала ханъма и толкоз.
Сега остава и да разтръска телеса на гюбеците Tired Face с някой тюл около талията.

ПП и пак ми е фаворит.
Подмята се като заблуден атом, ама пък с какво желание и настроение! Joy
И аз я харесвам този сезон.

Общи условия

Активация на акаунт