VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 90 945
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 095
  • ВАРНА
 А и трътка изобщо не е еквивалент на кокоше дупе.Тя е опашката на птицата с жлеза за омазняване на перата

# 1 096
  • Испания
Захажаева пак нарежда във фейса Joy
Никита-сополивата, Боби-борсука, тя не си погледне собственото чудо Stuck Out Tongue Winking Eye

Тя одобрява всичко, което прави щерка ѝ.

Не се сърди, човече, благодаря.

# 1 097
  • София
Сега гледам live-a от снощи, Благо с тази мазна прическа е много гнусен. Златка танцува супер изкуствено.
А къде е Никита, нещо не я виждам да се весели с другите.

# 1 098
# 1 099
Сега гледах на запис отново играта с боята и тооолкова ясно се вижда как Боби връща резето в началото, за да затвори и как го връща обратно, когато пратиха Гъмов!

Лелееее безмълвна съм! Това говори много за характера на един човек и то спортист. Няма никаква доблест, никакъв феърплей и никакво чувство за мъжка чест!  Не е честно спрямо другите момчета, те да държат, а нашият да е тарикат!

Последна редакция: ср, 28 ное 2018, 15:23 от Violeta_Vili

# 1 100
Аз ако бях на местото на Боби, щях да влезна в ББ да с хвана жената за ръчичка и да излезем заедно. Той твърди, че е влезнал, за да я подкрепи. Аз такова нещо не виждам. Виждам едно грубо отношение от негова страна, постоянни забележки и упреци, любов изобщо няма в него, дори сякаш насила стои с нея. Смачкал я е с отношението си, тя е жена пълна с комплекси, може би благодарение на любимия и мъж Боби.

# 1 101
Някой може ли да даде линк от лайфа снощи  в 12 ?

# 1 102
Ужас! Кога е било това? Аз малко "през пръсти"  ги гледам, но съм го виждала в носа да си бърка веднъж.
Чак ми дожаля за Златка.

# 1 103
Някой може ли да даде линк от лайфа снощи  в 12 ?
https://play.nova.bg/programi/big-brother-most-wanted-na-zhivo/9 … 30?autostart=true
Не е много красива гледка. Simple Smile)
Всички епизоди са там.

# 1 104
това е мъж, който обича жена си ... мм да
за 5 години дори и да няма силна любов, то е логично да има някаква привъзаност, но тук няма ...
ти ще стоиш като статуя, когато жена ти те прегръща пфф но той сигурно мисли, че това е МЪЖКАРСКО поведение 🤦‍♀️
хареса ми как Благой каза, че е прието щом мъжа се вслушва в жената да е под чехъл и че той не е съгласен с това ... ако наистина го мисли - ЕВАЛА!

Стига сте ги мултиплицирали тия карикатури.
Изрисувани, обезобразени.
И тия, и ония, и третите.
Нека мултиплицираме ето това - рисувано истинско, с цел да развива децата, да ги учи на обич към книгата, да израстват емоционално, да отсяват доброто от лошото, да се учат да обичат, да не предават  и ДА НЕ ВЛИЗАТ в такива плиткоумни връзки като тия на Блаткини, Бисквитини и Простуелини. (На жена си лично свири Я-я.)
https://www.facebook.com/dabovilista/videos/761462104201331/?__t … LjeozxFujmNYuBWuA

Добър апел Мари!
Обаче, с коментара на събитията от "На кафе" и промото за този вечер, облъчването си е Баш Аман Пишман!

# 1 105
  • Испания
Някой може ли да даде линк от лайфа снощи  в 12 ?

http://www.bg-mamma.com/?topic=1077390.msg37778463#msg37778463

А къде е Никита, нещо не я виждам да се весели с другите.

Там беше. Почти през цялото време танцуваше. Първо сама, после с Боби.

# 1 106
  • София
Боби и Никита се обичат..вие какво очаквате да правят след почти 6години съвместен живот?!
Не разбирате отношенията им,нито диалога им...тва според мен!Няма нужда някой сега да ме напада(всеки си гледа от камбанарията)Wink

# 1 107
Сега гледах на запис отново играта с боята и тооолкова ясно се вижда как Боби връща резето в началото за да затвори и как го връща обратно, когато пратиха Гъмов!

Лелееее безмълвна съм! Това говори много за характера на един човек и то спортист. Няма никаква доблест, никакъв феърплей и никакво чувство за мъжка чест!  Не е честно спрямо другите момчета, те да държат, а нашият да е тарикат!
Виолета_Вили Flowers Hibiscus Hug
Спарвка из синонимния речник на Емануела - Тарикат (Баровец - синоним) = Випаджия = Гъзар
Joy

# 1 108
  • Варна

Кой беше човека с бялата риза, който  успокояваше Боби докато реве в промото? Май не е от къщата ...

# 1 109
Хахахахахаххаа , ох разсмях се! 😂😂😂
👍👍👍

Сега гледах на запис отново играта с боята и тооолкова ясно се вижда как Боби връща резето в началото за да затвори и как го връща обратно, когато пратиха Гъмов!

Лелееее безмълвна съм! Това говори много за характера на един човек и то спортист. Няма никаква доблест, никакъв феърплей и никакво чувство за мъжка чест!  Не е честно спрямо другите момчета, те да държат, а нашият да е тарикат!
Виолета_Вили Flowers Hibiscus Hug
Спарвка из синонимния речник на Емануела - Тарикат (Баровец - синоним) = Випаджия = Гъзар
Joy

Общи условия

Активация на акаунт