VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 005
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 110
  • София
Да вкарат някой сега да успокоява Боби ли?
Това ще  в върхът Joy

# 1 111
Стойко 😉

Кой беше човека с бялата риза, който  успокояваше Боби докато реве в промото? Май не е от къщата ...

# 1 112
  • Испания

Кой беше човека с бялата риза, който  успокояваше Боби докато реве в промото? Май не е от къщата ...

От къщата е. Има микрофон. Или е Стойко, или Гъмето. Вероятно е Стойко.

Може да се разучи по татуировката.

# 1 113
Боби и Никита се обичат..вие какво очаквате да правят след почти 6години съвместен живот?!
по тази логика като станат 10 години няма да си говорят
все тая дали я обича и дали можем да разберем ... но показва, че НЯМА уважение към нея

# 1 114
  • Бургас

Стойко е.

# 1 115
  • Испания
Да, той е.

# 1 116
  • София
Никита беше блокирала и според мен. Боби явно не знаеше за ухото. Другите му помагаха, ама той в първия момент и не им обърна внимание.
Никита беше блокирала, но той пък е с много ниска обща култура, та няма какво да й се цупи на нея, че не се била сетила. То с такъв партньор...

# 1 117
  • Варна
Пак не е добре ... явно за баща му нещо...

# 1 118
  • София
Боби и Никита се обичат..вие какво очаквате да правят след почти 6години съвместен живот?!
все тая дали я обича и дали можем да разберем ... но показва, че НЯМА уважение към нея
Възможно е,но това е само твое мнение..

# 1 119

Гъмов няма такъв череп Wink

# 1 120
На мен Златка и Благо ми идват малко напрегнати. Толкова искат да демонстрират постоянна любов, че се изморяват. Имам чувството, че за това ходят да си лягат с кокошките.

Златка каза във визитката: Не само ги мисля, то ще се случи!!! (когато я питаха за семейство и деца). Сигурна съм, че четох АБСОЛЮТНО същите думи по адрес на друго нейно гадже.

# 1 121
  • Испания
Вчера кой искаше Злата с човка?  

Започва с предложението за брак. Не видях да се дърпа.
Злата - поп-фолк певица /от мин 3:34/, хвърляща гюбеци.

Последна редакция: ср, 28 ное 2018, 16:28 от smileys

# 1 122
  • густо майна Филибето
Такова публично предложение си е живо изнудване. А и не знаем дали не е само за целите на шоуто.

Боби на въпросите блокира точно колкото Никита. Не само, че му е беден речника и културата. И прехвърли вината върху Никита. Уж беше влязъл да й е гръб, а я закопава постоянно. Че коя жена не иска ако не романтика, то жестове от време на време. Поне за пред хората да беше изразил някакво съжаление, че не е такъв. Но неее, той си е горд от факта. То и аз не обичам да готвя, но угаждам на домочадието три пъти на ден Grinning

# 1 123
Скрит текст:

Възможно е,но това е само твое мнение..

И мое. Дали я обича или не, не ме интересува и не мога да знам. Коментираме това, което виждаме. А то никак не е приятно за окото и ухото.

# 1 124
Е, нали даже се коментираше в Капките, че се справя понеже е била певица. Макар че, след мюзикъла не съм сигурна доколко е пяла наживо...

Общи условия

Активация на акаунт