VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 90 981
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 155
  • Испания
На колко години е Златка?

На 32 години.

# 1 156
Скрит текст:
Цитат
Златка Райкова е сключила църковен брак с половинката си Павел. Русата изкусителка неочаквано публикува в нета снимки от сватбен ритуал, на който ясно се вижда, че тя и любимият й се вричат във вечна любов пред Бога.

Дали обаче бракът им важи и пред законите на държавата или е фиктивен, и защо Златка Райкова и Павел не са вдигнали подобаващо тържество?

Самата блондинка неведнъж намекна, че вече е семейна жена, като първо смени статуса си на "омъжена", а след това и фамилията си с тази на Павел - Лазарова. При всяка своя публична изява тя не пропускаше да спомене и факта, че се е отдала напълно на човека до себе си и вече е истинска домакиня, която прекарва основната част от времето си в кухнята.

http://www.bliasak.bg/a/kakva-e-istinata-za-svatbata-na-zlatka-raykova

Скрит текст:
Цитат
Русата Златка крие таен брак

https://www.bgdnes.bg/Article/6772962

Лелеее, на тая такъв бой й трябва, че да не могат и родителите й да я познаят. Не понасям такива долнопробни парцали. Наистина. Направо ми се гади, като чета тези неща. Нямам нищо против оборотните жени - искат, могат - нека спят с много мъже. Но такива, които само по женени мъже тичат не мога да ги понасям, та чак на агресия ме избива

# 1 157
Боже, на тая ѝ трябват яко шамари! Селска пръчка!

# 1 158
не знам защо си мислех, че е 37-38 годишна.

Как никой не и неаправил едно дете на Златка до сега? Тя с този километраж можеше да върже някой Капоне да я гледа. Явно не е толкова хитра. От такъв тип жени само това очаквам, другои не знам какво могат да правят. На колко години е Златка?

След Благой е ред на Коко Динев мисля.
кой ще я иска после с дете? мъжете, по които си пада едва ли биха я приели с дете (играчка+товар)

# 1 159
не знам защо си мислех, че е 37-38 годишна.

[/quote]

Защото на толкова изглежда.

# 1 160
  • София
Сега си обяснявам защо изглежда толкова амортизирана.  Confused

# 1 161
  • Испания
Сега си обяснявам защо изглежда толкова амортизирана.  Confused

От тежък физически труд.

# 1 162
  • Варна
Злата е абсолютен миндил.Гнусна е от всякъде.А тоя език дето го върти непрестанно от свирките се е тикосала.В комбинация с треперещите вежди направо е отвратителна.Само не мога да й разбера огромното самочувствие на какво се дължи.Няма мъж ,на който не се е чекнала.Трябва да е с постоянно наведена глава

# 1 163
Доглеждам си живото, че снощи съм откъртила.
Предпочитам да ги гледам как "купонират", чак ми се прииска и аз да съм там, особено на черното и диското - на чалгията ми идва  една идея просташко, но сигурно ако си нафиркан може да се преглътне.

Цеца преиграва, както обикновено, в танците и във всичко останало.

Джулката ми харесва как танцува. Секси е когато танцува, не се пресилва като Злата.

# 1 164
Скоро се изрусих и сега в къщи ми викат Русата Златка. Много популярна в нашето семейство: Златке тук, Златке онуй, постоянно ми викат. Е точно на тая мумия да ме прекръстят!

# 1 165
  • Испания
Скоро се изрусих и сега в къщи ми викат Русата Златка. Много популярна в нашето семейство: Златке тук, Златке онуй, постоянно ми викат. Е точно на тая мумия да ме прекръстят!

Купи им наргиле, та да се успокоят. Или ги заплаши, че ще ги декорираш с ченета като на БлагОЙ.

# 1 166
Лелеее, на тая такъв бой й трябва, че да не могат и родителите й да я познаят.
ако не се бяха виждали няколко години и след всичките й корекции, можеше и да не я познаят ...

# 1 167
И тая зурла я представят за ВИП??? След тая статия ако я видя ще я заплюя!!!

# 1 168
Може след 4 минутна пауза великодушно да им простиш с половин уста.

# 1 169
Купи им наргиле, та да се успокоят. Или ги заплаши, че ще ги декорираш с ченета като на БлагОЙ.
Моят Джизъс ако продължава да крещи постоянно: абе къде е русата Златка, бе?, ще ми ближе обувките скоро.

Общи условия

Активация на акаунт