VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 341
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 2 040
  • на пистата
Тая веяна скумрия Никита става отвратителна.Нали уж всичко беше изяснено?Тя продължава.
Ами противна е и злобна.Според мен не е игра,тя наистина просто завижда на Златка,че въпреки това колко п.шки е счупила продължават да я харесват.А това бостанско плашило, става само да ми пази лозето от косовете.

# 2 041
Джулката - харесвах я много до преди няколко дни. Даже се бях заблудила, че има известно количество сиво вещество, но съм сгрешила жестоко.
 Тя къде живее ? В София или Пловдив? Сещм се за участието й в черешката и апартамента, в който посрещна гостите. Беше доста зле откъм обзавеждане и не ми се връзва хич с имиджа на богаташка дъщеря, което тя често изтъква.

Тя нали, каза че техните имали много имоти в Пловдив.  Mr. Green Сигурно е един от тях.

Според мен Уош вика по Никита, писнало му е да слуша едно и също. А тя пък това и чака, после ще каже ,че е  искала да разкрие истинската им същност.

# 2 042
  • София
Така, още не съм гласувала в анкетата, мислех за Цецко, ама сега ще ударя едно рамо на Никита Joy
Да си тръгва щото не се търпи.

# 2 043
  • густо майна Филибето
Малко по-назад някой пусна клипче как Цецо имитира Джу. Той каза , че живеели в София, близо до него.

# 2 044
Честно казано, след като изгледах предаването, се очудвам на коментарите ви тука. Ми много ми хареса Никита как ги подпука. Писна й. Това тъпото с диражблите хубаво се показа в ситуацията. А Никита я утрепа с коментарите си. На 28 казвате, момиче била 😂 то не ми се и коментира даже. Такива випове - една Никита пред тях ми седи 10 пъти по-добре, а хич не съм й фен.

# 2 045
  • 221B Baker Street

# 2 046
Аз ли нещо пропускам или Никита не е наред. Все дудне за някакви неща, които знаела и Бобо ги знаел. Ако е, че Златка е била с друг докато се е заиграла с Бобо, ОК. Ама е било 8-10 години назад, аз бих я игнорирала напълно тая нещастница - където свари само дудне. Сигурно Уош на нея вика, то и аз бих завила срещу Луната от тая.
Дори и да е така за Злата, тъпо е да се опитва да я сплашва с такива неща, то и Злата толкова ѝ стига акъла, де...
Най-добре и двете вън, заедно с Благо горкия хахахахха, нали са един участник.
А Цецко много хубаво имитира Джугата, да го вземат в Капките.

Последна редакция: пт, 30 ное 2018, 15:26 от Си*

# 2 047
  • somewhere near the sea

На тази снимка, жената ми прилича на Албена, не на Златка. Златка не е ли със сини очи?
На мен тази жена не ми изглежда да е Златка, по скоро една от тризначките, да кажем Вяра.
Златка си е това, само че със стария нос /предния по Джугани/.
Златка е. Със  стария нос и със старите вежди.
мръсотиите на златка райкова
от сп. "Слава"

# 2 048
Добре де,аз ли само го виждам това, че Никита продължава с тази история , само защото Златка и тя не млъква. Ако Злата млъкне, ще млъкне и Никита. Не защитавам Никита, но Златка е тази, която продължава да рови.

# 2 049
Много са толерантни те към квазимодото. Продължава Никита с историите за другите, защото са достатъчно тактични, да не я захапят за нейните недостатъци. А защо са тактични, нямам обяснение.

# 2 050
  • somewhere near the sea
Честно казано, след като изгледах предаването, се очудвам на коментарите ви тука. Ми много ми хареса Никита как ги подпука. Писна й. Това тъпото с диражблите хубаво се показа в ситуацията. А Никита я утрепа с коментарите си. На 28 казвате, момиче била 😂 то не ми се и коментира даже. Такива випове - една Никита пред тях ми седи 10 пъти по-добре, а хич не съм й фен.
Обаче аз не разбрах какво говори тая Никита, защото едно изречение смислено не казваше. Неистовият ѝ ентусиазъм да спечели на всяка цена направо "ме удря в емоциЙти". Истеричните ѝ крясъци ли да наричаме "подпукване".

Джуганито е смешна  и жалка, но е щастлива, че не го разбира. Но поне не е арогантна  и надменна като Златка.

Черната Златка преди време спечели един формат, русата сега що да е по-долу. Ей на- ще "забрави" предишните си похождения и ...точка. Пък може и наистина да не го помни- то един ли, двама ли са били... Явно ръгбистчето не се е представило добре, за да не го помнят и това го разяри.

Никита не умее да се промотира добре. Първо не схваща, че това не е същият формат-на  еднакво неизвестни, където тя изигра ролята на жертва, боркиня за правата на жените. (екстеншъните ѝ са много неумело сложени- под нейната къса коса, която тя прибира с малка шноличка отзад).

Много са толерантни те към квазимодото. Продължава Никита с историите за другите, защото са достатъчно тактични, да не я захапят за нейните недостатъци. А защо са тактични, нямам обяснение.
Защо да я захапят, нали така ще събудят съжалението на зрителите. Тя така спечели миналия път. Албена първа се досети за тактиката ѝ.

# 2 051
  • София
Точно защото не бяха толерантни и човечни в никой момент,затова продължава Никита..
Не виждам никой тактичен вътре!

# 2 052
  • София
Всички жени вътре са "гола вода". Това е.
Няма да им правя разбор,  достатъчно се направи.

# 2 053
  • Сф
Не виждам к'во може да изкара публично още Никита, освен някоя история за групов секс, на който не е била поканена- по обективни причини . Joy
Какво толкова има да дЕли със Златка..само някой банан ще е..

Последна редакция: пт, 30 ное 2018, 15:59 от PureLove

# 2 054
Скрит текст:

На тази снимка, жената ми прилича на Албена, не на Златка. Златка не е ли със сини очи?
На мен тази жена не ми изглежда да е Златка, по скоро една от тризначките, да кажем Вяра.
Златка си е това, само че със стария нос /предния по Джугани/.
явно много хора са пропуснали архива, който бях постнала ... така че ето го пак #88
http://bg-mam.ma/p/1075988/37726767

Общи условия

Активация на акаунт