VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 578
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 695
Вулева няма остър език, а само злобен. Острият език предполага и остра мисъл, но нейната не е такава. Върти един репертоар, умишлено повишава тон и провлачва речта си и би сепнала единствено някой добър и възпитан човек. Но иначе е тотално изхабена жена без перспектива. Егати живота, да те запомнят единствено като злобата от Сигнално жълто с опърпаната коса.

# 1 696
Гледах инстаграмите на Цецо, Благо и Златка и не знам защо си го причиних... They try way too hard.
Хората обаче в коментарите ги плюят. Хак да им е.

# 1 697
  • Варна
Хубава е Златуна, ам много напрегната е в този брадър, пренавита една такава, тикосана, размята крайници. Неудовлетворена е от живота си.

# 1 698
# 1 699
Напиването на Христо от Емануела...
За мен двете сценки са абсолютно еднакви. Метод: Напиване. Цел: Отмъщение, унижение. Простуела се обиди, че й намекнаха, че е чалгаджийка, с кофти репутация, евтина, от кръчмите. А Блатка се обиди, че я изкараха к***а на национално ниво. И в двата случая тези, които предприеха да напият ония другите, показаха как ги заболя от това, че ги считат по-долна класа. Разликата, да повторя, за мен: Простуелчето я одобряват тук маметата, а Златка е черната чума в действие. Това е моето мнение. Нека всеки си има свое мнение все пак.

# 1 700
За Никита няма начин да гласувам, ако ще и Кралицата да призовава.  Последните неща, които мога да кажа за нея са "достойна" и "истинска".

# 1 701
Като ще е коледна играта, на тези двамата рога да им бяха сложили по-добре. Много повече щеше да им отива Joy

# 1 702
Че кой би съдействал за рогата Борислав, т.е. преспал с Никита?!

# 1 703
  • Ню Йорк
Голямо дърво е тоя Боби.

# 1 704
Тия съвсем го обърнаха на телевизионен театър... Simple Smile )))

# 1 705
Аз съм ти мъж и като казвам, че си тръгвам, ще ме слушаш!
БаХти мъжа.

# 1 706
  • Сф
Леле, Боби и Никита не са никаква двойка.Не знам ТЯ защо седи в тая връзка..сигурно имат общ бизнес..има си и дете тя.Чисто луда жена е за мен. Боби ако не я млати пък на! Ама сега са пред камери и не смее.Мазохистка.Не ми е жал.

# 1 707
Само да ви кажа, че Джулияна е на 27 години, а Никита е на 41. Това са 14 години разлика. Ако Джулияна беше на 17, можеше да се нарича "младо момиче", а Никита "лелка"

# 1 708
ББ защо им казва колко е часа? Joy

# 1 709
Хич не му е лесно на Борислав, спори с радио. Явно само грубост го спасява от безкрайното мрънкане на любимата.

Общи условия

Активация на акаунт