VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 622
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 680
  • Испания

Това на 5тата снимка не е ли Цецо? Едва ли е спала с него

Цецо е.

# 1 681

Цецо е.

Може, може. И като нищо, след като го е минала и него, горкия е сменил "брега" Joy

# 1 682
  • Варна

Цецо е.
Кой знае,това все пак е Злата, тя не пропуска

# 1 683
  • Стара Загора
Сигурно сте го гледали, ама... 
https://www.youtube.com/watch?v=Je1bSfojmYM

# 1 684

хаха, "Стойко е лакеят на Благо в Къщата",   за пет дни го разкриха - но той по принцип си е такъв - страхлив подмазвач
И през 2013 беше като кученце във Ваня Червенковия лагер

# 1 685
# 1 686
Наистина ли се обсъжда няколко десетки страници, с кого е спала Златка? Какво се случи с тази тема ... ?

Забавните случки и коментари, отстъпиха пред толкова интересните факти, как някоя си спала с много мъже, което кого учудва и впечатлява, не ми е много ясно ... все пак това е плеймейт ... това работи.

# 1 687
# 1 688
  • Калгари, Канада
Напиването на Христо от Емануела, беше в знак да се покаже смешен този високомерен пич, на който му е под достойнството да целува жена на игра (а това всъщност му е част от професията, нали беше актьор някакъв) щото тя била от поп фолка, но видиш ли да я гуши пиян и да пъшка в тоалетната е съвсем в реда на нещата. Щото нали не вярвате, че съвсем нищо не се е случило (изкараха го, че не е достойно да се натискат в тоалетната и те решиха да излязат със самочувствие от ситуацията просто). Но това е типичен пример как уж имат достойнство някой господа, но всъщност са жалки и като забравят или няма покрай тях камери си показват какви са. Той може би и затова отказа мисията, понеже имаше някакво влечение към Емануела, но интелигент като него с певица като нея не би било ОК от съдниците, особено в къщата (та дори и на игра). Емануела пък доказа, не само че той е фалшив, а и че за нея няма НЯМА, което нямаше как да се случи, ако той не беше такъв мухльо.

Златка е друга бира, Боби не си позволи да говори за изневерите й (или поне не открито) и сега тя се опитва да предизвика Никита да го каже. После да я съди за това, че я излага в ефир и за клевета, и просто да си грабне някаква сума, понеже Бобката ще го е страх да се покаже в съда да го потвърди, а и дори да се опита, то тя е сигурна, че другите участници в случката няма да го потвърдят. На какво е способна таз руса пачавра за някой и друг лев не е истина. Тя от самото начало (както каза Гъмов) се държеше така, че да предизвика Никита, после пак ходи да я разпитва какво имала предвид, после пак пред Боби беше високомерна и се правеше на важна и като видя, че Боби ще си замълчи, предизвиква сега пак Никита. И тя е видяла пробойна, пред достойнството си винаги би избрала парите. Направо ми се повръща от нея.

# 1 689
Делте, пий си отварата, молим ти се.
21 век сме, как може един осеменител да се смята за кой знае какъв мъж, щото има три деца, пък се подвизава с плейметка във вип брадър, а друг мъж на същата възраст, който живее в съвсем друг свят без племейметки и силиконовите им придобивки, да бъде заклеймяван без причина и определян като "нещо не му е наред", защото реве за приятелката си и отношенията им и факта, че е несигурен във връзката си. Значи ако Уош имаше три деца, но той явно е наясно какво е контрацепция и как се слага презерватив, щеше да е по стока.
Не се женим на 19 вече, не правим деца на 20, хората днес създават семейства късно и обмисляно в повечето случаи. Търсите под вола теле с Уош.
Не може да е читав, защо? Защото не им влиза в глупавите конфликти ли...

Темата и тя става тягостна.
Няма кой едно грейпфрути да ми донесе, ама да ми пречите на уискито може. Аайде, въш въш!

# 1 690
ДжуГани в промото е покъртителна. Това ли е доброто възпитание, на това ли я е научило нейното "възпитано семейство"?
Изключително проста, но и злобна жена.
Непрекъснато коментира преходни и маловажни качества в човека, като например възрастта и/или красотата му. Повърхност, плоскост. Жестоко ми падна в очите, аз наистина в началото се връзвах че е сладка и добричка.

Спомням си, че и на Уош скочи прекалено жестоко, когато той по най-нормалния начин каза, че ако един мъж те обича истински, ще му е все тая имаш ли цици, мигли, коси и подобни. И че не е нужно да се правят козметични интервенции, особено ако го правиш само заради мъжете.

В тази публикация искам да обърна внимание и на Албена.
Тук-таме се срещат нейни фенове, които я спрягат за интелигентна, устата, индивидуалист, която не цепи басма на никого. На мен ми идва нещо "групова" и тя. Далеч не е толкова устата и директна, колкото би трябвало, за да покрие уж скандалния си имидж. Тя никога не казва нищо на въпреки на Златковите. Когато стана скандала с Гани и Уош, за интервенциите, тя веднага побърза да защити Гани и да обясни, че Уош бил "иззлобял". Албена е отворена само наужким. И тя не иска да е изолирана от групичката, затова напада добряци като Уош или общия враг Никита.
Как тоя остър език й попречи да насмете останалите несретници, не знам....

На тоя етап най-симпаични за победа са ми или Уош (добряк, принципен, чувствителен,  и наистина искрен), или Никита (ще е голям кеф да видя как потъват гемиите на останалите ВИПове).

# 1 691
  • Испания
Корицата във ФБ е

# 1 692
Истината е ,че всички/ всичко се върти около Блаткови... Другите без тях далеч не са толкова отворени.Еба*ти слугинажа....

# 1 693
Златуна била консерва 🤣🤣🤣 не ми се мисли каква щеше да е, ако не беше консерва

# 1 694
Гледах Боби в На кафе, много злобен и комплексиран. Искал Златка да си общува с него.. толкова ли нямат усещане тея хора. А Патрашкова как го възхвалява, а Ричи го съсипаха, че се хвалил.

Общи условия

Активация на акаунт