VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 459
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 485
  • София
Не е до чак толкова любов пък дори и от простолюдието. Ако я направят победител Никита ще е точно заради претенциозното и напомпано его, заради самомнението, че са много над всички и заради с години лансирането на подобни хора умишлено насаждани като ВИП, каквито в никакъв случай не са. Заради това, че всички онези обикновени добри човешки качества умишлено се изтикват назад. И се изтъкват като недостатъци. С какво една разпоретина е по-добра от една нормална жена? Или една злобна и недоказала се с нищо друго освен с ровенето в мръсното бельо имаща се за журналистка е по-добра от много други качествени журналисти и водещи?
Помните ли сезона с Десислава и Здравковата жена? Е тогава беше същото.

# 1 486
Никита е адски досадна. Няма грам усещане за нищо.

# 1 487
До какъв магазин ходят? Сакалиев се облече и каза, че отива до магазина.

# 1 488
На другия тон?? Златка пак почва неща, които не може да довърши, ама то и събеседника такъв, може заедно да им се получи нещо накрая.

# 1 489
  • Испания
Злата започна: "Ти кого изложи: себе си или мен?". И после Злата започна да ѝ обяснява, че ту е добра, ту лоша, ту злобна...

Злата пак навири главата, защото Боби го няма.

# 1 490
Никита има особен талант. Може да говори с часове без да каже нещо конкретно.

# 1 491
Упс, току що се оказва, че Никита е и подла, на всичкото отгоре.
Никита към Златка: "Той ми каза за тебе неща, които аз няма да кажа, ако ще ББ да ме изгони...!" Уоу!

# 1 492
  • София
Опаа... Злата е седнала с мисия с/у Никита... "Ти мен ли изложи повече или себе си?"  Joy
Иска да ни внуши, горката, че тя не е изкъртила всички мъжове, които са я пожелали...  ooooh! ooooh!

# 1 493
На другия тон?? Златка пак почва неща, които не може да довърши, ама то и събеседника такъв, може заедно да им се получи нещо накрая.

Може да ги довърши всеки срещу Никита, но едва ли иска. Предполагам, имаше предвид, ако започнат да се нападат и обиждат наистина, няма как да и отговори и отвърне със същото Никита, поради очевидни причини.

# 1 494
То едни мъжове...
Пак отиват към говорене на неща, които, никой не знае дали, той ще знае, ако пък тя ги знае, но няма как някой да ги знае....Аман от тях.

# 1 495
  • Испания
Опаа... Злата е седнала с мисия с/у Никита... "Ти мен ли изложи повече или себе си?"  Joy
Иска да ни внуши, горката, че тя не е изкъртила всички мъжове, които са я пожелали...  ooooh! ooooh!

Знае, че Никита е емоционално нестабилна, Боби излезе и налетя като лешояд. Въобразява си, че хората не знаят, че не е това, за което се представя /Злата/.

# 1 496
Скрит текст:
Не е до чак толкова любов пък дори и от простолюдието. Ако я направят победител Никита ще е точно заради претенциозното и напомпано его, заради самомнението, че са много над всички и заради с години лансирането на подобни хора умишлено насаждани като ВИП, каквито в никакъв случай не са. Заради това, че всички онези обикновени добри човешки качества умишлено се изтикват назад. И се изтъкват като недостатъци.
С какво една разпоретина е по-добра от една нормална жена? Или една злобна и недоказала се с нищо друго освен с ровенето в мръсното бельо имаща се за журналистка е по-добра от много други качествени журналисти и водещи?
Помните ли сезона с Десислава и Здравковата жена? Е тогава беше същото.

С това, че да се постигне нещо в този живот, се изискват ЖЕРТВИ (на чувства, на принципи, на живот дори - Невена Коканова е абортирала заради роля във филм и никога след това не може да има деца. Лили Иванова...много още хора има, дали големи жертви за това да са на върха). Никита не е дала своята жертва, за да постигне нещо, да бъде на върха. Писах назад - за да си на върха, трябва добре да умееш да плуваш в помийни води. И да, няма как да излезеш сух от тях. Е, Никита това не го е направила, а страшно го е искала - участието й в такъв формат доказва това ми твърдение.
С какво право съди другите, че са нещо повече от нея тогава?

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 00:41 от DeltaAzimut

# 1 497
  • густо майна Филибето
До какъв магазин ходят? Сакалиев се облече и каза, че отива до магазина.
Той обикновено се будалка Simple Smile
Никита като се напие и започва да повтаря като развалена плоча едно и също.
Как си помни точните изрази, че и след две минути да ги повтори без грешка?

# 1 498
  • София

Знае, че Никита е емоционално нестабилна, Боби излезе и налетя като лешояд. Въобразява си, че хората не знаят, че не е това, за което се представя /Злата/.
То пък Злата като е емоционално стабилна, та... избухвания, рев, тикове... Sick
И нейната не е лесна... да минеш през толкова легла, всички да го знаят, а ти да се мъчиш да го играеш влюбена домакиня... да си в роля непрекъснато... егати мъчението...  Rolling Eyes

# 1 499
Никита как се натряска.

Злата не мога да повярвам, че не беше до трътката на Благо.

Общи условия

Активация на акаунт