VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 545
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 410
  • У Диспансера ...♥♥♥
И на мен ми се струва, че нарочно излезе Борислав за да я направи жертва пак 🤔

# 1 411
Някой беше спекулирал, че Боби е 'тренирал' Никита преди време за предния сезон, като я е обиждал целенасочено и й е казвал как да се държи.
Дали и сега има нещо такова?
Оставя я сама в тази глутница?

Никита като нищо пак да спечели.

Уош или Гъмов ще спечелят - много ги лъскат. Недай си Боже да е Саката - такова безлично същество е той...ама по традиция, ББ възнаграждава безличието, та, знам ли?

# 1 412
Тук някои я харесваха, щото била тъпа, ама добричка. Ей й го добричкото - злобна махленска клюкарка.
Я виновата!

Определено ми падна в очите. Изключително злобно същество е.

# 1 413
  • 221B Baker Street
Джулиана и в първото си участие си беше такава - тъпа и злобна. Не я ли помните, че сте я харесали пак?!

# 1 414
Ох, добре, че ни напомниха Господарите какъв жалък лицемер е Гъмов...за малко да забравим. Ама не, не сме забравили - поне аз не съм. С такъв приятел, не ти трябва враг, Яя. Добър човек си ти, добър до наивност...

# 1 415
голяма смях е избиването на Уагабунгата от главата 😂😂😂  В господари. И мозък като грах я знаела тази игра, за идиоти била обаче. Тя сигурно затова не я играе.

# 1 416
Някой беше спекулирал, че Боби е 'тренирал' Никита преди време за предния сезон, като я е обиждал целенасочено и й е казвал как да се държи.
Дали и сега има нещо такова?
Оставя я сама в тази глутница?

Никита като нищо пак да спечели.

Уош или Гъмов ще спечелят - много ги лъскат. Недай си Боже да е Саката - такова безлично същество е той...ама по традиция, ББ възнаграждава безличието, та, знам ли?
Всеки един от тях ще е в пъти по-достоен, и ще е по-добре от вечно мрънкащата Никита.

# 1 417
И аз се разплаках с Никита.
като някаква глутница са всички останали вътре като й се нахвърлят. НЯма мисъл, няма елементарно поведение, всички под строй по свирките... буквалоно м на Злата срещу нея!

# 1 418
Аз лично не гледах сезона на Гани и Мегз. Но съм гледала клипчета как Гани казва, че Мегз си бие майката, което се оказа, че май не е съвсем така.

Гани по други предавания, например при Карбовски, минава за мила и добра, дори наивна. И просто има едно такова приятно излъчване (поне за мен).

Но след това днес.... Видях душата й просто, за този кратък откъслечен момент. Ужасна е, просто изприказва ужасни неща, и най-вече много простовати.
Сега разбирам защо ЯЯ я беше номинирал.

# 1 419
Аз лично нямам фаворит, но съм съгласна да спечели който и да е, само не Никита и Златкови. И то най-вече заради Златка. Това са ми най-противните и долни хора в къщата, а и не само. И хич не ми е жал за Никита - всичко сама си направи. Сега да си стои там и да си помисли, защо докато плаче за Борислав, никой не дойде поне една кърпичка да й подаде.

Айде лека ви нощ от мен  Simple Smile

# 1 420
Аз пък не видях толкова злоба в номинациите на Джулка. Аз още и симпатизирам.

# 1 421
  • София
Не дойде никой,щото няма хора вътре,айде лека!

# 1 422
  • София
голяма смях е избиването на Уагабунгата от главата 😂😂😂  В господари. И мозък като грах я знаела тази игра, за идиоти била обаче. Тя сигурно затова не я играе.
Flushed Flushed Flushed
Завиждаш й на младостта, хубостта, прафесията, екстеЙшъните, предните гърди и кариерата на преподавател в университет!

# 1 423
Не дойде никой,щото няма хора вътре,айде лека!
Защото няма хора или защото тя сама така си посла.

# 1 424
И какво се оказа..Боби -тъпото не искал да остане , въпреки че ББ му предлагал да остане!

Еми да, ако беше останал нямаше да има шанс скар фейса, а сега всички припознали се в нея ще се хвърлят да я подкрепят Mr. Green и хоп в кърпа вързана победата на "Жертвата"

Общи условия

Активация на акаунт