VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 273
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 905
  • Бургас
Няма едно нормално ходещо същество от женски пол в тая къща. И нито една от тях не е ВИП, та няма как да се мерят коя е по - по - най ВИП.
Златка е куха и високомерна плющялка, с амнезия (бръмчалка).
Ганито е ... и аз не знам какво е. Гърди? Гърда? Големи гърди? Големи и горди ВИП гърди?
Вулева не се сещам какъв точно ВИП е. Даже не знам защо я дават по ТВ.
Никита е обезобразена и е факт, който не отрича. Подозирам, че дразни нарочно. Защо? Сигурно за шоу. И тя не е по - известна от просто  играч в ББ. Дали им завижда? На какво да им завижда?
Седя и се чудя на какво бих завиждала? Цици немам и не ща и да чуя за силикон. Отпадат и 4те. Кариера на плющек не ща. С футболисти не спя. За какво може да им завижда човек? За нищо! Красиви били? Ох.
Струва ми се, че подценявате Никита. Тя ги яде нарочно. Simple Smile всяка една бива захапана с умисъл и за кеф
Без спор формата трябва да го спечели Гъмов или Лош. Тия кокошки са за трепане до една.

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 23:36 от MeMyselfI

# 1 906
О, Птица, доста има да поработят, докато се докарат до ужасния вид на Никита. До безподобното и поведение също.

И хубава, лоша - факт, че Албена Вулева е безкрайно по-известна от Никита.
Тя само дето не каза, че Земята се върти по нейното магнитно поле. Simple Smile))

# 1 907
Може би Я-Я беше изкаран, защото не може така умело да разобличава идиотите в къщата. Малко се беше подвел и той да е към тях, преди отново да бъде отритнат.

Сега този човек ме кефи още повече, защото май е единственият, който е номинирал Джулиана в този сезон (поне засега). И то я номинира, защото е глупава. Само дето не го каза директно, а чрез метафора, и тя даже и не го разбра.

# 1 908

За какво да им завиждам, на изкуствените лица, тела, липсата на индивидуалност? Всички са като правени по калъп - джуки, скули, цици... С манията по пластики след 10 години Джулиана ще е същата лелка, така самоотвержено заклеймявана от нея. Дали ще си седи у дома и ще кротува? Да бе, да. Ще е по-досадна и от Никита.

Всичко това в пълна сила важи за Никита, с тази разлика, че при нея всичко е провал - от визията, през социалния кръг, който тя няма, та чак до личния живот ...

Без да преувеличавам, мен би ме било страх да стоя в едно помещение с такова, като Никита, нито бих общувала с нея по никакъв повод.

# 1 909
Тя от личен опит, какви сте недосетливи пък вие. Предпазва ги момичетата от грешките на младостта Simple Smile

Салсиша, малко-много, Никита поне си ги има. И дете си има, и постоянен партньор 5-6 години до себе си. А Златка все влюбена, все с нов и все сама. Освен това първата много приказва, досади ни, а Злата просто не я знаем каква е. Като все мълчи или говори едносрично. Кой я знае и тя какво чудо ще е, ако заговори Joy

Сцената на домашно насилие между Златка и Благой беше признак на много лош вкус от тяхна страна и от тази на Big Brother, който ги награди. Начинът, по който го нормализираха (Златка: "Все едно си ми разбил зурлата.") и дори го изкараха нещо забавно, беше обиден. Не за първи път гледаме нормализиране на насилието по национална телевизия и конкретно в този формат.
Да, и аз това си го помислих! но то какво ли друго биха могли да измислят тези двамата.
Самият ББ винаги е бил насилие над участниците. Дали е така замислен или е побългарен вариант не знам.

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 23:30 от птица

# 1 910
  • София
То и Херострат е известен... Джак Изкормвача - също... Joy Joy Joy

# 1 911
  • София
Борислав и Никита са дъното на дъното. Имах лошо мнение за тях и преди, но сега прерастна в абсолютно отвращение.
След като в "личен" разговор казаха каквото имат за Злата, даже имаше наглостта нощес в живото да се прави на дискретна пред нея. Почвам да се чудя нейното игра ли е или най-обикновена тъпота?!
И смешното е, че я съжаляваха и ги обвиняваха, че никой не й съчувствал, като Боби излезе.
Може да има още, защото това с което по-заобиколен начин заплаши Златка и обеща, че няма да го каже, е нещо което Боби й е казал при басейна. Няма да миряса и пак ще намери причина да го изплюе, защото така го е почувствала.

# 1 912
Тя от личен опит, какви сте недосетливи пък вие. Предпазва ги момичетата от грешките на младостта Simple Smile

Салсиша, малко-много, Никита поне си ги има. И дете си има, и постоянен партньор 5-6 години до себе си. А Златка все влюбена, все с нов и все сама. Освен това първата много приказва, досади ни, а Злата просто не я знаем каква е. Като все мълчи или говори едносрично. Кой я знае и тя какво чудо ще е, ако заговори.Joy
Явно не е толкова важно какво имаш, а дали си удовлетворен от имАнето.

# 1 913
Е, не сме капо. Научихме нови думи, нови религии опознахме.

# 1 914
То и Херострат е известен... Джак Изкормвача - също... Joy Joy Joy

А нима Никита, прави нещо по-различно от Албена Вулева? Само го прави по-некадърно.

# 1 915
  • Бургас
И защо на Никита трябва да и пука за Златкиното достойнство?  Но би било по - удовлетворяващо мора да на час по лъжичка, а не на куп. Шоу трябва да има все пак Simple Smile

# 1 916
И защо на Никита трябва да и пука за Златкиното достойнство?  Но би било по - удовлетворяващо мора да на час по лъжичка, а не на куп. Шоу трябва да има все пак Simple Smile

А защо тогава на другите трябва да им пука за Никитиното и да не я обиждат /заслужено и с основание/, на външен вид, възраст и личен живот?

# 1 917
  • Варна
Белият зъб Златой ги обиди ,че са селяни.А той по граждански  взе да рита обзавеждането.Жалко , че Брадъра толерира това долно поведение

# 1 918
  • Бургас
И защо на Никита трябва да и пука за Златкиното достойнство?  Но би било по - удовлетворяващо мора да на час по лъжичка, а не на куп. Шоу трябва да има все пак Simple Smile

А защо тогава на другите трябва да им пука за Никитиното и да не я обиждат /заслужено и с основание/, на външен вид, възраст и личен живот?
Ма нека си я нареждат. Някой нещо да е казал? Те да сега не са правили опити за друго.

# 1 919
Някой има ли инфо за Джугани отвън, има ли капка истина в легендите, които разправя за себе си?

Общи условия

Активация на акаунт