VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 172
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 035
Хайде стига с тая любов,партньорство,секс и всякакви бул шитове кой какъв бил и колко държал на другия !! От тия трите двойки на база предишни връзки и един общ поглед ....най-дълго и занапред виждам Боби и Никита !!

# 1 036
Аз съм убедена, че и трите връзки ще се провалят!

# 1 037
  • Бургас
Той Боби си каза снощи, че не ревнува. Ако не била тя / Никита/ ще е друга.
Е, как не ревнува?
"Ако я хвана у нас на канапето, ще летят хора", "Ще ги изпотрепя" и после щели да говорят.
Няма мъж, който си има уж сериозна приятлека/жена и не ревнува. Ако ще и от чисто собственически чувства.

Цитирам какво каза. А това, че ще летят хора не означава, че ревнува. Според мен егото му ще е наранено и затова ще реагира така. Пък и сам каза, че били в отворена връзка. Или нещо не съм разбрала?
Ми до колкото вдянах, уж си давали свобода, но в някакви граници. Дрън, дрън. Май само той е в отворена връзка от двамата Simple Smile Никита има свобода, пък не иска да я ползва....щяла да ходи, ходи и да се върне. Но и да си ползвала свободата, не на дивана у тях, щото ще яде бой....
Ревност по - принцип от голяма любов няма. Тя си е резултат все от нарането его, собственически чувства, неувереност и ит.н.
Въпрос "Ревнувате ли?" е тъп до безобразие. Ми не, не ревнуваме. Значи не се обичате. Ревнуваме - значи или някой кръшка или нещо сте неуверени. То просто няма правилен отговор този въпрос. Защо не питаха Златка дали ревнува?

# 1 038
Каквото и да си говорим Боби и Никита са заедно 5 год, тия ходещи реклами на фасети имат връзки от по 3 месеца. И Емата и Мартин даже и раздяла имат за връзката си от 1 год.

# 1 039
  • Варна
Златка се забави с приемането на извинението на Никита ... просто премисляше дали има обувки за излизване! Disappointed

Феята на зъбките извадила Благо от списъка си ... вече не може да си го позволи! Joy Mask Joy

# 1 040
Стрелци на корем вътре,някой да не е имал РД?
Кои бяха стрелци в този формат, че ги забравих? Помня, че Албена е стрелец. Започвам да се притеснявам за себе си от този факт Grinning Знам, че сме луди, болезнено откровени, наивни,  но и сме много добрички все пак  Peace

# 1 041
  • София
Боби и Блажко Joy все лични момци.
И аз съм стрелец, ужасТ.

# 1 042
Боби и Блажко Joy все лични момци.
И аз съм стрелец, ужасТ.
Олеееее..променям си рождената дата Joy Joy Joy Joy

# 1 043
И аз се зачудих купона снощи на какво се дължеше.

https://youtu.be/j714NQ_6Y-U

Нещо за Емануела ми изникна, докато търси друго!

# 1 044
Въпреки, че Никита и Боби са ми безразлични, учудвам се, как лесно им се лепят етикети на необичащи се, пък Боби я използвал, едва ли не утре вече ще са разделени. Сега, че предаването печели от тези малоумни изводи е ясно, но какво печелят пишещите в тази тема? Боби я критикувал постоянно! Ами ще я критикува, много ясно. Този, който те обича, трябва да бъде най-безжалостен към теб. А Боби си ги пляска повечето неща без изобщо да се съобразява с камерите и накрая, може би двойката, която най-много се познава помежду си, излезе най-нехармонична. На езика ми е да попитам някои хора тук-като съдите другите, вие пък колко ли сте обичани? Защото обичаните по принцип си личат. Нали се сещате? Любовта е благородна, любовта прощава, любовта не е подмолна и така нататък.
Но дано никой не започне сега да ми отговаря, защото не ме интересува.
Все пак не сте ви ай пи-та.
Много ми е гнусна Златка, като екскремент е и човек се сепва като я види в последния момент, все едно ще я настъпи и това е адски неприятно. Представям си колко хора я заобикалят по тази причина из София.
Благой да удари една молитва, може би нещата ще се подредят.

# 1 045
Тцъ, всички стрелци са декемврийци, няма рожденик. По друг повод е бил купона, ще разберем тия дни.

# 1 046
Златка се забави с приемането на извинението на Никита ... просто премисляше дали има обувки за излизване! Disappointed

Феята на зъбките извадила Благо от списъка си ... вече не може да си го позволи! Joy Mask Joy

А как ли би "танцувала" Джулиана Гани с два тигана JoyJoyJoySign Underage:фантасмагоричновидение::СеирГюбекМашала:

Последна редакция: ср, 28 ное 2018, 11:17 от Анонимен

# 1 047
Добър ден брадърчета  Simple Smile

Сега гледам снощното живо и направо си умирам от смях. Ми то, като в селска дискотека - ергените стоят отстрани, пият и пушат, а арните моми се кълчат и мятат по едно око да видят дали някой от вървежните селски ергени не ги бройка Joy

Чудя се как ли щяха да танцуват, ако нямаше огледала. Много забавно Laughing

Връщам се да ви чета  Simple Smile

п.п. А Златка гледа самодоволно, защото е оправила вече двама от местните "ергени". Демек тя е най-вървежната у селОто хахаха

# 1 048
  • Варна

А как ли би "танцувала" Джулиана Гани с два тигана JoyJoyJoySign Underage:фантасмагоричновидение::СеирГюбекМашала:

.... и с цица на челото! Joy

Всички танцуваха срещу огледалата... т.е. със себе си! Нямам думи! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 049
Случайно попаднах на това видео. Мисля, че разпознах момичето от Биг Брадур - Роузи

Общи условия

Активация на акаунт