VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 031
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 2 100
Злата по принцип не е толкова зла, поне това, което дотук е показала. Опитва се  криво-ляво да говори човешки, доколкото е възможно, с останалите.
Но дразни, че прозира едно такова надменно поведение, а и е доста неосъзнат човек. Шегите й с домашното насилие я представят също в кофти светлина, дори малко тъжна светлина.

Според мен на гореизброените неща се дължи масовата антипатия към нея.

Аз съм в противоречие целия сезон, персонажите хем зверски ме дразнят (повечето), хем успявам да открия и някакви достойнства у всеки. Все пак всеки човек не е изцяло черен или бял.

# 2 101
  • София
Извинявам се, че едва сега пиша, но от телефона не мога да поствам цитати.

Добрютро брадърчета  Simple Smile

Цитат
За какво да им завиждам, на изкуствените лица, тела, липсата на индивидуалност? Всички са като правени по калъп - джуки, скули, цици... С манията по пластики след 10 години Джулиана ще е същата лелка, така самоотвержено заклеймявана от нея. Дали ще си седи у дома и ще кротува? Да бе, да. Ще е по-досадна и от Никита

Ами има за какво да им завижда Никита да - и тя е правила джуки, скули и цици. Само дето при другите са подобрения, а при нея са трагедия. Явно и тя е искала да бъде по калъп, ама нещо й се е счупил калъпа и се е получило това недоразумение, което виждаме в момента

А косата дори няма да я коментирам - нали е голямата баровка, поне една хубава коса да си сложи. А не тази евтина, проскубана косица, която така й е сложена, че само се чуди как да я подръпва и намества.

Връщам се да ви дочета Simple Smile

п.п. А Благо да обижда другите на "селяни" е смешно, след като се е хванал с най-голямата селянка в родния "елит"

Лейди Дювал, добър вечер. Никъде в поста си, в целия ми пост, не защитавам Никита. Размисъла ми беше върху така често използваната фраза от младите момичета. От моите наблюдения те я използват като някакъв постулат, като нещо много ценно и оригинално, което ще затвори устата на опонента им и ще ги направи победители в спора. Но най-вече я използват, когато не им изнася това, което им се казва и са много обидени. И можеш да видиш, че говоря от мое име, не съм казала "за какво да им завиждА", а "за какво да им завиждаМ".
Няма значение, прекалено много внимание обръщаме на три с нищо не заслужаващи вниманието жени. А всъщност те и с това се хранят, с вниманието, което изискват независимо по какъв начин. За едната начина е гърди, мигли, за другата скандали, за третата мъже....
В никакъв случай не одобрявам Никита, но и Златка, а да не говорим за Джулиана.
В случая и при трите основното е коя ще надвика образно казано останалите, а пък какво ще каже е без значение. Че Джулиана даже и "пропя(х мамо!)".

# 2 102
Или пък:
Златка гледа право към Благо (Благо гледа Златка), Никита се завърта (Благо гледа Златка), Златка си изсипва тИкилата (Благо гледа Златка) зад гърба на Никита, Никита се преобръща (Благо гледа Златка), Златка дава знак на Благо "чашата е празна" Wink
Примерно Joy

Скрит текст:
Скрит текст:
Снощи не ми се занимаваше да правя скрийншотове. Разбира се, че Злата намига и то нееднократно по време на живото излъчване. Разбира се, че изсипва текилата, докато Никита е с гръб към нея и пита за лимон. Виждам много кусури в Никита, но винаги бих предпочела нея пред този... пийп! Злата.

Кадрите са подредени хронологично:

Скрит текст:

След мнократни подканяния "да пийнем"

Хваща чашката с текила,

придърпва я към себе си,

изсипва я и

я връща на плота. Намига.

Точно момента с намигването не мога да го хвана, защото е за част от секундата.

Ловка и обиграна като джебчийка от "Филиповци".
************************************************************************************

Извинявай, smileys, но Златка може да си има много недостатъци и неща за които да бъде критикувана, но те са от личният й живот и не вредят на другите участници в играта. Не съм я видяла досега, да използва някакви долни методи и затова не съм съгласна, да й се приписва пъклен план срещу Никита - да я напиели и изложат.

