VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 90 953
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 080
  • София
Не мога и не мога да изтрая Патрашка повече от минута. Отдавна не бях пускала На кафе, точно заради нея, а предишни години са ми били интересни коментарите за Брадъра в студиото. Непоносима ми е тази жена, отказвам да я гледам сутрин, по обед, следобяд, вечер... постоянно в телевизора ми! Бива самочувствие и претенции, бива, но това е някаква свръх грандомания. Само нейното мнение е меродавно, останалите пасем трева и ядем доматите с колците. Какво беше това защитаване на Борислав, каква беше тази възхвала, умът ми не побира. Да минава този сезон и да забравя за съществуването на тази жена, че не се трае вече. Честно ви казвам, съжалявам Никита, че е подложена на такова отношение от любимия си човек и заради това търпи критика от подобни капацитети. Вместо да я изкарват плиткоумна и без обща култура, я да преброят колко думи използва ръгбистът в речника си. Един прост футболист обясни думите по-точно от него, после жена му му виновна!

# 1 081
Голяма излъгация са Боби и Никита, направо я закопа с влизането си...

Жокерите му за Ван Гог бяха много зле, Амстердам и лалета?

Това ме подразни снощи, хем не може да обясни, после се ядосва, че видиш ли не знае какво е трътка.  ooooh! После шушука на Никита, че на другите били по лесни.

# 1 082
Ами по-лесни думи бяха на другите.... Факт !! Боби й се скара,че в най-кризистните моменти забива, вместо да се концентрира.И преди го е правила значи...Аз си мисля,че това го дразни супер много,а не конкретната игра,макар и с това да почна разговора.

# 1 083
  • София
Сигурно не е знаел, че ван Гог си е отрязал ухото. Ако го беше казал, Никита щеше да го познае много бързо. Или да беше споменал някоя от картините му - "Слънчогледите", "Ирисите".... Поне така си мисля.  Много се излага Боби, не само с незнанието си, а и с отношението си към любимата.

# 1 084
  • Испания
Сигурно не е знаел, че ван Гог си е отрязал ухото. Ако го беше казал, Никита щеше да го познае много бързо. Или да беше споменал някоя от картините му - "Слънчогледите", "Ирисите".... Поне така си мисля.  Много се излага Боби, не само с незнанието си, а и с отношението си към любимата.

Никита беше блокирала и според мен. Боби явно не знаеше за ухото. Другите му помагаха, ама той в първия момент и не им обърна внимание.

# 1 085
тигърът в действие ... Яя излезе и вече не е зает с пращане на факсове 😂🤣😁 има коледна украса, може да са им направили коледно парти

# 1 086
Аз не мога да разбера какво толкова я съжалявате тая Никита. Да не я кара някой насила да живее с Борислав?
5 години са заедно - нямат брак, нямат дете. Като не й изнася да му събира багажа и "Чао!" Според мен са си перфектни заедно - той тъп, че не може да й обясни половината елементарни думи, тя тъпа, че не може да разбере другата половина елементарни думи. Направо са си родени един за друг.

# 1 087
На него явно такова си му е отношението към жените. Помня, че в сезона, в който беше с Лили също не се държеше особено кавалерски. Обръщението му към нея беше „Лиляно”. Също помня, че и беше казал, че щял колело да и купи. И това му отношение беше, когато се загаджиха, точно когато уж се предполага, че е най-мил. Представям си след това какъв е станал, явно същия какъвто е и към Никита.
А ако не се лъжа и македонката Цеце нещо беше обидил.

# 1 088
Боби каза на Никита : Ако бях влязъл с роза нямаше ли да ти е странно? Не е типично за МЕН.

Още тогава ми стана ясно, че тоя е нищо повече от зеленчук в главата. Абе, аланколу, нали влизаше заради нея, значи би трябвало да гледаш нея да зарадваш, а ти пак себе си гледаш!

Последна редакция: ср, 28 ное 2018, 14:31 от Не се сърди, човече

# 1 089
  • Испания
Промото:

Боби плаче.

# 1 090
Ами хората са различни. Боби не е романтик,не обича явно да изразява чувства пред други хора,такъв му е характера,виждали сме го в други сезони.... Надявам се ,когато са си двамата да е една идея по-мил !!

# 1 091
Хайде сега - чак "грозно" било да ти видя публикациите - да не е тайна нещо. Защо не й писа на лични като не искаш други да се занимават с вас? Въпросът ми е риторичен, спирам до тук, че не ми се занимава с истерии.

# 1 092
Имаме страхотни модератори.
Справедливи.
Благодаря за бързата намеса!

# 1 093
# 1 094
  • София
Захажаева пак нарежда във фейса Joy
Никита-сополивата, Боби-борсука, тя не си погледне собственото чудо Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт