VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 588
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 425
Завиждам най-вече на учениците й

# 1 426
Аз пък не видях толкова злоба в номинациите на Джулка. Аз още и симпатизирам.

Според мен нейните аргументации не почиваха дори на никакви факти, а просто на предположения, че Никита завиждала, защото била стара и грозна (каза го индиректно). Грозно беше в какъв детайл започна да разказва как Никита била на годините на майката на приятеля й... Задълба в някакви детайли, грозно беше.
Сега се сетих и как имитираше хъркането на Никита. Тогава Гани номинира Стойко, че искал да изолира Никита заради хъркането й (това беше една от първите номинации).
Гани реши да имитира хъркането на Никита в изповедалнята - където знае, че всичко се излъчва и записва, особено на номинации. Тоест тя няма против да изложи своята "приятелка". И отново абсолютно излишно акцентира на някакъв детайл. За мен в това се корени злобата й. Как тънко подхвърля някакви идеи, без да ги казва директно, унижава, унизява човека, като му натрапва как забелязва и най-малките му недостатъци. И ги свързва с някакви други концепции...

Разбира се, това е просто моето мнение. Не те репликирам с цел провокация.

редакция: за поправяне на граматически грешки, и да се допълня нещо

# 1 427
Скрит текст:
Някой беше спекулирал, че Боби е 'тренирал' Никита преди време за предния сезон, като я е обиждал целенасочено и й е казвал как да се държи.
Дали и сега има нещо такова?
Оставя я сама в тази глутница?

Никита като нищо пак да спечели.

Уош или Гъмов ще спечелят - много ги лъскат. Недай си Боже да е Саката - такова безлично същество е той...ама по традиция, ББ възнаграждава безличието, та, знам ли?
Всеки един от тях ще е в пъти по-достоен, и ще е по-добре от вечно мрънкащата Никита.

Да, предпочитам безразличието пред вечната жертва Никита. В днешно време всеки иска да е жертва, да пусне някоя сълзичка и всички други да го съжаляват.

И хич не ми е жал за Никита - всичко сама си направи. Сега да си стои там и да си помисли, защо докато плаче за Борислав, никой не дойде поне една кърпичка да й подаде.

Точно! Няма как да ме е жал за Никита, тя си е виновна за всичко! Всички усетиха стратегията й и тя в безсилието си още повече затъна, пък сега дай да я съжаляваме? За какво? Че говори много без да мисли за последствията?

# 1 428
Аз пък не видях толкова злоба в номинациите на Джулка. Аз още и симпатизирам.

Според мен нейните аргументации не почиваха дори на никакви факти, а просто на предположения, че Никита завиждала, защото била стара и грозна (каза го индиректно). Грозно беше в какъв детайл започна да разказва как Никита била на годините на майката на приятеля й... Задълба в някакви детайли, грозно беше.
Сега се сетих и как имитираше Никита, когато номинираше Стойко, че искал да изолира Никита (една от първите номинации).
Гани реши да имитира хъркането на Никита в изповедалнята - където знае, че всичко се излъчва и записва, особено на номинации. Тоест тя няма против да изложи своята "приятелка". И отново абсолютно излишна акцентира на някакъв детайл. За мен в това се корени злобата й. Как тънко подхвърля някакви идеи, без да ги казва директно, унижава, унизява човека, като му натрапва как забелязва и най-малките му недостатъци. И ги свързва с някакви други концепции...

Разбира се, това е просто моето мнение. Не те репликирам с цел провокация.
Уважавам мнението ти. Моето е малко по-различно.

# 1 429
На мен ми харесва как Гъмов се издокарва в тоя "луксозен" бардак.
Хептен като господин за един ден (гениален филм, пояснявам за младите тука).
Бюджетът му е 0 лева: старите дрехи и чорапи, които е получавал за рожден ден и Коледа.
На фона на кожите на Албена, цирковото облекло на Гана, анцугbyzr на Блатка и Злагой, трикото за художествена гимнастика на Никита и мъжът в бяло, а.к.а Цецо - направо ми пълни сърцето.
Смея да се надявам, че това е невербалната му игра - костюмът на идиот допълва отношението му към цялата продукция, към зрителите й и главните герои вътре.
Ха дано избута до края.
Едни пари в повече никога няма да са излишни.

Последна редакция: ср, 28 ное 2018, 23:29 от Маpи

# 1 430
И на мен не ми е жал за Никита. Има хубаво дете, бизнес, много готин мъж. Вярно, задълбава в детайлите, но не е сигурно, че навън е такава. Личи, че не е злобна и аз бих умряла от смях, ако спечели и този път. Представям си физиономиите на онази вафла Златка-Патка и останалите овце.

# 1 431
Скрит текст:
Аз лично не гледах сезона на Гани и Мегз. Но съм гледала клипчета как Гани казва, че Мегз си бие майката, което се оказа, че май не е съвсем така.

Гани по други предавания, например при Карбовски, минава за мила и добра, дори наивна. И просто има едно такова приятно излъчване (поне за мен).

Но след това днес.... Видях душата й просто, за този кратък откъслечен момент. Ужасна е, просто изприказва ужасни неща, и най-вече много простовати.
Сега разбирам защо ЯЯ я беше номинирал.

И то първо нея номинира - още на първите номинации. Яя беше невероятно откритие на този ББ, но ББ не си изигра картите добре с него. Не успя да го пречупи да стане безличен или лицемер или тъп или поне злобен (казвам поне, щото във всеки човек ще се намери известно количество злоба, която, ако е насочена в правилната посока е здравословно чувство на самосъхранение). Ама нъц, нямаше в него нищо таквоз и ББ не успя да се усети как му се изплъзна най-интересния играч.

# 1 432
# 1 433
На тоя етап кой бихте искали да спечели в ББ?

Мисля, че много хора биха подкрепили Никита, не защото непременно се припознават в нея. Някои още помним, как от самото начало, още от влизането, влезе в самоизолация и непрекъснато дуднене и спорене със съквартирантите. Или как опяваше досадно на Гани за абсолютно всичко, за което се сети.
Мисля, че зрителят не е тъп, и добре осъзнава грешките на Никита и не й ги е простил, защото тя наистина не е от най-адекватните.

Но на фона на другите "чикамонта", тя да спечели би било като наказателен вот. Наказателен срещу простотията и надменността на Златкови, липсата на всякакво отношение (и мозък) на Джулиана Гани, злобата на Албена, липсата на позиция на Стойко...

Ако Никита спечели, това е просто една реакция на зрителите. Уморени сме вече от тъпи ВИП-ове, които и една книга не са чели, но имат самочувствие до небесата. Известни с посредствеността си.

Иначе мен лично Уош ме кефи, но не го показват много и ще е странно да е победител точно той. Не изпъкна с нищо.
В предишното му участие сякаш беше по-добре.

# 1 434
  • София
Не зная какви хонорари ще вземат останалите в къщата, но ме е яд като зрител, че изгониха Весела и Жени толкова рано, а Емануела излезе по собствено желание. Те поне имаха характер и топки. Златка и Никита са жалка картинка. Гъмов, когато поиска може да е забавен, но когато прещрака изпростява тотално. Уош се изгуби този сезон от креватните ла*на на Златка. Стойко май единствен изглежда над нещата, опитва се да си разведрява ежедневието, но не може да се включи в ефирното време от семейните лиготии на двойките. Добре, че Албена е по-харт и не позволява да стане част от мебелировката. Ганито е злобна до кожата на костите си, повърхностна и единствено екстеЙшъни и ц*ци са й в главата. Какадуто ми прилича на Нора - все едно са близнаци. Много е антипатичен. Изобщо след излизането на Весела ми е все тая кой ще направят победител, с Жени и Вулева поне се аргументираха и имаха сили да завършат скандалите, които започват.

# 1 435
Скрит текст:
Аз лично не гледах сезона на Гани и Мегз. Но съм гледала клипчета как Гани казва, че Мегз си бие майката, което се оказа, че май не е съвсем така.

Гани по други предавания, например при Карбовски, минава за мила и добра, дори наивна. И просто има едно такова приятно излъчване (поне за мен).

Но след това днес.... Видях душата й просто, за този кратък откъслечен момент. Ужасна е, просто изприказва ужасни неща, и най-вече много простовати.
Сега разбирам защо ЯЯ я беше номинирал.

И то първо нея номинира - още на първите номинации. Яя беше невероятно откритие на този ББ, но ББ не си изигра картите добре с него. Не успя да го пречупи да стане безличен или лицемер или тъп или поне злобен (казвам поне, щото във всеки човек ще се намери известно количество злоба, която, ако е насочена в правилната посока е здравословно чувство на самосъхранение). Ама нъц, нямаше в него нищо таквоз и ББ не успя да се усети как му се изплъзна най-интересния играч.
Толкова за него нямаше мисии с кост'ми на елхички и снежни човеци...
Гол, та гол и да пипа, та да пипа...
На играта с думи на 3-те двойки (то как е правилно да се напише - на общата шестица или на двете тройки?), Я-я си беше напълно в час, пляскаше, смееше се, следеше.
Но... гол, та гол...Да пипа, та да пипа...

# 1 436
  • 221B Baker Street
Аз бих се радвала ако спечелят Никита или Уош. Нямам други фаворити сред тая помия.

# 1 437
Аз съм за Гъмов.
С много уговорки мога да приема и Уош, заради тейко му, най-вече.

# 1 438
Скрит текст:
На тоя етап кой бихте искали да спечели в ББ?

Мисля, че много хора биха подкрепили Никита, не защото непременно се припознават в нея. Някои още помним, как от самото начало, още от влизането, влезе в самоизолация и непрекъснато дуднене и спорене със съквартирантите. Или как опяваше досадно на Гани за абсолютно всичко, за което се сети.
Мисля, че зрителят не е тъп, и добре осъзнава грешките на Никита и не й ги е простил, защото тя наистина не е от най-адекватните.

Но на фона на другите "чикамонта", тя да спечели би било като наказателен вот. Наказателен срещу простотията и надменността на Златкови, липсата на всякакво отношение (и мозък) на Джулиана Гани, злобата на Албена, липсата на позиция на Стойко...

Ако Никита спечели, това е просто една реакция на зрителите. Уморени сме вече от тъпи ВИП-ове, които и една книга не са чели, но имат самочувствие до небесата. Известни с посредствеността си.

Иначе мен лично Уош ме кефи, но не го показват много и ще е странно да е победител точно той. Не изпъкна с нищо.
В предишното му участие сякаш беше по-добре.

Уош си го пази ББ. За евентуален победител. Но аз не го харесвам. Вълкът козината си мени, нравът - не. Има нещо необуздано в него, има тъмна страна Уош.

Аз нямам фаворит сред останалите в къщата. Все ми е тая кой ще спечели - всичките са маскари.
Благо - мекица. Златка - златица. Никита - пребита. Албена - зелена (жаба). Саката - сакат. Гъмов - брадат (лъжец). Джула - мушмула. Цецо - недоклецо.

# 1 439
  • в резерват
Във фейса вече  пишат лозунги: "Никита победител".
От толкова много бивши участници защо точно нея ни я причиняват.

Общи условия

Активация на акаунт