Не си изсипва чашата, а я скри защото изведнъж видя, че се вижда от голяма маса, а там е Благо.
Насмете се, скри я и се направи на две и половина, после я извади но така, че да не се вижда от тези които седят на масата. Направи онези нейни муцки, защото я хванаха в крачка, а после съзаклятнически намигна - май на Гъмов(другарче по чашка), но това няма нищо общо с Никита.

Никита нещо извика, Алоууу.. от голямата масата отвърнаха с едно шеговито  ,,Алоооу, алоооу, къде се намирате вие..'' и това беше. Благо не се скара на Залтка за пиенето и тя спокойно с Гъмов, Уош, Цецо и Никита, си изпиха текилите.
На микрофона поръча текила, защото бутилката с водката, Нита я изпила.
Явно Благо не прави проблем за виното, но за твърдият алкохол е против и затова Златка и Цецо се присламчиха към компанията на бара, да си пият скришно.

Това беше преди рекламите.

При Гала пуснаха на Боби една ЧАСТ от разговора на Никита и Златка,  която я няма на записа от вечерта - явно те разполагат с това, което ние не виждаме повреме на рекламите

ето я, липсващата част

на 8:30 мин. от видеото е.

************************************************************************************

но не моя запис, а оригинала от НОВА Плей

Добър вечер деца на Вселената!

Mari_Mar

Добавям 2-3 кадъра към вашите (от Нова плей Simple Smile позволих си да ги окарикатуря мъничко. Където е крушката, там е и неизмитата купичка, а каква потребност има Златка от нея, вие си преценете ..

Скрит текст:
Цитат

Първи (6:20) -  втори кадър (разликата е в минути
Втори - трети (разликата е в секунди)

ПиЕсФаБемол: акЪл сандЪк = сиктИр сеИр
Поздрави!
Hug

Ядките са в тази купичка и пред Никита има същата.

На мен ми се вижда че някой беше папкал в тази купичка (вижда се преди 6:30 още докато Никита си седи сама)
Ами и да са папкали, какво от това... или и Никита крои пъклен план на Златка и затова и пред нея има същата купичка Simple Smile
Последен опит на забавен каданс.  Златка си беше сложила чаша така, че да не се вижда от голямата маса, защото не искаше Благо да я види. Никита обаче се завъртя със стола и откри Златка. Тя се усети и скри чашата,  а когато Никита се обърна към бар плота, я извади пак отгоре. И изобщо как мислиш, че ще изсипе алкохола, като точно за това отиде там, а нямаха и друг.

# 2 103
Къде е УагаБунга?

# 2 104
  • София
Е показаха го, изсипа си Злата питието. К.рвенски номера от к..ва с опит.
Ей, дразни ме Никита, много ме дразни, но в пъти по-противна и гнусна ми е Злата.

# 2 105
Браво, Златке, показа си тъпотията и злобата най-сетне. Не може цял месец да се правиш на каквато не си. Класна си колкото паветата на улицата.

# 2 106
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ето и брадъра го дава момента с чашата 🍷
Не спря да дудне тая значи, направо Аман бе, Аман 🤦🏻♀

# 2 107
тука ня'кви женски борби, я да им връчват по една лопата и да ринят земята....

# 2 108
  • Ню Йорк
Злата и тя горката влязла имидж да чисти, но постигна обратен ефект. Хората извадиха и си припомниха всичките и к.рвенски изпълнения и номера на евтина уличница.

# 2 109
Още ли има съмнения за Златка и евтините й номера с алкохола? Поне разбрахме с какви похвати се сваля женен мъж 😂

# 2 110
  • София
Гъмов, Гъмов, докато беше Боби, се мазнеше, сега навири гребена.
Май и тая вечер ще спирам да гледам.

# 2 111
  • София
Установих, че този сезон не са се карали за храна... само за това ми е любим сезон. Grinning

# 2 112
Стоян защо не го показват, навън ли е? Нали уж Емануела и гаджето и излязоха?

# 2 113
Гъмов е много презрителен....

# 2 114
  • Испания
Гъмов, Гъмов, докато беше Боби, се мазнеше, сега навири гребена.
Май и тая вечер ще спирам да гледам.

Точно това тръгнах да пиша.

Стоян защо не го показват, навън ли е?

Да

Общи условия

Активация на акаунт