VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 90 952
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 140
Аз малко офтопик ама кога, по дяволите, забременя и роди таз Пресиета?

# 1 141
  • София
.......
3. Павел Лазаров - настоящ баща на детето на Преслава.

Баси кадаифа....

# 1 142
Ясно, Златка-Патка просто е флиртувала с фамилията на човека, нищо сериозно.

# 1 143

1. На практика този брак не е легитимен, но е бил сключен. Тя дори си е сменила фамилията на Лазарова.

Не е можела да сключи граждански брак, защото той е бил женен тогава и жена му е чакала дете от него.

Абе този хайлайф само от свине ли се състи бе? Само силикон и еб.не ли им е на тия хора в главата?

# 1 144
Вчера кой искаше Злата с човка?  
на мен Златка ми прилича на хиена

# 1 145
  • София
Павел Лазаров - настоящ баща на детето на Преслава.
Значи тези "ВИП"-ове са се оплели като свински черва всичките. Всеки е спал с всекиго...  Crazy

# 1 146

1. На практика този брак не е легитимен, но е бил сключен. Тя дори си е сменила фамилията на Лазарова.

Не е можела да сключи граждански брак, защото той е бил женен тогава и жена му е чакала дете от него.

Леле майкоооо, спагетите в чинията ми не са се оплели така, както Златка с всичките мъже, с които е флиртувала.

А тя как така си сменя фамилията, като няма брак - ей това се чудя

# 1 147
1. Интересно как така са им направили църковен брак, като нямат граждански
2. Защо е позволено на Златка да стои в църква с такава разголена рокля
3. Кой е "младоженеца"?
4. СЦЕНАРИСТИТИИИИ - покажете кадри от църковния брак на Златка в къщата. Сигурна съм, че ще е много забавно да им видим реакциите - особено на Блажко Joy

ОМГ! Колко мъка има по тоя свят.. 😮

# 1 148
Е тази Златко много желана. Май не останаха мъже с които не е спала.. Не се ли е амортизирала тази жена?

# 1 149
  • Испания
Скрит текст:
Цитат
Златка Райкова е сключила църковен брак с половинката си Павел. Русата изкусителка неочаквано публикува в нета снимки от сватбен ритуал, на който ясно се вижда, че тя и любимият й се вричат във вечна любов пред Бога.

Дали обаче бракът им важи и пред законите на държавата или е фиктивен, и защо Златка Райкова и Павел не са вдигнали подобаващо тържество?

Самата блондинка неведнъж намекна, че вече е семейна жена, като първо смени статуса си на "омъжена", а след това и фамилията си с тази на Павел - Лазарова. При всяка своя публична изява тя не пропускаше да спомене и факта, че се е отдала напълно на човека до себе си и вече е истинска домакиня, която прекарва основната част от времето си в кухнята.

http://www.bliasak.bg/a/kakva-e-istinata-za-svatbata-na-zlatka-raykova

Скрит текст:
Цитат
Русата Златка крие таен брак

https://www.bgdnes.bg/Article/6772962

# 1 150
Как никой не и неаправил едно дете на Златка до сега? Тя с този километраж можеше да върже някой Капоне да я гледа. Явно не е толкова хитра. От такъв тип жени само това очаквам, другои не знам какво могат да правят. На колко години е Златка?

# 1 151
Нали, знаете лафа за сапуна?

Ако бяха вкарали и Преслава щеше да е култов сезон. На въпрос "ти що спа с мъжа ми, ма???" се обръщат всички жени...

# 1 152
Павел Лазаров - настоящ баща на детето на Преслава.
Значи тези "ВИП"-ове са се оплели като свински черва всичките. Всеки е спал с всекиго...  Crazy

Щото парите са едни и същи, дето си ги менкат...
Момче дало сто лева на хазаина си, за наема. Хазяинът веднага изтичал при водопроводчика, да му се разплати. Дал му стоте лева. Водопроводчикът отишъл при доставчика на материали, да му върне парите, които му дължал. Дал му стоте лева. Доставчика на материали отишъл при магазинера на хоремага, комуто дължал сто лева и му ги върнал. Той от своя страна дал на продавача стоте лева заплата. А пък продавача бил момчето, дето платило стоте лева на хазяина си...и така, кръгът се затворил до следващия месец...

# 1 153
# 1 154
Как никой не и неаправил едно дете на Златка до сега? Тя с този километраж можеше да върже някой Капоне да я гледа. Явно не е толкова хитра. От такъв тип жени само това очаквам, другои не знам какво могат да правят. На колко години е Златка?

кой ще я иска после с дете? мъжете, по които си пада едва ли биха я приели с дете (играчка+товар)

Общи условия

Активация на акаунт