VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 90 908
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 125
...Джулито е потрес откъм облекло, идва ми да я боядисам и подстрижа...
На мен ми идеше снощи да ѝ закопчея копчетата. По едно време хвана едното отдолу, викам най-после ще се поскрият, пък то след малко пак същата работа.
И аз имам какво да покажа, мои са си, но пък ме е срам...

И с право ти е неудобно, все пак, гърди са това и със сигурност са секси. На Джулката обаче, не са секси. Точно като на надуваема кукла са, пластмасови, никакъв сексапил нямат. Чудя се кой ли мъж може да се възбуди от тях?! Съдейки по реакцията на мъжете във формата, май никой. Горката Джулс...няма друг талант, освен да развява футболни топки. То вярно, че мъжете обичат футбола, обаче не мисля, че биха правили секс с футболна топка, камоли две. Simple Smile )))

# 1 126
Честно да ви кажа на мен на Никита и на Златка гърдите също не ми харесват. Изглеждат огромни на крехките им фигури и ми вадят очите направо. Като топки за боулинг.

А къде мога да видя промото? От това, което сте качили се отваря предаването на Гала от днес Rolling Eyes

# 1 127
# 1 128
сега изгледах снощното 'живо'/ Три кифли се чекнат на чалга срещу огледалото, тук там някой успява да измоли поне една 'не-чалга' песен, на която всички танцуват (Боби много сладки с Никита, закачки, нежни танциии) по някое време Джулка бясно развява мощни цомби с 3/4 зърна навън, и след това..о... рай за очите ми... футболисти и сие денсят върху масата..., Благодаря ти, ББ, че им даде маса, че нямаше да могат 1 гюбек да хвърлят без нея.. Heart Eyes

# 1 129
  • София
Борислав плаче в промото, защото в понеделник (по време на живото излъчване) със Стойко си говориха и той сподели, че баща му е болен, Стойко каза, че неговият е починал от рак на 52г. Драмата не е свързана с шоуто, макар и така да изглежда от монтажа.

# 1 130
  • Испания

А къде мога да видя промото? От това, което сте качили се отваря предаването на Гала от днес Rolling Eyes

http://www.bg-mamma.com/?topic=1077390.msg37781106#msg37781106

Отваря се промото.

# 1 131
А Боби кога ще си ходи? До края ли ще го търпим? Че даже и в игрите участва, все едно е пълноправен участник.

Между другото Стефчо защо вече не е ководещ в На кафе? Simple Smile

# 1 132
  • Испания
Боби участва в мисии като половинка на Никита. Сам не участва.

Аз се чудя друго. Този така набожен Благой как може да живее с жена, която е с неразтрогнат църковен брак!

# 1 133
  • София
Боби участва в мисии като половинка на Никита. Сам не участва.

Аз се чудя друго. Този така набожен Благой как може да живее с жена, която е с неразтрогнат църковен брак!

Благой е толкова набожен, колкото и аз съм Английската кралица.

# 1 134
Може би не знае за този църковен брак newsm78

# 1 135
  • Испания

Благой е толкова набожен, колкото и аз съм Английската кралица.

Той е толкова набожен, колкото и влюбен. А ти си толкова кралица Бети, колкото аз - Валя Терешкова.

Може би не знае за този църковен брак newsm78

Възможно е. Да се чуди човек какво знае! Може би и името на Злата може да сбърка, та затова ѝ вика "маци".

# 1 136
  • София
А от къде се знае,че не е разтрогнат??

И мое. Дали я обича или не, не ме интересува и не мога да знам. Коментираме това, което виждаме. А то никак не е приятно за окото и ухото.
Може и да не е приятно...за някои.
Аз друго не разбирам,след като не ви интересува,защо изобщо коментирате..?

Последна редакция: ср, 28 ное 2018, 18:30 от Не се сърди, човече

# 1 137
1. Интересно как така са им направили църковен брак, като нямат граждански
2. Защо е позволено на Златка да стои в църква с такава разголена рокля
3. Кой е "младоженеца"?
4. СЦЕНАРИСТИТИИИИ - покажете кадри от църковния брак на Златка в къщата. Сигурна съм, че ще е много забавно да им видим реакциите - особено на Блажко Joy

# 1 138
A Златка-Патка за кой се омъжвала в църква? Попа ми прилича на Владо Николов Simple Smile

# 1 139
  • Испания
1. Интересно как така са им направили църковен брак, като нямат граждански
2. Защо е позволено на Златка да стои в църква с такава разголена рокля
3. Кой е "младоженеца"?
4. СЦЕНАРИСТИТИИИИ - покажете кадри от църковния брак на Златка в къщата. Сигурна съм, че ще е много забавно да им видим реакциите - особено на Блажко Joy

1. На практика този брак не е легитимен, но е бил сключен. Тя дори си е сменила фамилията на Лазарова.

Не е можела да сключи граждански брак, защото той е бил женен тогава и жена му е чакала дете от него.

3. Павел Лазаров - настоящ баща на детето на Преслава.

Общи условия

Активация на акаунт