VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 318
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 890
Обидите и скандалите в този сезон, не са нищо в сравнение с този, в който спечели Никита.

# 1 891
Още в нейният сезон съм го казвала и тя го доказа отново,Джугани е с говор и ум като на тригодишно.
За мен Боби се държа адекватно,малко му засегнаха егото и затова реагира,но пък с такива въздухари като Блаткови трябва да се справиш с техните методи.Възхитих му се как издържа геройски този кокошарник и как издържа тези пристъпи на дуднене на Никита.

# 1 892
  • Варна
Гана егати противното,просто цигане.Днес се заби заедно лелка си Вулевица в дъното

# 1 893
  • София
Какво ги размята тези раздалечени гърди, дето са й качени на ключиците, и те са толкова сполучливо направени, колкото и пластиките на Никита.
Не само, защото вече ненавиждам това просто и самовлюбено чудовище, но аз наистина по-грозни гърди не съм виждала... честно!  Shocked
И толкова е тъпа, че вместо да се срамува от тях, тя ги изтъпанчва на показ във всяка дреха... то толкова тъпо, че няма грам преценка за нищо!  smile3555

# 1 894
Barbarella, не си ми прочела правилно поста, който цитираш. Партньорката е Никита. Но щом отваряш дума за сравнение, едва ли има мъж, който би предпочел за партньор Никита, пред Златка.

# 1 895
... Тя се обижда само и единстено ако някой я засегна по слабата й тема - външния й вид.
Ами щом прическата й струва 2000 (или колкото казахте, че оставяла в салона), как няма да си я смята за най-прекрасна, да се обижда, ако някой не припада от възторг, и да е убедена, че който не я харесва - завижда...

Никита не мисля, че завижда на другите жени, и те доста са се пообезобразили вече, та няма много за какво Wink По-скоро иска да я приемат като равна, а те я отхвърлят. Смятат се за много известни (!?), а нея - не.

И аз искам някой от сингъл мъжете да спечели - Уош, Стойко, Гъмов. В този ред. Всъщност, Гъмов ми харесва, но тъй като от вас знам, че в началото е бил много гаден, оставям го за 3та резерва.

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 23:12 от птица

# 1 896
  • София
Не мисля, че отхвърлят Никита заради известност/неизестност. Тя има отвратителен характер.

# 1 897
На фона на характера на Никита, просто ще е смешно да спечели някой друг.
Може би освен Уош, и той е доста консистентен и има интегритет момчето.

Стойко ми е като някакъв подлизурко, и накъде го отвее вятъра, там и той. Не е лош човек, но и нищо не показва кой знае какво.

# 1 898
О, Птица, доста има да поработят, докато се докарат до ужасния вид на Никита. До безподобното и поведение също.

И хубава, лоша - факт, че Албена Вулева е безкрайно по-известна от Никита.

# 1 899
Barbarella, не си ми прочела правилно поста, който цитираш. Партньорката е Никита. Но щом отваряш дума за сравнение, едва ли има мъж, който би предпочел за партньор Никита, пред Златка.
Е, чак пък...Златка биха я предпочели за флирт, еднократен или многократен, ама за партньорка се вижда какви мъже я харесват.

# 1 900
Е, чак пък...Златка биха я предпочели за флирт, еднократен или многократен, ама за партньорка се вижда какви мъже я харесват.

Ами какви са, що са, все тая. Поне я харесват. Аз един не знам да е харесал Никита. За двама знам, че са били с нея - този, който и е направил детето и Борислав. Вторият очевидно не я харесва, пък и първия май си е бил камшика, като е изгряло слънцето ..

# 1 901
Поведението на Никита е "слушай ме какво говоря, не гледай какви ги върша". И интересното е, че й се връзват на приказките.
Точно тя, дето е прекалила с пластиките, непрекъснато се почесва по изкуствената грива и се е изпонашарила като туземец, да критикува суета, айде няма нужда.

# 1 902
  • София
Айде пак старата песен. Завиждала била Никита, че са млади и красиви и имали дрехи. Пълни глупости. Изсмукване аргументи на плитък , да не кажа липсващ мозък, който е заучил няколко фрази и ги върти като стара грамофонна плоча. По нейната логика всеки, който не е такъв, незабавно трябва да се свре в някоя дупка и да не си показва носа навън.
Пълна скръб, Джулиана, пълна скръб си.
Това се повтаря не само тук, много често и в други форуми, като кажа нещо неприемливо и на мен така ми отговарят.
За какво да им завиждам, на изкуствените лица, тела, липсата на индивидуалност? Всички са като правени по калъп - джуки, скули, цици... С манията по пластики след 10 години Джулиана ще е същата лелка, така самоотвержено заклеймявана от нея. Дали ще си седи у дома и ще кротува? Да бе, да. Ще е по-досадна и от Никита.

# 1 903
  • София
Сцената на домашно насилие между Златка и Благой беше признак на много лош вкус от тяхна страна и от тази на Big Brother, който ги награди. Начинът, по който го нормализираха (Златка: "Все едно си ми разбил зурлата.") и дори го изкараха нещо забавно, беше обиден. Не за първи път гледаме нормализиране на насилието по национална телевизия и конкретно в този формат.

# 1 904
... Тя се обижда само и единстено ако някой я засегна по слабата й тема - външния й вид.
Ами щом прическата й струва 2000 (или колкото казахте, че оставяла в салона), как няма да си я смята за най-прекрасна, да се обижда, ако някой не припада от възторг, и да е убедена, че който не я харесва - завижда...

Никита не мисля, че завижда на другите жени, и те доста са се пообезобразили вече, та няма много за какво Wink По-скоро иска да я приемат като равна, а те я отхвърлят. Смятат се за много известни (!?), а нея - не.

Пък и фризьорът й казал, че екстеншъните не били проскубани, то за 2000 какво ли няма да й каже, това му е златната кокошка.
Единствената, на която Никита може да завижда в къщата, е Златка. Другите две са да си плюеш в пазвата и да чукаш на дърво.

Общи условия

Активация на акаунт